9 legjobb nászutas hely Jharkhandben frissen házasodott párok számára

India az egyik legjobb hely a nászútra. Kultúrában és örökségben gazdag, számos gyönyörű és történelmi emlékkel rendelkezik. Ezenkívül számos békés és nyugodt célpontot kínál a pihenésre. Az „Erdők Földje” néven ismert Jharkhand India egyik állama, amely minden csodát tartalmaz, és inkább az utóbbira koncentrál. Íme a 9 legnépszerűbb hely Jharkhandban nászútra.

A legjobb nászutas helyek Jharkhandben képekkel:

1. Ranchi:

Ranchi

A „vízesések városaként” ismert Ranchi az egyik leggazdagabb ásványi anyagban gazdag város egész Indiában. Számos turisztikai célpontja van, mint például a Hundru -vízesés, a Panch Gagh -vízesés a természet szerelmeseinek, a Sziklakert, a Szarvaspark és a Birsa Állatpark a vadon élő állatok szerelmeseinek, valamint olyan fontos vallási helyek, mint a Jagannath -templom, a Nakshatra Van, a Sun -templom és a Pahari Mandir. A békés környezet és a kellemes időjárás miatt Jharkhand egyik legjobb nászútja.

2. Jamshedpur:

Jamshedpur

A Jamshedji Tata nevéhez fűződő város saját acél- és vasmalmával rendelkezik. Lassú és derűs városi élettel Jharkhand egyik legjobb nászútja. Számos érdekes látnivalót kínál, mint például a Jubileumi Park, a Jubileumi -tó és a Hudco -tó romantikus sétákhoz és piknikekhez. A Jayanti Sarovar, a Tata Steel Zoological Park és a Törzsi Kulturális Központ néhány további érdekes hely.

3. Hazaribagh:

Hazaribagh

Ez a város a vadvilág és a természet szerelmeseinek menedéke. Számos festői kertet és vadasparkot sportol, amelyek számtalan növény- és állatvilágot tartalmaznak. A Hazaribagh Wildlife Sanctuary, a Hazaribagh Nemzeti Park és a Canary Hill csak néhány. Kiváló nászút célpont Jharkhandban.

4. Deoghar:

Deoghar

Egy szent hely, ahol számos kicsi és nagy templom terül el, Deoghar érdekes hely a nászútra. Baba Baidyanath a leghíresebb az összes templom közül. Az itteni híres természeti látnivalók közül Basukinath, Trikuta Hills, Jalsar Gyermekpark és Nandan Pariah a leghíresebb.

5. Giridih:

Giridih

Giridih -et a közelmúltban külön várossá nyilvánították. Népszerű hely a dzsain zarándokok körében, mivel itt található a legtöbb dzsain templom Indiában. A Jain épületeken, templomokon és más vallási helyszíneken kívül ebben a városban más érdekes nászutas helyek is találhatók, mint például a Parasnath Hills, az Usri Fall, a Khandoli Park and Dam és a Madhuban Jharkhandi Dham.

6. Sahibganj:

Sahibganj

Egy kicsi, nyugodt város, ez egy szép nászút hely Jharkhandben. Tökéletes egy csendes romantikus pihenéshez kellemes időjárással, gyönyörű tájjal és segítőkész lakókkal. A vallási helyek közé tartozik a Bindabasini templom, a Shukravasini templom, a Raksisthan templom, a Shivgadi templom és a Mária templom. További történelmi emlékek a Teliagarhi erőd, Rajmahal és Mangalhat. A Moti -vízesés és a Bhagwa Kuan szintén érdekes helyek.

7. Dhanbad:

Dhanbad

Egy másik ásványi anyagokban gazdag város, Dhanbad híres Indiában az összes itt található szénről. Bár sok ember nem találja ideális turisztikai helyszínnek, valójában sok mindent kínál. Gátak, kertek és tavak meglepően nagy számban találhatók itt.

8. Netarhat:

Netarhat

Ez az egyik legtökéletesebb nászút célpont Jharkhandban. Tökéletes időjárás, békés környezet és számos szórakozási lehetőség van, mint például a Netarhat -dombok, a Sadni -vízesés, a Koel -kilátópont, a Felső -Ghaghri -vízesés, a Magnolia Sunset Point és így tovább.

9. Palamu:

Palamu

Ez a kis város Jharkhand egyik legjobb nászútja. Kiváló túraútvonalakkal rendelkezik, és számos olyan helyen található, ahol a vadon élő állatok széles skálája található, mint például a Palamu Wildlife Sanctuary és a Betla Nemzeti Park. További gyönyörű helyek romantikus kirándulásra: a történelmi Palamu -erőd, a gyönyörű Felső -Ghaghri -vízesés, a Koel -folyó és az Alsó -Ghaghri -vízesés.

Jharkhand tehát békés hely, tökéletes egy romantikus kiruccanáshoz. Számos érdekes turisztikai látványossággal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az ifjú párok számára, hogy békében élvezhessék egymás társaságát. Ha új vagy ezen a helyen, számos túracsomag kiváló otthont és biztonságos szállást kínál pároknak. Igen, ha nászútra tervez, akkor foglalja le jegyét Jharkhandba, mivel az állam sok meglepetéssel várja. A fent említett listán kívül, ha van még olyan hely, amelyet meg szeretne osztani, kérjük, tegye meg megjegyzését alább.