20 népszerű napszemüveg márka férfiaknak és nőknek

Napszemüveg! Férfiak és nők számára is kötelező tartozék. A napszemüveg márkák stílusa és trendjei az utóbbi időben felemelkednek. Tökéletes kiegészítője lett mindkét nemnek sokoldalú alkalmakra és megjelenésre. A napszemüvegek segítenek megvédeni a káros UV -napsugarak ellen, és határozott stílusmegjelenítéssel elegáns, letisztult és élénk hangulatot kölcsönöznek, modern árnyalatokkal. Legyen szó nyaralásról, buliról vagy villásreggeliről vagy kirándulásokról, a napszemüveg megemeli az általános megjelenést, és egyedi megjelenést kölcsönöz a hűvös megjelenésnek és a divatos hangulatnak. Ha új mintákat keres a gyűjteményében, akkor itt a legjobb férfi és női napszemüveg márka található.

Melyek a népszerű napszemüveg márkák Indiában:

A férfi és női márkák napszemüvegével kapcsolatos őrület nagyon népszerűvé vált az utóbbi időben. Tökéletes kiegészítő kiegészítővé vált, amelybe érdemes befektetni a modern retro és hibátlan megjelenés elérése érdekében. Jelenleg néhány legnépszerűbb és legjobb márka gyártja a napszemüveget férfiaknak és nőknek egyaránt. Ezek mind világszínvonalú szabványok a tervezésben, a megjelenésben és a modellekben. Kiváló minőségű és megjelenésű napszemüvegeink vannak a népszerű, világszerte divatos Givenchy-től, Fendi-tól, Gucci-tól és Versace-től az örökzöld Calvin Klein-ig, HRX-ig, Levis-ig, G star-ig és Ray-Ban-ig..

A világ legjobb és legjobb napszemüveg márkái és modelljei:

Nézzük meg a legújabb napszemüveg márkákat.

1. Ray-Ban napszemüveg:

Ray Ban napszemüveg

VÁSÁROLJ MOST

A RayBan cég az egyik legnépszerűbb napszemüveg márka Indiában és a világon is. Ez egy olasz és amerikai eredetű márka, amelyet 1936-ban hoztak létre. Az első időkben a RayBan az Aviator napszemüvegeiről volt ismert, ezt követően pedig több típus és megjelenés gyártásába és tervezésébe kezdtek. Jelenleg az egyik vezető népszerű napszemüveg márka ezen a vonalon.

Főbb jellemzők: A márka csak arra összpontosít, hogy a férfiaknak és nőknek megfelelő szemfestéssel kapcsolatos kiegészítőket szállítson. Számos lencsével és napszemüveggel rendelkeznek. A RayBan elegáns és modern, mégis időtálló formatervezéséről ismert.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: Wayfarer, Aviator, kerek, szem alakú, különböző keretszínekkel, beleértve a barna, szürke, katonai zöld, átlátszó és kék színeket.

2. Fastrack napszemüveg:

Fastrack napszemüveg

VÁSÁROLJ MOST

A Fastrack egy indiai márka, amelyet 1988 -ban alapítottak. Számos kiegészítővel és termékkel rendelkeznek, amelyek megfelelnek az indiai fiatalok megfizethetőségének és stílusának. Az óráktól, táskáktól/pénztárcáktól kezdve a napszemüvegekig, a Fastrack jelenleg a vezető tartozékmárka közé tartozik Indiában. Ez az egyik legnépszerűbb híres napszemüveg márka.

Főbb jellemzők: Ellentétben számos divatházzal és prémium designer márkával, a Fastrack termékek kiváló minőségűek és megfizethetőek.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: A márkában számos napszemüveg található, a kerektől és a pilótától a geometriai mintákig és a különböző modellekig.

3. Polaroid napszemüveg:

Polaroid napszemüveg

VÁSÁROLJ MOST

A Polaroid egy különleges elismert szemüvegmárka, amelyet 1937 -ben alapítottak Cambridge -ben. Ismert, hogy innovatív polarizált napszemüvegeket, lencséket és kereteket vezetnek és terveznek. A márka kiemelkedő minőségű és tartós szemüvegtermékek létrehozására összpontosít, amelyek divatosak, de megvédik a szemet a káros sugaraktól és más külső tényezőktől.

