A 8 legjobb nászút Delhi közelében 2021 -ben

Delhi India egyik fővárosa, és a hatalom városa, az ország fővárosa. Manapság az emberek annyira elfoglaltak, hogy nem tudnak időt szakítani szeretteikre. Ha vannak olyan hétvégék, amikor a párok úgy döntenek, hogy valahol eltöltik idejüket, távol a forgalmas várostól, akkor van néhány hely, amelyet megfontolhatnak egy rövid nászútra. Bár sokat hallottunk ennek a helynek a negatív hatásairól a nők zaklatásával kapcsolatban, Delhi még mindig biztonságos hely a párok és a családok számára. Az alább említett helyek konkrét példák a Delhi-i nászutas párok biztonságos úticéljaira. Tehát itt van a kilenc legjobb nászút célpont Delhi közelében, amelyekért érdemes ellátogatni.

Különböző nászutas helyek Delhi közelében:

1. Nainital:

nászutas helyek Delhi közelében

A Nainital Kumaon lábánál található; ez 228 km -re van Delhitől, és megközelíthető autóval vagy busszal, amely körülbelül 8 órát vesz igénybe. A város neve hindiül azt jelenti: „szem tava”, mivel tele vannak tavakkal. A város a hegyek közepén fekszik, és hűvös a hőmérséklet, néha télen is esik hó. A táj és az időjárás romantikussá teszi a helyet.

Közeli látnivalók: Nainital tó, kilátás a hóra, naini csúcs, tiffin teteje.

2. Manesar:

nászutas helyek Delhi közelében

Manesar korábban falu volt, és nem sok ember volt a lakosa, de mára gyorsan fejlődő ipari várossá vált a gyors fejlődés miatt, és új Gurgaon néven is ismert. A dombtetőre vezető hosszú út után a párok szemtanúi lehetnek az Aravalli -hegység szépségének. Vannak olyan turisztikai helyszínek is, mint a Sultanpur Bird Sanctuary, a Damdama -tó, ahol a párok nyugodt hajókázásra indulhatnak és gyönyörű naplementét láthatnak..

Közeli látnivalók: Lohagarh gazdaságok, Neverenuf kerti vasút, Központi park, Aravali -dombok

3. Naukuchiatális:

Naukuchiatal

Naukuchiatal természetesen gyönyörű, festői hely, amely 250-300 km -re fekszik Delhitől. Mindenhol hegyek vannak, és jó hely a kikapcsolódásra. Van egy tavi üdülőhelye, amely a legjobb, és távol tartja a párokat a nyüzsgéstől. Kora reggel a tó oldala gyönyörű, madarak csiripelnek. Van egy hely, ahol az emberek siklóernyőzhetnek.

Közeli látnivalók: Sky madár kaland, Nainital tó, Kainchi dham, Bhimtal tó, Hanuman Garhi templom

4. Lansdowne:

Lansdowne

Lansdowne kiváló hely lenne a nászútra, alacsony áron. Körülbelül 228 km -re van Delhitől, és néhány izgalmas hely van a párok számára. Tanúi lehetnek a Himalája -hegységnek, a Bhulla -tónak nevezett tó, ahol az emberek csónakáznak és részt vesznek más folyami tevékenységekben.

Közeli látnivalók: Bhulla Tal, RGarwali rendetlenség, Bheem pakora, Dharwan Singh ezredmúzeum, dzsungel -szafari, Tarkeshwar Mahadev templom.

5. Mussoorie:

Mussoorie

A Mussoorie egy csodálatos dombállomás, mintegy 280 km -re Delhitől. Vasúton megközelíthető, buszok és taxik kicsit drágák lehetnek. Az éghajlat mérsékelten hideg, és a kora tél jó lenne a pároknak, hogy odamenjenek, és együtt töltsenek egy kellemes időt. Kempty Fall, hajókázás a tónál, fegyverdomb néhány kötelező látogatás.

Közeli látnivalók: Mussoorie -tó, Gunhill út, tevék hátulja, Jabharkhet vadrezervátum, Kempty -vízesés.

6. Agra:

Agra

A korai tél lenne a legjobb alkalom Agra látogatására, amikor a napok elviselhető hőmérsékletűek és az éjszakák meglehetősen hidegek. A szerelmi történetek, amelyek két ember közötti erőt és köteléket képviselnek, mindig inspirálják a párokat. A Shah Jahan által Mumtaz számára létrehozott Taj Mahal -t meg kell látogatni, hogy emlékeztesse az embereket arra, milyen mély lehet a szerelem.

Közeli látnivalók: Taj Mahal Agra erőd, Akbar sírja, I’timād-ud-Daulah sírja, Jama mecset, Agra, Taj Nature Walk, Keetham-tó, Dolphin Water Park, Anguri Bagh, Great Gate, Jahangir palota és Delhi kapuja.

7. Morni Hills:

Morni Hills

A Morni Hills egy dombállomás 1220 méterrel a tengerszint felett, Haryana északi államában, mintegy 277 km -re Delhiből. Ez a Shivalik termékcsalád mellékága. A nászútnak csendes helyeken kell lennie, és ez az egyik. Az emberek számos színes madarat találnak, és vannak olyan kalandsportok, mint a sziklamászás és a túrázás, amelyek érdekelhetik őket.

Közeli látnivalók: Tikkar Taal, Morni erőd, Morni -dombok, Bhureshwar Mahadev templom,

8. Shimla:

Shimla

Shimla festői környezetben, zöld dombokkal és hófödte csúcsokkal, mintegy 355 km -re Delhitől. A Shimla a legjobb módja a Himalája alsó tartományainak eléréséhez. Hideg éghajlata van egész évben, télen pedig nulla fok alá csökken. Ez az egyik legjobb turistahely a nászutas párok számára.

Közeli látnivalók: Kalka-Shimla vasút, Mall út, Jakhoo, The Ridge Shimla.

Mostanra zavarban lehet, hogy kiválasztja, hogy melyik helyet javítsa meg nászútra Delhiben. Nos, a választás a tiéd. Ezek Delhi legforgalmasabb és legnépszerűbb nászútjai. A legjobb, ha ezeket a helyeket október -február hónapban látogatja meg, mivel az éghajlat kellemes és jó a városnézéshez. Legyen szeretőjével vagy házastársával, ezek a helyek a legjobbak a nászútra, és soha nem lehet elfelejteni az emlékeket, amelyeket ezekkel a helyekkel megosztottak a nászút alatt. Van más hely, amit javasolhat? Akkor kérlek kommentelj. Értékes javaslatai sok turisztikai felfedezőnek segíthetnek abban, hogy megoldást találjanak nászútra.