30 legújabb nappali dizájn képekkel 2021 -ben

Hívja meg vendégeit haza egy csésze kávéra, és az első dolog, amit észrevesznek, a nappalija! Tagadhatatlanul ez a ház egyik legfontosabb területe, ahol minden családtag és barát összegyűlik, hogy nagyszerű beszélgetéseket folytasson. Ahhoz, hogy ezt a teret szebbé és méltóbbá tegye a sajátjához, el kell mennie a megfelelő nappali kialakításhoz!

A legjobb nappali tervek

Ez magában foglalja a szoba tervezését és megjelenítését a színek, a bútorok elhelyezése és az általános felépítés szempontjából. Akár új otthont épít, akár meglévőt újít fel, ez a cikk mini útmutatóként szolgál a nappali kialakításának megértéséhez.!

Mi az a nappali??

A gyakran előszobának nevezett nappali az első bejárati terület a házba. Vendégekkel való társalgásra, tévénézésre vagy pihenésre szolgál. Nyugati értelemben ezt a teret társalgónak, nappalinak, szalonnak vagy akár szalonnak nevezik.

Melyek a nappali stílusok különböző típusai?

A nappali tükrözi személyes ízlését, hozzáállását és általános személyiségét. Az egyéni választástól függően a következő stílusok közül választhat:

 • Modern – Absztrakt bútorok, elegáns és futurisztikus dizájn.
 • Minimalista – a kevesebb több fogalom. Tiszta és kifinomult kárpit.
 • Kortárs – Színes, világos és naprakész ötletek.
 • Eklektikus – élénk, merész és energikus belső terek.
 • Hagyományos – Oldschool minták, amelyek mindig lenyűgöznek.
 • Vintage – Hozza vissza az 50 -es és 60 -as évek terveit modern csavarral.
 • Retro-Szabad szellemű minták a popkultúra korszakának csipetnyi megnyilvánulásával.
 • Rusztikus – Nyers, fából készült belső terek, amelyek közelebb visznek a természethez.

Nos, a lista itt nem ér véget! Még sok ilyen stílust kell felfedezni, mielőtt letörölné a tervezést.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő nappali elrendezést?

A nappalit a ház általános témája, a terület funkcionalitása és a rendelkezésre álló hely alapján kell megtervezni. Íme néhány tipp a kezdéshez:

 • Határozza meg a szoba célját. Csak találkozni és köszönni? Vagy szórakoztatásra is szeretné használni?
 • Miután elvégezte az alapvető elemzést, válassza ki a szoba fókuszpontját. Ez a középpont, amely körül az egész helyiséget modellezik. Ez lehet TV -egység, kandalló, könyvespolc vagy akár dekoratív fal.
 • Ha gyakran vár sok vendéget, tegyen helyet több bútornak. Helyezze a szoba közepére, hogy az emberek könnyen körbejárhassák.
 • A szoba méretétől függően több helyre is feloszthatja, például játszótérre, színházteremre vagy olvasóhelyre, ha az elválasztókat ennek megfelelően rendezi el.
 • Bölcsen válasszon színeket. Használhatja a semleges és élénk színek egészséges egyensúlyát, hogy megfelelő drámai hangulatot varázsoljon a szobába.
 • Végül ne feledje a költségvetést, és tudassa építészével, mennyit hajlandó költeni erre a szobára, hogy elkerülje a jövőbeni pénzügyi problémákat.

Vastu Shastra a nappaliban:

A hagyományos indiai építészet szerint minden helyiségnek meg kell felelnie a Vastu szabályainak, hogy pozitív energiát sugározzon. Ha boldog légkört szeretne teremteni otthonában, ügyeljen a következő teendőkre és ne tegye:

 • A nappalit úgy kell elhelyezni, hogy milyen irányba nézzen a ház. Például, ha otthona nyugatra néz, akkor a nappalinak északnyugaton kell lennie. Hasonlóképpen, egy déli fekvésű otthonban a helyiségnek délkeleti irányban kell lennie.
 • Ha nehéz bútorokkal rendelkezik, például szekrényekkel vagy nagy áruházakkal, helyezze azokat a szoba délnyugati vagy nyugati irányába.
 • Az olyan elektronika, mint a televízió, ideális helyen található a szoba délkeleti sarkában, a hűtők vagy légkondicionálók pedig az északi sarokban..
 • Helyezze bútorait a nappali nyugati vagy déli sarkába.

