Sådan udføres Ushas Mudra for at forbedre seksuel energi?

Ushas Mudra er en meget symbolsk kunstform i vores indiske kultur. Det har sine rødder meget dybt i den indiske mytologi. Vores forfædre har dyrket yoga siden aldre, og denne mudra er bare en del af det. Inden vi begynder om Ushas mudra, er vi nødt til at forstå, at hver mudra udgør har forskellige formål. Hvis du har svært ved at rejse dig fra din seng, oplever mental inaktivitet, sløvhed og sløvhed, kan øvelse af Usha mudra hjælpe dig med at overvinde disse problemer. Usha Mudra hjælper med at koncentrere din energi i chakraerne og kan gøre dig øjeblikkelig energisk. Læs denne artikel for at kende betydningen af ​​Usha Mudra, trin til at udføre den og dens vigtigste fordele.

Sådan udføres Ushas Mudra for at forbedre seksuel energi

Ushas Mudra Betydning, trin og fordele:

Betydning af Ushas Mudra:

I dag diskuteres en meget vigtig mudra her, og det er Ushas mudra. Hvad er meningen med usha? Ushas betyder – dagens pause eller gode tinges oprindelse. Mudraen symboliserer forandring, som er den eneste permanente ting i dette univers. Ushas mudra vides at aktivere det andet chakra. Hvad er det andet chakra? Andet chakra er også populært kendt som Swadhisthana. Det andet chakra er populært forbundet med seksualitet og kreativitet.

Det genopfinder den skjulte energi og seksualitet i dig. Det giver en ny dimension og kant til den seksuelle energi, som er dybt skjult inde i dig. Hvad ushas mudra gør, er, at det giver energi til den anden seksuelle chakras direkte seksuelle energi og løfter det til det højere chakra.

Trin til at udføre Ushas Mudra:

Du skal bemærke her nede, at denne mudra -praksis adskiller sig lidt mellem mænd og kvinder. Så her indskriver vi begge måder til, hvordan mænd og kvinder både kan præstere og få ekspertise i denne mudra -form. Herunder er de detaljerede trin til, hvordan man gør dette, har hånd mudra yoga.

  • Sørg for at sidde i en behagelig position enten på et lyst tæppe eller på en måtte.
  • Du kan holde øjnene lukkede eller åbne efter din komfortmulighed.
  • Yoga eller mudra er mere på dit komfortniveau end på noget rutinemæssigt niveau.
  • For mænd: fingre skal lukkes på en sådan måde, at den højre tommelfinger ligger lige over venstre. Den højre tommelfinger skal let trykke på den venstre.
  • For kvinder: højre tommelfinger skal placeres mellem venstre tommel og pegefinger.

Ushas fordele ved Mudra:

  • Det aktiverede den seksuelle energi i dig selv.
  • Det får dig energi og føler dig sund om morgenen.
  • Det bringer gnist til dit kedelige seksuelt berøvede liv.

Efter at have forstået detaljeret relevans, betydning og hvordan du gør Ushas mudra, kan du være interesseret i at vide det, når du skal gøre dette. Så lad mig fortælle dig, at du skal lave Ushas mudra om morgenen, så snart du vågner. Bliv ved med at øve det hver dag lige fra 5-15 minutter.

Forholdsregler og bivirkninger af Ushas Mudra:

Der er ingen kendte bivirkninger af Ushas Mudra og anses for at være helt sikre. Det eneste råd er, at denne mudra skal udføres regelmæssigt i det anbefalede tidsrum for at opnå maksimale fordele.

Ushas Mudra kan hjælpe dig med at bekræfte, at du er klar til at byde en ny dag og en ny start velkommen. Denne hånd mudra kan forbedre din kreativitet og fylde dig med entusiasme. Med denne energiudbrud vil du være klar til at tage nye ændringer i dit liv til sig og være villig til at acceptere nye projekter med glæde. Det vækker også din seksuelle energi og fylder dit liv med lyksalighed og lykke. Med forbedret mental årvågenhed, fokus og klarhed i sindet kan Ushas mudra gøre dig klar til spillet. Hvis du trykker på snooze -knappen for mange gange, er det tid til at udføre Ushas mudra for at kravle ud af sengen og komme i gang!