Főbb jellemzők: A Polaroid szemüveg és napszemüveg márka kiváló kényelmet és minőséget biztosít a polarizált lencsékben és szemüvegekben. Tartósak, minőségi prémiumok, valamint szemeknek is megfelelőek.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: Mivel a polaroid egy szemüvegmárka, számos termékkel rendelkeznek, amelyek megfelelnek a stílus követelményeinek és a szemegészségügyi eseteknek. Itt találhat színekkel ellátott keretek és lencsék terveit.

4. Calvin Klein napszemüveg:

Calvin Klein napszemüveg

VÁSÁROLJ MOST

A Calvin Klein egy amerikai amerikai cég, amelyet 1968 -ban alapítottak. A márka ruházati termékekre, kiegészítőkre, táskákra és különféle sportruházatokra specializálódott. A kiváló minőségű márkás kiegészítők, beleértve a szemüveget, egyszerűnek és stílusosnak tűnnek, éles és éles dizájnnal, nem pedig csillogó és káprázatos megjelenéssel.

Főbb jellemzők: A CK napszemüvege kiváló minőségű és tartós, letisztult, részletes dizájnnal, eleganciával és klasszikus modellekkel.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: Szemüvegük ikonikus sziluettjei közé tartozik a pilóta, kerek és fémes minimalista dizájn.

5. Burberry napszemüveg:

Burberry napszemüveg

VÁSÁROLJ MOST

A Burberry, a fenomenális és híres brit márka kezdetben ruhákkal és esőruhákkal kezdte. Thomas Burberry 1879 -ben jött létre. Miután elkezdték a ruházatot és a kabátokat, kézitáskákba, szemüvegekbe és egyéb kiegészítőkbe kezdtek. A Burberry híres egyedi elemeiről, modern, mégis klasszikus és divatos dizájnnal.

Főbb jellemzők: A Burberry kiegészítők divatos, klasszikus és stílusos megjelenésűek, modern színárnyalatokkal és élénk klasszikus megjelenéssel. Mindegyik elegáns, mégis klasszikus.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: Négyzetes, kerek, ovális és kísérleti keretek különböző színekben.

6. Gucci napszemüveg:

napszemüveg márkák

VÁSÁROLJ MOST

A Gucci márka világszerte jól ismert luxus divatházáról, sminkről, illatanyagokról, ruházatról, cipőről és napszemüvegről. A márkát Guccio Gucci hozta létre Firenzében, Olaszországban, még 1921 -ben. Azóta nincs visszaút; olyan kiegészítők és ruházati termékek széles skáláját fejlesztették ki, amelyek tökéletesen illeszkednek a divatbolondokhoz és a dizájnerruházathoz.

Főbb jellemzők: A Gucci napszemüvegek esztétikus és elegáns megjelenésükről ismertek, mókás dizájnnal és élénk, elegáns, stílusos kijelentésekkel.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: Aviator, kerek, ovális, négyzet alakú és téglalap alakú napszemüveg.

7. Oakley napszemüveg:

Oakley napszemüveg

VÁSÁROLJ MOST

Az Oakleys az 1970-es évek közepén alakult, és a világ vezető sportruházati és szemüvegmárkája. Az Oakley -k nemzetközileg elismert sportszemüvegek és szemüvegek gyártására szakosodtak. Emellett híresek órákról, cipőkről és egyéb ruházati kiegészítőkről. A legjobb szemüvegmárka egy olasz luxusmárka leányvállalata, amelynek székhelye Kaliforniában van.

Főbb jellemzők: Az Oakleys ismert kiegészítőket és szemüvegeket készít nemzetközi sportolók számára. Az érintésre és a prémium minőségű napszemüvegekre koncentrálnak, és több mint 800 szabadalommal rendelkeznek innovatív formatervezésük miatt.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: Polarizált lencse, Prizm, Prizm polarizált, a fekete, a barna és a króm színétől az átlátszóig.