A legjobb nappali tervek Indiában:

Most, hogy megértette a nappali tervezésének alapjait, nézzünk néhány egyszerű és modern nappalitervezési ötletet, hogy ihletet merítsen:

1. Átmeneti nappali kialakítás:

Átmeneti nappali

Az átmeneti nappali kialakítás arról szól, hogy elegáns, modern és nagyon modern legyen. Ennek a stílusnak az a koncepciója, hogy semleges és tiszta maradjon. Ezért okosan kell kiválasztania a színeket, és a sötétebb árnyalatokat, például a barnát a világosabb tónusokkal, például barnás, szürke és fehér színnel kombinálnia kell, hogy megfelelő mélységet adjon a helyiségnek. Adjon hozzá több textúrát a térhez, és figyeljen a bútorok geometriájára. A dobozos és kanyargós bútorok keveréke megfelelő egyensúlyt biztosít a környéken.

2. Eklektikus nappali kialakítás:

Eklektikus nappali

Varázslatos hangulatot varázsolhat otthonába ezzel az eklektikus nappalival. Élénk színekkel és bútorokkal van tele, amelyek első látásra kissé lehengerlőek lehetnek. Mindazonáltal elkerülheti a tapadást, ha gondosan kiválasztja a színek és szövetek megfelelő keverékét, hogy vizuálisan vonzó szobát hozzon létre, mínusz a rendetlenség. Ennek a koncepciónak az egyik egyszerű módja az, ha néhány merész színt megismételünk, semleges háttérrel körülvéve.

3. Strand stílusú nappali kialakítás:

Strand stílusú nappali

Tetszik a tengerparti stílusú nappali ötlete? Nos, ha jó előre megtervezi, akkor nagyon könnyű megvalósítani a koncepciót. Fókuszáljon az olyan színekre, mint a vízkék, türkiz, homokos bézs, fehér és hasonló árnyalatok. Választhat, hogy semleges színű kanapét és kontrasztos színű nyilatkozatszéket használ. Adjon fontosságot az olyan textíliáknak, mint a juta, a műbőr és a bársony, hogy behozzák a tengerparti hangulatot.

4. Kopott-elegáns nappali kialakítás:

Kopott elegáns nappali

Kopott, tökéletlen és kopottas, de a kép tökéletes! Ez a Shabby Chic az Ön számára! Az ötlet az, hogy harmóniát érjünk el a különböző elemek között, amelyek idős megjelenést kölcsönöznek. Használhat újrahasznosított vagy Vintage elemeket modern árukkal, hogy elegáns megjelenésű elülső területet hozzon létre. A fehéret erősen használják a szobában a nyugalom érdekében, egy halvány rózsaszín és kék színnel, hogy ne maradjon le a romantikus vonásról. Nevezze régimódinak, de ez egy olyan téma, amely soha nem mulaszt el benyomásokat kelteni!

5. Parasztház nappali stílusa:

Parasztház nappali

A farm stílusú nappalik divatosak és olyan jellegzetességeikről ismertek, mint az alacsony mennyezet és a nyitott gerendák. A színek általában semlegesek, mint a bézs, barna, sötétbarna, fehér stb., A kiegészítők egy kis színével. Választhat, hogy a szokásos rusztikus témán túl merészkedik, és stílusos marad az építész kis segítségével. A legjobb az, hogy két különböző stílust kombinálhat, például átmeneti és hagyományos, ipari és modern stílusokat, hogy saját személyes teret teremtsen!

