Shiva Linga Mudra – Lépések és előnyök

Tudod mi az a MUDRA? A mudra egy egyszerű ujj- vagy kézmozdulat, amelyet rendszeresen gyakorolva számtalan változást hozhat életmódjában és jólétében. Meg fogsz lepődni, ha tudod, és rájössz, hogy milyen egyszerű, apró apró dolgok, ha rendszeresen gyakorolod őket egy meghatározott rutinon és időkereten, ilyen hatalmas javulást hozhatnak az életmódjában.

Sok mudráról ismert, hogy hosszú évek óta az emberiség javát szolgálják. Meggyógyították és megjavították belső rendszerünket, valamint javították külső megjelenésünket azáltal, hogy növelték önbizalmunkat és személyiségünket.

Shiva Linga Mudra

A mai élet tele van stresszel és sok negatív hatással. Számos dolog rosszul befolyásolta és hátrányosan befolyásolta a mindennapi életmódbeli feszültségeket, versenyeket, munkahelyi gondokat, társak nyomását, családi feszültségeket, pénzügyi bizonytalanságot és hasonlókat.

Ezek fokozatosan károsítják egészségét és személyiségét, nagyon hosszú idő alatt. Szóval, gondoltál már valamire, ami segíthet megszabadulni az ilyen negatív energiáktól az életedben? Bármi, ami fokozatosan eltávolítja bánatát és szorongását, és pozitív és feltöltődött érzést kelt. Nos, erre van egy ilyen nagyszerű mudránk. Hallottál már Shiva Linga Mudráról? Linga Mudra néven is ismert a világ számos részén.

Shiva Linga Mudra jelentése, lépései és előnyei:

Ez a mudra Shiva néven ismert, mert Lord Shiva mindig boldogságot és fényt hozott ki a bánatból és a sötétségből. Tehát ez a linga Mudra is ezt teszi. A Linga Mudra előnyei széles körben ismertek. A Linga Mudra előnyei nem korlátozódnak csak az energiák megadására és feltöltésére.

A Shiva Linga Mudra előnyei:

  • El tudod hinni, hogy a Linga mudra fogyás előnyei is óriásiak?
  • Népszerű vélekedés, hogy a shiva linga mudra a fogyás technikája számára is meglehetősen sikeres és széles körben használatos.
  • Ennek a súlycsökkentési technikának a logikája az, hogy ha minden negatív energiát eltávolít a testéből, akkor csak a pozitivitás marad, és minden fizikai és mentális súly sokkal könnyebb lesz.

Most felmerül a fő kérdés, hogyan kell ezt a lord shiva mudrát csinálni. Az alábbiakban megtaláljuk a magyarázatot.

Hogyan kell csinálni Shiva Linga Mudra -t:

Íme néhány nagyon egyszerű és leíró lépés, amelyek segítenek a shivmudra elvégzésében és nagyon könnyű elsajátításában.

  1. Először fél lótuszban vagy bármilyen könnyű és kényelmes helyzetben kell ülnie. Ügyeljen arra, hogy könnyű szőnyegen vagy könnyű szőnyegen üljön. Ez megakadályozza a sugárzások kijutását a padlóból.
  2. Sok szakértő rámutatott, hogy a padló sugárzása valójában akadályt jelenthet a lord shivmudra elvégzésében.
  3. Végül nyitva hagyhatja a szemét, és csukhatja be a választását. De csukott szemmel jobban tud meditálni és koncentrálni.
  4. Most bal kézzel kell elkészítenie egy tál alakját.
  5. Helyezze a jobb kezét úgy, hogy ököllel a jobb kezével a bal kéz tetején, hüvelykujjával felfelé nyújtva.
  6. Közelebb kell tartania a bal kezének ujjait.
  7. Helyezze a kezét gyengéden a has szintjére, könyökeivel kifelé, és kissé előre.

Ezt a shiva mudra gyakorlatot nagyon könnyű elvégezni. Napi 4-5 percig is megteheti. Ezt legalább 3-4 alkalommal gyakorolhatod, nincs időalapozás. Ezt a linga mudra jóga pózot megteheti este vagy reggel.

Shiva Linga Mudra olyan, mint az energia tárolója. Segít azokban a nehéz időkben, amikor mindannyian kimerültek és stresszesek vagytok, hogy energikusnak és egészségesnek érezzétek magatokat.