8. Prada napszemüveg:

Prada napszemüveg

VÁSÁROLJ MOST

A Prada márka egy másik ikonikus olasz márka, amely plüss és jellegzetes, időtlen stílusú kijelentéseiről és kiegészítőiről ismert. A Mario Prada 1913 -ban alapította meg a márkát, és számos dizájnnal rendelkeznek a kiegészítők, cipők, táskák stb. Napszemüvegük fényesen ragyog, innovatív és egyedi megjelenéssel és stílusokkal. A luxus napszemüveg márkák közül a Prada az elsők között szerepel!

Főbb jellemzők: A márka fenntartható, minőségi prémium megjelenést hoz létre innovatív módszerekkel és egyedi formatervezéssel. A Prada kiegészítők időtálló, klasszikus és kimondott megjelenésükről ismertek, amelyek kiállják az idő próbáját és továbbra is a trendben maradnak.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: Szemüveg, geometriai, kísérleti, kerek és négyzet alakú, különböző színekben.

9. Lacoste napszemüveg:

Lacoste napszemüveg

VÁSÁROLJ MOST

A Lacoste egy francia luxusmárka, amelyet Rene Lacoste teniszező talált 1933 -ban. Az ikonikus márka számos kiegészítőt és ruházatot gyárt, például szemüveget, sportruházatot, bőrárut, illatanyagot és órát. Míg a szokásos pólókkal és sportruházati sorozatokkal kezdték, a kiegészítőkre és illatokra való kiterjesztésük sikeresnek bizonyult.

Főbb jellemzők: A Lacoste célja az időtlen globális divat ikonikus megjelenésének megalkotása könnyed és kényelmes stílusokkal.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: A márka híres úttörő és lekerekített, fémes megjelenésű szemüvegéről, elegáns és furcsa stílusokkal.

10. Vogue napszemüveg:

Vogue napszemüveg

VÁSÁROLJ MOST

A legtöbben divat- és életmódmagazinként ismerjük a Vogue -t. Úgy van. 1892 -ben találták meg, és ma a Vogue az iparág vezető magazinja. Számos kirendeltsége van a világ különböző országaiban, és minden részhez külön folyóiratot ad ki. Bemutatták exkluzív szemüvegkiegészítőiket, és tökéletesen illeszkednek a divatbolond minden preferenciájához és ízléséhez.

Főbb jellemzők: Csakúgy, mint a divatiparnak szentelt magazin, a Vogue szemüveg célja, hogy kortárs és merész divat ikonikus trendeket kínáljon megfizethető áron férfiaknak és nőknek.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: A Vogue szemüveg számos stílusban, kivitelben és modellben kapható. Különböző színekben, kivitelben és bonyolult, innovatív megjelenésben is megtalálhatók. Népszerűek közé tartozik a macskaszem és a kerek napszemüveg színárnyalatokkal és vastag fémes keretekkel.

11. D&G napszemüveg:

D & G napszemüveg

VÁSÁROLJ MOST

Rövid formában D néven is ismert&A G, Dolce és Gabbana tulajdonosai Domenico Dolce és Stefano Gabbana. A tervezők 1985 -ben alapították meg a márkát, hogy egyedi dizájnt hozzanak létre nőies esztétikával, kortárs divatgal és elit megjelenéssel. Tervezéseik és alkotásaik az érzékiség és az egzotikus stílusú kijelentések fokozásáról szólnak. A luxusmárka úttörő a ruházat, cipők, táskák, ékszerek, pénztárcák és napszemüvegek terén.

Főbb jellemzők: A Dolce és a Gabbana márka célja, hogy felemelje külsejét a kortárs divat és esztétika révén, tele nőiességgel, eleganciával és osztályossággal.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: A kristályos, karcsú és keresztezett napszemüvegek híresek gyűjteményeikben.