6. Rusztikus nappali kialakítás:

Rusztikus nappali kialakítás

A rusztikus nappalik tele vannak fával és sötétbarna elemekkel. Ezen a területen semmi divatos vagy drága nem látható. A színek és a durva belső terek melegséggel és kényelemmel töltik meg a szobát. Válasszon bőrt és szövetet a kanapékhoz és székekhez, és tartsa az asztalokat faszerű kivitelben. Ne felejtsen el egy nyers kőfalat hozzáadni a szoba középpontjához.

7. Kortárs nappali kialakítás:

Kortárs nappali tervek

Ez a nappali tervezési ötlet tele van a színek és textúrák megfelelő keverékével, hogy kihozza a környék legjobbjait. A fehér kanapé közé kerül egy fehér dizájner szék, tele színes párnákkal. Különböző típusú lámpák hozzáadása a sarkokhoz megvilágítja a helyiséget és egyben felemeli annak szépségét. A szőnyegpadlót olyan színben választhatja, amely összhangban van a szoba falaival.

8. Ötletes nappali ötlet:

Funky nappali design

Ez a nappali belsőépítészet azoknak való, akik szeretnek megtenni ezt az extra mérföldet, hogy egyedinek tűnjenek. A színes nyomatok és a szilárd színek, például a fehér és a zöld kombinációja élénk megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. A terület minden sarkában furcsaságot mutat, legyen szó a bútorok kiválasztásáról vagy a szoba dekorációjának kiválasztásáról. A festői ülőhelyre ugyanolyan figyelmet fordítanak, hogy ez legyen a kedvenc társalgóhelye!

9. Skandináv nappali stílus:

Skandináv nappali kialakítás

A skandináv dekoráció lényege, hogy az elemek egyszerűek és józanok maradjanak. Az olyan színeket, mint a fehér, a barna és a szürke, nagylelkűen használják, hogy élénk legyen a légkör, de nem túlzásba vitt. A bútorok elrendezése oly módon történik, hogy a helyiség szellős és rendezett legyen, ahelyett, hogy zűrös lenne. Hozzáadhat néhány színt, például kéket vagy sárgát, hogy elkerülje a szoba túl sima megjelenését.

10. Modern nappali kialakítás:

Modern nappali tervek

A modern nappali szobákat úgy tervezték, hogy hívogatóbbak és melegebbek legyenek. Az ötlet az, hogy mindent kényelmesen, mégis stílusosan tartsunk, nehogy elveszítsük a „modern” témát. A padlóburkolat általában textilből készül, barna vagy szürke színekkel az éles érzés érdekében. A kárpit és a bútorok kontrasztos palettákon jelennek meg a jobb vizuális megjelenés érdekében.

11. Hagyományos nappali kialakítás:

Hagyományos nappali kialakítás

Melegség és elegancia- ezek a szavak jutnak eszünkbe, amikor meglátjuk ezt a képet a hagyományos nappaliról. Az ízlésesen kialakított belső terek tükrözik a régi világ varázsát. Észreveheti a bútorok szimmetrikus elrendezését, ami nagyon jellemző erre a stílusra. A fókuszpont a kandalló, amely tévékészülékként és akár dekoratív kőfalként is funkcionál. A barna és a bézs színek gazdagságot kölcsönöznek a belső tereknek.

12. A nyaraló stílusú nappali kialakítása:

Cottage Nappali Designs

A rusztikus stílus másik változata ez a nyaraló nappali. Jellemzően kompakt méretű szobákat kínál minden szükséges elemmel. A kényelmes kanapéktól a hagyományos kárpitokig minden szempontot figyelembe vesznek, hogy kiemeljék a vidéki stílusú megjelenést. Néhány virágos dekoráció és saroklámpa hozzáadása karaktert ad a helyiségnek.

