Mukula Mudra – Sådan gør du trin og fordele

Mukula Mudra! Det er også opkaldt som ‘Næb hånd mudra’ er en ekstremt enkel mudra, der udføres til en række fysiske plus mentale fordele. Det repræsenterer blomsten af ​​en lotusblomst. Det måles som en af ​​de effektive Yoga Mudras blandt alle. Det kan også være et effektivt helbredelsesværktøj. Mukula mudra er placeret på orgelet, ellers gør kropsdelen ondt eller stresses. Det leder energi til en nøjagtig del. Denne mudra er en energigivende plus beroligende mudra.

Mukula Mudra Sådan gør du trin og fordele

Mukula Mudra Betydning, trin og fordele:

Artiklen, der er tilgængelig her, handler alle om Mukula Mudra -holdningen plus detaljer om betydningen, trin og fordele og instruktioner til at spore den med billeder.

Mukula Mudra Betydning:

Mukula betyder en knopp. Bare når hele de fem fingre er samlet og desuden rører hinanden ved spidsen, får vi Mukula hasta. Mukula mudra er desuden opkaldt som næb hånd mudra. Udførelse af denne mudra beregnet mod det syge organ ellers giver området øjeblikkelige resultater. Mukula Mudra er nyttig til at lede energien til et krævende område.

Sådan udføres Mukula Mudra eller Beak Hand Mudra:

Mukula mudra skal trænes i siddende stilling. Udfør aldrig denne mudra ved at dine bare fødder rører jorden. Sæt dig ned på en yogamåtte / seng eller en anden stol.

Metode 1:

I dette skal lægen forene spidsen på fem fingre for at forme et næb. Om et minut vil udøveren bygge viden op af energi på spidsen af ​​næbbet? I øjeblikket kan han videresende denne energi til enhver kropsdel, der kræver hærdning. Individet skal bare kontakte den del og visualisere energien, der strømmer til den pågældende kropsdel.

Metode 2:

Hold denne mudra i 5 minutter tidligere end hvert måltid. Dette vil fjerne toksiner plus rense chakraer. senere end at udføre denne mudra vil man føle sig revitaliseret.

Udfør hver dag i mindst 5-10 minutter. Sæt de fire fingre på dine tommelfingre og placer endvidere dine fingerspidser på den del af din krop, der ønsker ekstra energi. Udfør dette med hver hånd. Handl efter behov, ellers 5 gange om dagen i 5 minutter.

Hver sundhedsforstyrrelse, ud over masser af udefinerbare smerter, er årsag, da det enkelte elektriske felt også er svagt.

1. Nyrer: Læg fingrene på begge hænder omkring to centimeter over taljen på ryggen.

2. Lunger: Sæt fingrene på højre side plus venstre side, hvad angår 2 tommer under kravebenet.

3. Blære: Sæt fingrene på begge hænder til højre sammen med venstre side af maven, der støder op til kønsbenet.

4. Mave: Læg fingrene på begge hænder lige under brystbenet.

5. Tarm: Læg fingrene på den ene hånd på navlen plus, fra højre til venstre, tegne en cirkel, der gradvist bliver større (som en spiral).

6. Milt Plus bugspytkirtlen: Sæt din højre hånd i underkanten af ​​brystbenet – ved din venstre hånd skal du stryge 21 gange på tværs af enderne af ribbenene i venstre side, for hvis du ville grine en tændstik.

Fordele ved Mukula Mudra:

  • Denne mudra direkte energi, hvor hærdning er påkrævet.
  • Det genvinder koncentration plus styrker meditationskraften.
  • Udførelsen af ​​denne mudra hjælper alle kroppens dele med at genvinde deres naturlige styrke.
  • Denne mudra fungerer som en laserstråle på den overdrevne kropsdel.
  • Det beroliger også sindet med at afhjælpe negativ tro.
  • Normal udøvelse af denne mudra sikrer et robust immunsystem.
  • Det er i stand til at helbrede enhver form for sygdom.
  • Det sikrer ekstra glød plus glød i ansigtet.

Når du først vil genkende alle detaljer om, hvordan du gør Mukula Mudra, er det her, du kan henvise til. Desuden har den alle de tips plus forholdsregler, der får dig til at finde det lettere at spore regimet.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80