Shiva Linga Mudra – Sådan gør du trin og fordele

Ved du hvad MUDRA er? Mudra er en simpel finger- eller håndbevægelse, som hvis den praktiseres regelmæssigt, kan medføre utallige ændringer i din livsstil og trivsel. Du vil blive overrasket over at vide og indse, at hvor meget simple små ting, hvis de praktiseres regelmæssigt med en bestemt rutine og tidsramme, kan bringe en så stor forbedring af hendes livsstil.

Mange mudras er kendt for at gavne menneskeheden siden mange år. De har helbredt og repareret vores interne system og forbedrer også vores ydre udseende ved at øge vores selvtillid og personlighed.

Shiva Linga Mudra

Dagens liv er fyldt med stress og mange negative påvirkninger. En række ting har påvirket og negativt påvirket dine daglige livsstilsspændinger, konkurrencer, bekymringer på arbejdspladsen, gruppepres, familiens spændinger, økonomisk usikkerhed og lignende.

Disse tager gradvist en vejafgift på dit helbred såvel som på din personlighed over en meget lang periode. Så har du nogensinde tænkt på noget, der kan hjælpe dig med at slippe af med den negative energi i dit liv? Alt, der gradvist vil fjerne dine sorger og bekymringer og lade dig føle dig positiv og genopladet. Nå, vi har en sådan stor mudra til det. Har du nogensinde hørt om Shiva Linga Mudra? Det er også kendt som Linga Mudra i mange dele af verden.

Shiva Linga Mudra Betydning, trin og fordele:

Denne Mudra er kendt under navnet Shiva, fordi Lord Shiva altid har bragt lykke og lys ud af sorgen og mørket. Så denne linga Mudra gør det samme. Fordelene ved Linga Mudra kendes bredt. Linga Mudra -fordele er ikke kun begrænset til energitilførsel og genopladning selv.

Shiva Linga Mudra Fordele:

  • Kan du tro, at Linga mudra vægttab fordele også er enorme?
  • Det er en populær opfattelse, at shiva linga mudra til vægttabsteknik også er ganske vellykket og meget udbredt.
  • Logikken bag denne vægttabsteknik er, at når du først tager alle de negative energier væk fra din krop, vil du kun sidde positivitet, og al den fysiske og mentale vægt bliver meget lettere.

Nu opstår det store spørgsmål om, hvordan man gør denne herre shiva mudra. Nedenfor har vi forklaringen.

Sådan gør du Shiva Linga Mudra:

Her er nogle af de meget lette og beskrivende trin, der hjælper dig med at gøre dette shivmudra og mestre det ganske let.

  1. Du skal for det første sidde i en halv lotus eller enhver let og behagelig position. Sørg for, at du sidder på en lys måtte eller et lyst tæppe. Dette forhindrer, at stråling kommer ud af gulvet.
  2. Mange eksperter har påpeget, at gulvstråling faktisk kan tjene som en hindring for at lave herren shivmudra.
  3. Endelig kan du lade dine øjne åbne og lukke efter eget valg. Men med lukkede øjne kan du meditere og koncentrere dig bedre.
  4. Nu skal du lave formen af ​​en skål med din venstre hånd.
  5. Du skal placere din højre hånd ved at lave en knytnæve med højre hånd på toppen af ​​venstre hånd med tommelfingeren strakt opad.
  6. Du skal holde fingrene på din venstre hånd tættere.
  7. Placer dine hænder forsigtigt på niveau med din mave med albuerne pegende udad og meget lidt fremad.

Denne shiva a mudra øvelse er meget let at lave. Du kan gøre det så længe som 4-5 minutter om dagen. Du kan øve dette mindst 3-4 gange, der er ikke noget tidsgrundlag. Du kan lave denne linga mudra yogastilling enten om aftenen eller om morgenen.

Shiva Linga Mudra er som et reservoir af energi. Det hjælper dig i de svære tider, hvor du alle er drænet og stresset, at føle dig energisk og sund.