13. Viktoriánus nappali kialakítás:

Viktoriánus nappali kialakítás

A viktoriánus stílusú nappali eléréséhez figyelni kell a színsémákra és a díszes belső terekre. Válassza a vintage és barokk elemek jó keverékét, például a függönyöket, a mennyezeti mintákat és a szoba általános építészetét. Nagyvonalúan mehet a „nagyság” szóval, hogy növelje életterének ragyogását. Fektessen be gazdag bútorokba, hogy vizuális utazásra tegye vendégeit a viktoriánus korba!

14. Gótikus nappali kialakítás:

Gótikus nappali tervek

A gótikus nappalik lassan bekerülnek a mainstream belsőépítészetbe. A színsémák azonban drámaian eltérnek a megszokottól, a feketék és a vörösek uralják a jelenetet. Ha hajlandó megtenni ezt az extra mérföldet, akkor ez gótikus az Ön számára! Itt látható egy ilyen ötlet, amelyben a mélyvörös falak tökéletes hátteret jelentenek a fémes szürke bútorokhoz.

15. Elegáns nappali kialakítás:

Klassz nappali kialakítás

Határozza meg az ízlésességet, és azt mondjuk, hogy fehér! Nem választhatja el ezt az árnyalatot a kifinomult nappali dizájntól, mivel olyan fényes és gyönyörű környezetet teremt, mint senki más. A tiszta fehér színe helyett próbálja meg törtfehér, nyers selyem, bézs és szürke kombinációit a világítás kiegyensúlyozására. Tartsa tisztán és kifinomultan a bútorait, és kerülje a sötét színek használatát.

16. Század közepi nappali kialakítás:

Század közepi nappali kialakítás

A század közepének modern dizájnját az 1940-es évek építészeti mozgalma ihlette. Az irányelvek egyszerűek – tartsa karcsúnak, szervezettnek és működőképesnek. Ebben a szobában néhány kiemelkedő jellemző az ékezetes szék, a dohányzóasztal, a minimalista kanapé és a padlószőnyeg. Ha ezt megértette, könnyű egy teljesen új teret létrehozni anélkül, hogy túlságosan el kellene térnie a koncepciótól.

17. Mediterrán nappali stílus:

Mediterrán nappali kialakítás

A mediterrán szobák sok túlméretezett elemet tartalmaznak, mint ez a terjedelmes kanapé, hatalmas nyugágyak és különleges dekorációk. Az egyik fontos szempont, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni ebben a koncepcióban, a fény és a levegő bősége, amelyek az ív típusú ablakokból származnak. Az ötlet az, hogy a nappalit összekapcsolja a világ többi részével. Használjon természetes elemeket is, például köveket, fát és fémet, hogy vendégei megragadjanak!

18. A kabin nappali kialakítása:

Kabin nappali kialakítása

Ha szereti a hangulatos és kényelmes belső tereket, akkor ez a kabin stílusú nappali megfelel az ízlésének. A kompakt méretű szoba esztétikus kialakítású, fa díszítéssel az egész területen. A bútorok meglehetősen egyszerűek és megfelelnek a szoba témájának. Itt nincsenek díszes elemek és csúcsminőségű dekorációk, számítson a plüss szövetekre a kanapén és a padlón.

19. Faház nappali kialakítása:

Faház nappali tervezése

Ha a hűvösebb időjárási helyeken tartózkodik, akkor a faház nappalija kiváló lehetőség a melegség elfogására. Itt látható egy hagyományos faház egyik példája, teljes egészében fával. Durván néz ki, de vidéki varázst kölcsönöz hozzá. Még a padló is illeszkedik a szabad mennyezethez és az oldalfalakhoz. Tartsa a kandallót központi elemként, és rendezze körül a bútorokat, hogy tökéletes szobát teremtsen!

20. Ázsiai nappali tervezési ötlet:

Ázsiai nappali minták

Az ázsiai belső tereknek sok változata van országtól és régiótól függően. De a közös elem bennük az egyszerűség és az elegancia. A hangsúly inkább a szoba funkcionalitásán van, mint a látványon. Így sok elem, beleértve a tárolóegységeket is, az előszobában van elhelyezve a jobb hozzáférhetőség érdekében. Kanapé, középső asztal és nyugágy kötelező!

