Mukula Mudra – Lépések és előnyök

Mukula Mudra! A „csőr kézi mudra” néven is egy rendkívül egyszerű mudra, amelyet különféle fizikai és mentális előnyökért hajtanak végre. A lótuszvirág virágát jelképezi. A hatékony jóga mudrák közül egyedüliként mérik. Hatékony gyógyító eszköz is lehet. A Mukula mudra a szerven helyezkedik el, különben a testrész fáj, vagy stresszes. Pontos részre irányítja az energiát. Ez a mudra energiát adó és nyugtató mudra.

Mukula Mudra Hogyan tegyünk lépéseket és előnyöket

Mukula Mudra jelentése, lépései és előnyei:

Az itt elérhető cikk mind a Mukula Mudra testtartást, valamint a jelentéssel, a lépésekkel és az előnyökkel kapcsolatos részleteket, valamint a képekkel követhető utasításokat tartalmazza..

Mukula Mudra jelentése:

Mukula Budot jelent. Amint az egész öt ujj összeér, ráadásul a csúcson érinti egymást, megkapjuk a Mukula hasta -t. A Mukula mudrát csőr kézi mudrának is nevezik. Ha ezt a mudrát a beteg szerv felé fordítja, akkor azonnali eredményeket érhet el. A Mukula Mudra segít az energia igényes területre való irányításában.

Mukula mudra vagy csőr kézi mudra végrehajtása:

Mukula mudrát ülő helyzetben kell képezni. Soha ne végezd ezt a mudrát mezítláb a földhöz érve. Üljön le egy jógaszőnyegre / ágyra vagy más székre.

1. módszer:

Ebben a gyakorlónak öt ujját kell egyesítenie, hogy csőrt formáljon. A gyakorló egy perc múlva energiát fog felhalmozni a csőr hegyén? Jelenleg képes továbbítani ezt az energiát bármely testrészre, amely gyógyítást igényel. Az egyénnek csak fel kell vennie a kapcsolatot ezzel a résszel és meg kell jelenítenie az érintett testrészbe áramló energiát.

2. módszer:

Tartsa ezt a mudrát minden étkezés előtt 5 perccel korábban. Ez eltávolítja a méreganyagokat, és megtisztítja a csakrákat. később, mint ennek a mudrának a végrehajtásakor, az ember újjáéled.

Végezze el minden nap, legalább 5-10 percig. Tegye a négy ujját a hüvelykujjára, majd helyezze ujjbegyeit a testének arra a részére, amely extra energiára vágyik. Végezze el ezt minden kézzel. Cselekedjen szükség szerint, vagy naponta 5 -ször 5 percig.

Minden egészségügyi rendellenesség, sok meghatározhatatlan fájdalom mellett, oka, mivel az egyéni elektromos mező is gyenge.

1. Vesék: Tegye mindkét kezének ujját két hüvelykre a háton lévő derék fölé.

2. Tüdő: helyezze ujjait a jobb oldalra és a bal oldalra, a kulcscsont alatti 2 hüvelykre vonatkozóan.

3. Hólyag: Tegye mindkét kezének ujját jobbra, a has bal oldalával együtt, a szeméremcsont mellé.

4. Gyomor: Helyezze mindkét kezét egyenesen a szegycsont alá.

5. Bélrendszer: Tegye egyik kezének ujját a köldökre, majd jobbról balra rajzoljon egy kört, amely fokozatosan nagyobb lesz (mint egy spirál).

6. Lép plusz hasnyálmirigy: Helyezze jobb kezét a szegycsont alsó végébe – bal kezével 21 -szer simogassa át a bal oldali bordák végeit, mert ha gyufát akart vigyorogni.

A Mukula Mudra előnyei:

  • Ez a mudra oda irányítja az energiát, ahol gyógyításra van szükség.
  • Visszaállítja a koncentrációt és erősíti a meditációs erőt.
  • Ennek a mudrának a végrehajtása segít mindenkinek, hogy a testrészek visszanyerjék természetes erejüket.
  • Ez a mudra lézersugárként hat a túlzó testrészre.
  • Csendesíti az elmét, ráadásul segít a negatív hiedelmek megszüntetésében.
  • Ennek a mudrának a szokásos gyakorlása biztosítja az erős immunrendszert.
  • Bármilyen betegség gyógyítására képes.
  • Biztosítja az arc további ragyogását és ragyogását.

Ha fel akarja ismerni a Mukula Mudra elvégzésének minden részletét, erre hivatkozhat. Ezenkívül tartalmazza az összes tippet és óvintézkedéseket, amelyek megkönnyítik a rendszer követését.