10 divatos Wayfarer napszemüveg férfiaknak és nőknek

Az utazók eredete az 1950 -es és 1960 -as évekre nyúlik vissza. A wayfarer napszemüveget eredetileg a Ray-Ban anyavállalat tervezte. A Wayfarers egy jellegzetes, egyedülálló trapézkeretet tartalmaz, amely nem verbális nyelvre utal. Szép, erős karjaik vannak vagy a keret, amely szép meghatározást ad az arcnak. A Ray-Ban Wayfarer napszemüveget 1956 óta gyártja a Ray-Ban. Most az olasz Luxottica csoporthoz tartozik, anyavállalata a Ray-Ban. A Ray Ban útitársainak előnye, hogy a fémkeretek helyett műanyag öntési technológiával rendelkező kereteket használnak, és átmenetet jelentenek a fémkeretekről a műanyag szemkopás korszakára..

A legújabb és divatos Wayfarer napszemüveg minták nőknek:

Íme a 10 legjobb Wayfarer napszemüveg.

1. Fekete utak:

Fekete Utazók

A legklasszabb megjelenésű útitárs férfiaknak és nőknek egyaránt. A fekete szín gyönyörű a két nem számára. Az utazók polarizált lencsékkel/szemüveggel rendelkeznek, hogy retró megjelenésűek legyenek, és az alak valóban alkalmas minden arcra.

2. Barna utak:

Barna utak

Egy másik klasszikus szín a barna színű műanyag keret szép árnyalata egy utazó napszemüveghez és barna szemüveghez/lencséhez. Ez a Fastrack márkától származik. Ez jól működik a férfiaknál. Az útravaló mérete ideális.

3. Tükörútutazók:

Tükrös Utazók

Ez egy alapvető útlevél revo színű lencsével. Ennek matt felületű kerete van. A revo színű szemüveg tükrözött, kék, zöld stb. Árnyalatokkal. A tükrös lencsék ideálisak bármilyen szabadtéri tevékenységhez. A férfiak csak fel tudják tölteni a menő hányadost ezekkel a tükrözött útitársakkal.

4. Két Tone Wayfarer:

Két Tone Wayfarer

Ez egy jóképű, két tónusú matt wayfarer napszemüveg, lapos fekete kerettel, és ragyogóan zöld karokkal párosítva. A kontraszt annyira feltűnő, hogy a fényerő tökéletes egy napsütéses szabadtéri napon.

5. Leopárdmintás utak:

Leopárdmintás utak

Ezek letisztult és stílusos utazók a nők számára, és tökéletesek egy napra a napon vagy a tengerparton. Ez is napi használatú útiterv. Ezeket alkalmi vagy hivatalos alkalmakkal is pompázhatják, és ez biztos, hogy megfordítja a fejét.

6. Metal Wayfarer:

Metal Wayfarer

Eltérően az utak műanyag formájától, ez a fekete wayfarer könnyű és erős. Ez UV -védelemmel ellátott polarizált dőlésszöggel rendelkezik, és a fényes fémfelülettel csodálatosnak tűnik. Ez jól néz ki mind a férfiak, mind a nők számára.

7. Blue Sports Wayfarer:

Kék sportút

A férfiak jól néznek ki kék napszemüvegben. Ez az útravaló a benned lévő sportolónak szól, és szuper. A kék lencsével, fekete matt keretben, ez mindenképpen szükséges a sport iránt érdeklődő férfiak számára.

8. Csinos a Pink Wayfarersben:

Csinos a Pink Wayfarersben

Ez tökéletes nyarakra, és a nők teljesen imádni fogják ezt a jégpopuláris lila rózsaszín útitársat. A szín annyira egyedi, hogy azonnali vonzerő. Az árnyalat olyan, hogy illeszkedik minden alkalmi ruhához, és a nők ezt abszolút ringathatják.

9. Cool Blue Ray-Ban Wayfarers férfiaknak:

Menő kék Ray-Ban Wayfarers férfiaknak

A férfiak soha nem tévedhetnek a kék színnel, és a kék árnyalataiban csak lágyak és hűvösek. Ez a kék Ray-Ban útitárs elengedhetetlen egy alkalmi vagy hivatalos viseletű férfi számára. A megfelelő kék árnyalattal ideális a templom napszemüvegének tökéletes formájához.

10. Tervező utak:

Tervező utak

Ezek a tervező utak nőknek szólnak. Klasszikus fekete színűek, sötét árnyalatokkal, de a peremükben és a közepükben arany elem van, ami szép meghatározást ad a napszemüvegnek, valamint a nő szuper szexinek tűnik.

Hűvös, divatos és divatos bármelyik wayfarer napszemüveg. Valóban könnyű súlyú, bármilyen fém keretű napszemüveghez képest, ezek az utasaik könnyen használhatóak, viselhetők és rendkívül kényelmesek. A Wayfarer napszemüveg rendkívül népszerű számos híresség körében, és divatos kijelentésük csúcspontja. A kedvenc híresség megjelenése egyszerű, ha megfelelő útitárs van.