12. Versace napszemüveg:

Versace napszemüveg

VÁSÁROLJ MOST

A Versace egy másik luxusmárka, amely Olaszországból származik 1978 -ban. Ez egy divatcég, amelyet Gianni Versace alapított, kezdetben luxus és plüss kifinomult ruházati és kiegészítő vonalakat fejlesztve. Központja Milánóban (Olaszország) található, és továbbra is uralja a divatipar trendjét. A Versace egyedi és kimondott terveit és modelljeit figyelembe véve a jövő, a jelen és a múlt iparága. Napszemüvegük is hatalmas sikert arat, nagyszerű és elegáns megjelenéssel.

Főbb jellemzők: A márka luxus minták és stílusok létrehozására összpontosít, merész és bonyolult mintákkal. Ismeretes, hogy csak azért feszegetik a határokat, hogy valami újat hozzanak létre, és gyakran új trendbe kezdenek.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: Nagyméretű, Cateye, pillangó, egylencsés, pilóta, ovális, négyzet alakú, kerek és téglalap alakú napszemüveg.

13. Fendi napszemüveg:

Fendi napszemüveg

VÁSÁROLJ MOST

Van egy másik luxus olasz márkánk – a Fendi! A márkát még 1925 -ben találták Rómában, és azóta nagyszerű megjelenésekkel és kijelentésekkel zajt kelt az elegáns kiegészítőkben. A Fendi napszemüvegekkel, bőrárukkal, cipőkkel, illatokkal, divatos megjelenéssel és elegáns dizájnnal rendelkezik.

Főbb jellemzők: A Fendi megkülönböztető jellemzője, hogy olyasmit hoz létre, amire senki más nem fog gondolni. Az újkori gondolatok és egyedi kreatív folyamatok inspirálják stílusukat és dizájnjukat. A szemüveg és a kiegészítők élénkek, modernek, modernek, mégis kényelmesek és innovatívak.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: Geometriai, négyzet alakú és kerek alakú, szürke, bézs, bordó, zöld, fekete és sárga színekben.

14. Adidas napszemüveg:

Adidas napszemüveg

VÁSÁROLJ MOST

Az Adidas német márka világszerte ismert sportos sportruházati termékeiről. Bár a márka híres ruházati cikkekről és lábbelikről, minimalista, egyszerű és klasszikus dizájnnal is rendelkezik. Az Adidas napszemüvege sem kivétel; elegáns dizájnnal és időtlen megjelenéssel érkeznek, tökéletesek minden korosztály számára.

Főbb jellemzők: A napszemüvegek éles és jellegzetesen egyedi, innovatív stílusokat kínálnak, különböző formatervezésben és színben.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: Macskaszem, pilóta, ovális, kerek, téglalap alakú, szemüveg, sportos szemüveg stb.!

15. Puma napszemüveg:

Puma napszemüveg

VÁSÁROLJ MOST

A Puma, a német cég, a világ egyik vezető sport- és sporttermék -gyártója. A ruházattól és a lábbeliken át a kiegészítőkig vezető szerepet töltenek be az iparágban. Napszemüveg -kínálatuk nem kevesebb a ruházatukhoz képest. A szemüveg tökéletes az egyszerű és tartós formatervezéshez, kényelmes és minimalista stílusú.

Főbb jellemzők: Az ikonikus Puma kiegészítők és napszemüvegek alkalmi, elegánsak, egyszerűek és egyszerűek.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: A sportos napszemüvegektől és szemüvegektől az alkalmi lekerekített, repülős és ovális szemüvegekig mindent megtalál ebben a márkában.

16. Dior napszemüveg:

Dior napszemüveg

Mostanáig számos márka tanúi lehettünk, különösen Olaszország, amely köztudottan a világ divatháza. Van egy másik Európából, a Dior! A Christian Dior által 1946 -ban alapított márka Franciaországból származik. Egyedülálló és elegáns, letisztult dizájnjukkal álltak az örökséghez, és olyan sokáig sikeresen szerepeltek az iparban. Ezek a designer napszemüveg márkák megtörik a trendeket, és kreatív technikáikkal és gondolataikkal új vírusstílust hoznak létre.