21. Kézműves nappali stílusok:

Kézműves nappali stílusok

A Craftsman nappali dizájnja rusztikus és minimális stílusok keveréke. A szobák természetes színekkel, egyszerű belső terekkel és egyszerű vidéki stílusú bútorokkal rendelkeznek. Kemény padlóburkolaton bonyolultan elkészített szőnyegek kerülnek, hogy intimitást hozzanak a helyiségbe és természetesen egy csipetnyi színt! Észreveheti a sima mennyezetet is, amelyet kisimítottak a tiszta megjelenés érdekében. Különböző bútorokat hoznak össze, hogy egységes légkört teremtsenek!

22. Ipari nappali kialakítás:

Ipari nappali tervek

Az ipari nappalik talán az egyetlen értelmetlen dizájn, amelyek csak kreativitásukat tartalmazzák. Észreveheti a szabad mennyezetet, a csupasz padlót, a szürke és fehér színeket, valamint egy tágas szobát. A díszes bútorok helyet adnak a kopott szőnyegeknek és a durván elkészített vas dekorációnak. A világítótestek elengedhetetlenek ezeken a tereken, hogy megfelelő láthatóságot és világosabb környezetet hozzanak létre.

23. Vidéki nappali stílus:

Vidéki nappali minták

A vidéki stílusú otthonok tele vannak régiségekkel és más elemekkel, amelyek segítenek az embereknek visszavezetni magukat a gyökerekhez. Észreveheti a régi stílusú lépcsőket, fiókos szekrényeket, tükröket, porcelán edényeket és mindent, ami egy rendes otthonban elvárható. A színsémák többnyire fehérek vagy semlegesek, hogy a szoba nagyobb és világosabb legyen. Röviden, ez egy olyan stílus, amely miatt kényelmesen feltekeredhet!

24. Délnyugati nappali kialakítása:

Délnyugati nappali tervek

A délnyugati nappali stílusú sivatagi hangok sikoltoznak minden sarkából. A belső terek melegek, kényelmesek és hívogatóak. Ebben a stílusban észrevehetők a barna, a szürke és a bézs színek, valamint a nagylelkű fahasználat. A hatalmas szobák különböző használati terekre vannak osztva, mint például az ülősarok, az étkező és a bejárati pont. A megjelenés befejezéséhez be kell fektetnie egy geometrikus mintázatú, semleges színű délnyugati szőnyegbe.

25. Spanyol stílusú nappali kialakítás:

Spanyol stílusú nappali kialakítás

Egy tipikus spanyol nappali tele van olyan elemekkel, amelyek a régió gazdag kultúráját és örökségét képviselik. A fa mennyezettől a díszes sokszínű szőnyegig minden elem a helyi hagyományokhoz kapcsolódik. A szobában használt díszítőelemek igazi spanyol hangulatot kölcsönöznek, és a bútorok elrendezése lehetővé teszi a jobb helykihasználást,

26. Kompakt méretű nappali kialakítás:

Egyszerű nappali kialakítás

Lakásokban és apró lakásokban a hely ritkaság! Tehát szem előtt kell tartania a tér optimalizálásának szempontját, csökkentve a terjedelmes bútorokat és a rikító kiegészítőket. Tartsa légiesen a szobáját semleges vagy halvány színekkel, és válasszon elegáns bútorokat. Leggyakrabban ezek a szobák többfunkciósak, és ugyanabban a területen kell elhelyezniük a szórakoztató és szocializációs részt!

