Hogyan díszítse a nappalit?

Tökéletes és stílusos nappalit szeretne? Ez általánosan elterjedt tény, hogy minden ember a lehető legnagyobb tudatossággal figyeli nappaliját, és megpróbálja a lehető legnagyobb mértékben szépíteni, amikor a vendégek először jönnek, és megfigyelik ezt a házrészt. Ezért nagyon szükséges, hogy díszítse a nappaliját, és ezt a sok szempontot gondolja meg, amikor megtanulja a nappali tervezését. A díszítő elemek együtt hordozzák, hogy vizuálisan vonzó szobává váljanak. Így a nappalid díszítésének legjobb módjait adtam meg.

A nappali díszítésének legjobb módjai:

1. Fókuszpont:

nappali 1

Ez lehet építészeti részlet, nagyképernyős TV, kandalló, egyébként műalkotás, hűvös lámpatest vagy szép kilátás. Pihenteti a szemét, segít földelni a szobát, és leírja annak funkcióját.

2. Helyezze el a kanapét:

nappali 2

A kanapét úgy kell elhelyezni, hogy szemben legyen az ajtóval, legyen az ferde sarokban, függesztve vagy fal mellett. Ha a hátsó oldalával a bejárathoz kell helyezni, akkor tegye a konzol asztalát a kanapé után lámpákhoz, különben művészeti könyvek, így vonzóbbnak tűnik.

3. Klip:

hogyan kell díszíteni a nappalit

Gyűjtse össze a magazinból a kívánt szoba kivágott készletét. A színek kényelmes bútorokat, csillárokat és francia ajtókat hoznak létre, ami felkavarja a fantáziáját.

4. Rétegezze megvilágítását:

nappali 4

Ez a keverőpálya, átlátszó lámpa és asztali lámpa világítás ideális a nappali méretéhez. A lámpák a legjobb módja a tér enyhítésére.

5. Használjon különféle polcokat:

nappali 5

Az elegáns, fedett és nyitott tárolás keveréke ideális a nappaliban. A könyvespolcok olcsók, és számos lakástulajdonos nyílt tárolóhelyeken fejlődik, és egyáltalán nem veszi észre, hogy minden tárgyuk nem csodálatra méltó. A tetővel ellátott tároló elengedhetetlen kelléke egy elegáns nappalinak.

6. Fogás egyensúlyban:

nappali 6

Gondoljon arra, hogy hozzáad egy tükröt, kínai paravánokat, mennyezeti függővilágítást, falfestményeket, magas háttámlájú székeket és magas növényeket. Ha a bútorok nagy szövetsége van a tér egyetlen végén, akkor hozzon létre egy új ülősarkot, hogy kiegyenlítse azt a másik végén.

7. Legyen szék:

nappali 7

Próbáljon legalább 6 embert leülni egy kis szobában. Állapotban a szoba nagyobb; szétválasztani olyan területekre, amelyek 2-6 között segítenek különböző emberek gyűjteményeinek leültetésében. A kanapékat és a székeket kölcsönösen kell csoportosítani, hogy az emberek egyszerűen beszélhessenek egymással.

8. Meghatározott terület:

nappali 8

címke beszélgetés, valamint az ülősarok területi szőnyegek által. Akár sima, akár díszes, szőnyegek, amelyek vizuális meghatározást adnak a helyiségnek, ráadásul hajlítás is lehet.

9. Világíts fehérrel:

nappali 9

Luxus semleges megjelenést érhet el fehér kárpitozással és dekoratív ékezetekkel, különböző világos árnyalatokkal, hogy extra mélységet és méretet adjon.

10. A hosszú függönyök színe:

nappali 10

Általánosságban elmondható, hogy az függöny függönyök a legkiválóbbak a főbb bútorok színében vagy domináns színében. Ez elősegíti a szoba közös szállítását, és lehetőséget biztosít a tervezéshez.

11. Válassza a formalitást:

nappali11

A rendkívül hivatalos szoba hagyományos bútorokat, régiségeket és csúcsminőségű, sima felületeket igényel. Egy további alkalmi szoba egyszerűbb szövetet és válogatott dekorációkat használhat.

12. Békés légkör:

nappali 12

Díszítse nappaliját, hogy megtapasztalja a körülötte lévő óceánt. Használjon tengerparti színű mozaiküveget a kandalló szegélyezéséhez, valamint egy sor festményen látható, hogy a felhőkkel borított égbolt mellett pálmafák borítják a szellőt.

13. Keverje össze stílusait:

nappali13

A régi és az új, a formális és az alkalmi, a semleges és a merész kombinációjával meghívó és nyugodt tér teremthető meg. A semleges tónusú kanapé és a karosszék modern vonalakat mutat be, míg az egyedi drapériák egyedi érzést kölcsönöznek.