15 Legújabb kis nappali kialakítás képekkel 2021

Napjainkban nem lehet mindannyiunk számára hatalmas tulajdont adni, különösen akkor, ha nagyvárosi városban él. A legtöbb városi apartman nem teszi lehetővé, hogy óriási lakótér legyen a költségvetésben. De ha nem rendelkezik hatalmas nappalival, az nem jelenti azt, hogy nem lehet gyönyörű nappalija. Csak kreatívnak kell lennie, miközben kiválasztja a kis nappali kialakítását, a bútorokat és a színsémát.

A legjobb kis nappali kialakítások Indiában:

Íme a 15 egyszerű és modern kis nappali ötletünk, amelyeket alkalmazkodva alakíthat át kicsi és ügyetlen nappaliját hangulatos és csodálatos hellyé.

1. Kis nappali bútorok:

kis nappali tervek

Hogyan kell berendezni egy olyan szobát, amelyből kifogy a hely? Hozza ki a legtöbbet a rendelkezésre álló helyből. Az első és legfontosabb dolog az elegáns bútorok használata. Ez a legkiválóbb nappali kialakítás kis helyiségekben. A terjedelmes bútorok zsúfoltabbá teszik a kis nappalit. A nappalit vékonyabb állványokkal vagy lábakkal ellátott bútorokkal rendezze be, és engedje át az alsót.

2. Fehér nappali kialakítás:

Finom színű téma

A világos színek mindig árnyékos sarkot tesznek világosnak és szellősnek. Próbálja meg festeni a nappalit világos színekkel és világos bútorokkal. A világos színek, például a fehér vagy a bézs, fekete -fehér színe összetartó és szervezett érzetet kölcsönöz a szobának, eltekintve attól, hogy tágasabbnak tűnik. Ez egy ravasz nappali belsőépítészet kis helyiségekhez.

3. Kis nappali függönyökkel:

Óvatosan helyezze el a függönyöket

A kisebb nappali vagy kis ablakok nem jelentik azt, hogy kis függönyökre van szükség. Próbáljon függönyöket hozzáadni a háztetőről függő ablakokhoz. Ez azt az érzést kelti, mintha nagyobb ablakok lennének, és vonzóbbá teszi a nappalid összképét.

4. Kis nappali bútorok:

Törje szét a bútorokat

Furcsán és kínosan hangzik, de rendkívül hasznos. Amikor minden egyes négyzetláb számít, ne pazarolja őket. Legyen két középső asztala, ahelyett, hogy egy darabból álló középső asztalt használna. Ez nagyobb likviditást biztosít, és könnyebben mozgathatja a bútorokat. A tér elegánsnak és divatosnak tűnik, nagyszerű módja annak, hogy szimmetrizálja kis nappaliját.

5. Kis nappali tükrökkel:

Még több tükör

A tükrök az utóbbi időben divatos bútordarabokká váltak otthonában. Ha a tükrök intelligensen vannak elhelyezve, fokozhatják a fényáramlást a szobában, és ugyanakkor feltűnően stílusosak lehetnek. Próbáljon meg egy hatalmas tükröt vagy több kisebb tükröt, és nézze meg, milyen csodák tükröződnek az étkezőben, és több helyet biztosítanak a szobának.

6. Színes kis nappali kialakítás:

Hozza ki a legtöbbet a bútorokból

Ha nem tud több bútort elhelyezni, próbálja ki a többcélú bútorokat. Ez nemcsak sok helyet takarít meg, hanem a lakóterének általános megjelenését is nagyon moderné teszi. Ez egy remek kis nappali ötlet.

7. Kis nappali kialakítás szekrényekkel:

Ha kis helyen lakik, megtanulja a legtöbbet kihozni a rendelkezésre álló helyből. Ha nem szeretne nagyszerű műalkotásokat vagy fényképeket megjeleníteni, próbálja meg polcokkal bővíteni a kihasználatlan falfelületeket. Tartsa szem előtt a nappali témáját, miközben a polc kialakítását választja (viktoriánus, modern, monokróm stb.) Szuper-intelligens belsőépítészeti kialakítás a kis nappaliban.

8. Kis nappali pop színekkel:

Játssz a pop színekkel

Való igaz, hogy a világos színek segítenek lélegezni, és segítenek felnagyítani a helyet. De ez nem akadályozhatja meg, hogy szórakozzon kedvenc színeivel. Próbáljon kísérletezni élénk színekkel és hűvös grafikával. Díszítse be megfelelő bútorokkal, és tegye hozzá hűvös cikkekkel.

9. Kis nappali kialakítás kanapéval:

Virágozza a padlót

Néha egy fapadló vagy más ilyen sötét padló sok helyet elpusztít. Megpróbálhatja az alapterületet tetszőleges szőnyegekkel lefedni. A hagyományos szőnyegek mindig jól néznek ki, ha ez összhangban van a szoba lényegével. Próbáljon szőnyegfoltokat hozzáadni az egész padlóhoz, különösen a középső asztal és az oldalsó asztalok alatt.

10. Gyönyörű kis nappali kialakítás:

Merész és gyönyörű

Való igaz, hogy a merész és sötét színek néha az életterét is apróbbnak tűnhetik, mint amilyen. De ha intelligens módon használják, rendkívül hangulatossá és divatossá teheti ugyanazt a teret. Ügyeljen arra, hogy elegendő napfényt biztosítson az útjához, és fényes bútorokat használjon.

11. Kis nappali TV -vel:

A csíkok divatban vannak

Rendkívül szűk a lakóterülete? Próbáljon csíkokat és kettős színeket használni, hogy szélesebbnek tűnjön. Helyezze ravaszul TV -jét és egyéb bútorait a hosszú függönyökkel és a falra szerelt gyönyörű tükrökkel.

12. Kis nappali bútor tárolóval:

Bútor tárolóval

Amikor az űrválságban szenved, felfedezi a tárgyak tárolásának leginnovatívabb módjait. Tegyen rejtett tárolóegységeket a nappali kanapéja vagy más bútorok alá. Segít beállítani a haszontalan szeméttelepet.

13. Kis nappali galéria:

Nappali galéria

A falat óvatosan díszítse fényképekkel és képekkel, felülről lefelé, innovatív módon. Ez hangulatos és rusztikus hangulatot kölcsönöz a helyiségnek, fokozott térközökkel, fantasztikus kis nappali dekorációs ötlettel.

14. Kis nappali kialakítása:

Hagyjuk a napsugarakat átszúrni

Ne takarja el a nappaliban az ablakokat. Ha egy hatalmas ablakkal rendelkezik, az a fal nagy részét lefedi, előnyösebb, mint több kisebb ablak. Alapvető kis nappali tervezési ötlet.

15. Sötét színű kis nappali:

Világítsa meg a szobát okosan

A szoba megvilágítása egy másik rendkívül fontos szempont, hogy a kicsi lakótér nagyobb legyen. Mindig próbáljon elegáns világítási lehetőségeket használni. Próbálja stratégiai módon felfüggeszteni az asztali lámpákat a falakra; így helyet takaríthat meg az asztallapon. Ezenkívül világítsa meg a szoba azon részeit, amelyek hatására a szoba több ragyogást sugározhat és több teret vonhat ki.

Valaki azt gondolhatja, hogy nem tud sokat tenni egy kis nappalival. Részben igaz. Egy kis nappali rendkívül kényelmes és vonzó lehet. Ez a hatás, hogy egy kis nappali terület, amely megfelelően berendezett és díszített hatalmas.