27. Alkalmi stílusú nappali kialakítás:

Alkalmi stílusú nappali kialakítás

Az alkalmi stílusú belsőépítészet a személyre szabás és az egyedi ízlések köré épül. Többnyire természetes elemeket tartalmaz, mint például a fabútorokat és a szövet alapú kanapét. A semleges és élénk színek kombinációja különleges megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, anélkül, hogy túl hivalkodó lenne. A geometria sok hangsúlyt fektet itt, beleértve az L-alakú kanapét, a négyzet alakú és téglalap alakú párnákat és egyéb fali dekorációkat..

28. Stílusos nappali kialakítás:

Stílusos nappali kialakítás

A stílusos kialakítás nem tartalmaz szigorú szabályokat! Ez egy „stílus”, amely meghatározza a hozzáállását és az egyéni személyiséget. Kreativitását bemutathatja, ha kísérletezik a bútorok elrendezésével, a színsémákkal és a szobán belüli mintákkal. A szobák általában rusztikus és modern elemek ötvözetét tartalmazzák, hogy megteremtsék az egyensúly érzését. A színpop, sárga árnyalatokkal gyakori látvány ezekben a tervekben!

29. Kifinomult nappali stílusok:

Kifinomult nappali stílusok

Ahogy a neve is sugallja, ez a szoba arról szól, hogy karcsú és élénk legyen. Itt szigorúan betartják a „kevesebb több” normát, és a figyelem középpontjába kerül a szervezés. Nincs töltelék, mivel minden helyet már lefoglaltak egy adott elemre. A falak és a padlóburkolatok általában semleges árnyalatok, de a bútorokat szándékosan vastag, narancssárga, sárga vagy neon színárnyalatokkal készítik!

30. Standard nappali ötlet:

Standard nappali kialakítás

A „standard” szó jelentése rendszeres vagy általánosan látható! Ez a nappali példázza ezt az elképzelést, amint azt egy tipikus kétszintes házban észrevenné. Az alsó rész az emberek ülésére és találkozására van fenntartva, amely fizikai falak helyett bútorok használatával étkezősé tagolódik. A színek, mint a szürke és a fehér, erősen használatosak ezekben a tervekben, hogy a kiegészítők beszéljenek!

Tippek a nappali dekorációhoz:

Ha álmai nappalijának dekorációját szeretné elérni, akkor görgessen lefelé, és olvassa el ezeket a szakértői tippeket:

 • A nappali díszítésének első szempontja a kanapé kiválasztása. Gondoskodnia kell arról, hogy a kanapé ne legyen sem túl nagy, sem túl kicsi, ugyanakkor ne veszélyeztesse a kényelmi tényezőt.
 • Döntse el szobája stílusát, és ennek megfelelően válassza ki a kiegészítőit. Kerülje a túlzásba vitt dekorációt, és legyen elegáns. A vintage és new-age elemeket összekeverve hozhatja létre a megfelelő egyensúlyt.
 • Ha központi asztallal rendelkezik, válasszon egy szép szőnyeget, amely kiegészíti a szoba általános megjelenését. Ha világos fala és kanapéja van, tartsa semleges színben, és fordítva.
 • Tervezze meg világítótesteit stratégiailag, hogy elegendő megvilágítás legyen a helyiségben. Választhat álló lámpák, mennyezeti lámpák, csillárok stb. Kombinációját, hogy megvilágítsa a teret hangulatának megfelelően.
 • Mondjon nemet a helyiségek túlzsúfoltságára, és fordítson figyelmet a tágasságra. Ezzel a tényleges mérethez képest nagyobb helyiség illúzióját keltheti.
 • Ügyeljen a szobában lévő textúrákra és textúrákra. Válasszon egy mixet egy unalmas, egységes megjelenés helyett.
 • Fektessen be időt és energiát a megfelelő fali dekoráció kiválasztásába. Ismét válasszon kisebb és nagyobb keretek kombinációját a szoba esztétikájának kiegyensúlyozásához. Ha Ön művészetkedvelő, akkor csak erre a darabra foglaljon falat.