Főbb jellemzők: A Dior örökölt háza híres arról, hogy folyamatosan fejleszti az egyedi kiegészítőket, amelyek új megjelenéssel vírusosak, mégis elegáns, elegáns és élénk elegáns dizájnnal.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: Repülő, pilóta, kerek, négyzet alakú, pillangó, tükrös maszk és túlméretezett napszemüveg.

17. Tom Ford napszemüveg:

Tom Ford napszemüveg

VÁSÁROLJ MOST

A Tom Ford márka egy nagyon friss márka, amely az elmúlt évtizedben vált híressé. 2005 -ben Tom Ford alapította, és amerikai luxusházként vált híressé az érzéki, egyedi és jellegzetes stílusokról és trendekről. A Tom Ford márka híres férfi és női illatokról, ékszerekről, kiegészítőkről, cipőkről és napszemüvegekről..

Főbb jellemzők: A napszemüvegek fényűző és magabiztos megjelenéséről ismertek, új trendek és egyedi kreatív tervek ihlették. Az alapító egyszer elárulta: „Öt cipőt teszek le az asztalra, és azt választom, amelyik mindenkit felülmúl.”

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: Repülő, kerek, négyzet alakú, átlátszó, téglalap alakú, különböző színű lencsékkel.

18. Repülőgép napszemüveg:

Repülőgép napszemüveg

VÁSÁROLJ MOST

Ezek egyszerűen sima napszemüvegek, nagyon vékony kerettel. A viselése nem okoz nehézséget, és súlytalannak tűnik. A repülőgép az egyik legjobb napszemüveg márka. Nagyon gyakori dizájnná vált. Ennek ellenére sokan elfogadják. Dallamos és barátságos megjelenését mutatja be. Ez egy régi és arany mintázat, amelyet kielégítő dizájnnal édesítettek.

19. Bebe napszemüveg:

Bebe napszemüveg

Ez a napszemüveg egyszerűen fenséges művészi kialakításával. Átlátszó üveg fekete kerettel szerénynek tűnik. Ez a napszemüveg okosnak tűnik a viselőjén. Olyan tulajdonsággal rendelkezik, hogy szinte mindenki kedveli. Ezzel a precíz kialakítással viselője aprólékos és rendkívüli megjelenésű lesz. Kellemes és szigorú kialakítású, hogy aranyos legyen a viselőjén.

20. Van Heusen napszemüveg:

Van Heusen napszemüveg

Ellentétben azzal, amit sokan gondolnak és feltételeznek, a Van Heusen egy 1989 -ben alapított indiai márka. A márka formális és alkalmi viseletet is kínál férfiaknak és nőknek ruházatban és egyéb kiegészítőkben. A megfizethető márka az egyszerű és egyértelmű, elegáns megjelenésről ismert, amelyet az üzleti és formai megjelenés ihletett, valamint a kifinomult, de divatos klasszikus dizájn.

Főbb jellemzők: A kiegészítők mind kényelmesek, elegánsak, kifinomultak és klasszikusak, ami időtálló és megfelel a modern formatervezésnek.

A rendelkezésre álló napszemüvegek típusai: Az Aviator és a Wayfarer napszemüveg férfiak számára ebben a márkában elterjedt a kínálatban.

Indiában napszemüveget kell viselni a forró nyári időjárás miatt. A napszemüveg védelmet nyújt a por, az UV -sugárzás és a hő ellen. De ami a legfontosabb: stílusnyilatkozat lett a fiatalok számára. A napszemüveg elengedhetetlen kellék számukra. A napszemüvegek különböző színben, formában és méretben kaphatók. Az embernek másnak kell lennie, mint másoknak, hogy egyedi megjelenést kapjon. A különféle márkás napszemüvegek közül kiválaszthatja az elegánsat, hogy hírességet kapjon. De elsőbbséget kell adni a szemek védelmének. Naponta sok új stílus jelenik meg a napszemüvegben, amely elragadja a szívét. Úgy érzi, hogy minden megvan.