Tippek a nappali átalakításához:

Megadja a nappalijának a megérdemelt frissítést? Adjunk néhány átalakítási ötletet az induláshoz:

 • Kezdje az alaprajzzal, és hagyjon sok üres helyet, hogy a szobája nagyobb legyen, mint korábban.
 • Képzeld el, hogy milyen legyen a szoba, és ennek megfelelően válassz megfelelő stílust.
 • Ne feledje, hogy hányan használják a szobát. Ha időnként vendégeket vár, tervezzen egy nagy ülősarkot.
 • Tartalmazza az otthoni gyerekek és idősek igényeit. Igényeik alapján kiválaszthatja a megfelelő bútorokat, és ügyesen összekeverheti őket anélkül, hogy túl ügyetlennek tűnne.
 • Ezúttal próbáljon más színsémát. Válassza ki, hogy kitér a normától, és megtöri a sztereotípiákat világos színű belső terek hozzáadásával.

Reméljük, hogy ez a cikk minden olyan információt tartalmazott, amit valaha tudni akart a nappali terveiről. Ha zavart az elképzelései, ne habozzon beszélni egy szakértővel, hogy megoldja azokat. Írja le igényeit, és tegye azokat a „kötelező”, „jó” és „nem akarom” vödrökbe, hogy elhárítsa a kétértelműséget, és elinduljon a tökéletes nappali létrehozásában!

Gyakran Ismételt Kérdések & Válaszok:

Q1. Mi a legjobb szín a nappalimban?

Válasz: A válasz az Ön ízlésétől, életmódjától és belső terének általános témájától függ. Ha azonban egyenesebb válaszra van szüksége, akkor sok szín trendi ebben a szezonban. A szürke, bézs, erőteljes kék, halvány rózsaszín, égetett narancs, mentazöld, aquakék és citromsárga a modern lakások legkeresettebb árnyalatai. Ezeket az árnyalatokat gyakran olyan fémekkel kombinálják, mint az arany és az ezüst, hogy drámaian eltérő megjelenést kapjanak.

Q2. Hogyan tehetem szebbé a nappalimat??

Válasz: A szépség a részletekben rejlik! Igen! Ha figyel az egyszerű dolgokra, akkor a szokásos szobája esztétikai térré alakulhat át. Nem kell egy vagyont költeni a megvalósításra. Csak az ülések elrendezésére, a bútorválasztásra, a színsémákra és a szoba kiegészítőire összpontosítson.

Dobja ki a felesleges dolgokat, és ha lehetséges, használjon vintage szekrényeket a rendetlenség elrejtéséhez. Adjon hozzá színes párnákat, fényes virágvázákat, képkereteket és falfestményeket. Adjon hozzá különböző világítótesteket ugyanabba a helyiségbe, és helyezze őket stratégiai helyekre a jobb látvány érdekében.

Q3. Milyen típusú padlót használhatok a nappaliban??

Válasz: Az indiai otthonokban leggyakrabban használt padlófajták a természetes megjelenésű csempék, márványok és gránit. Ezek azonban régi iskolák ötletei, és előfordulhat, hogy nem működnek a modern koncepciókkal. Ha díszes nappali padlóburkolatot tervez, kipróbálhat olyan lehetőségeket, mint a keményfa, színes csempe, mozaiklap, szőnyegpadló, beton stb. Használja őket a szokásos padlóburkolati anyagokkal együtt, hogy csúcsminőségű megjelenést hozzon létre..

Q4. Hogyan díszíthetem olcsón a nappalimat??

Válasz: Költsön keveset, és érjen el nagyot, amikor nappalijának díszítéséről van szó. Ha szűkös a költségvetése, akkor rendezze át újra a bútorokat, a szárnyakat és az ágyneműt, hogy új párnahuzatokat és függönyöket hozzon létre a szobához. Ezután tegyen sok beltéri növényt festett cserépbe, és helyezze el őket a szoba minden sarkában. Fedje le csúnya falait tapétával, és tegyen hangulatvilágítást az egzotikus megjelenés érdekében!