15 Komfortable kvinders bomuldsnatter i forskellige designs

Bomuld er damernes førstevalg, fordi det giver din krop fysisk lethed. Det har kvalitet til at give afslapning til kroppen. Bomuldsstof består af bomuldsfrø og mange produkter kan fremstilles af dette bomuldsmateriale. Fra forskellige bomuldstekstilprodukter er den ene bomuldsnatter til kvinder.

Bomuldsnatter bruges af piger, damer og kvinder om natten. Mens de sover, har kvinder brug for uforstyrret og dyb søvn. Bomuld er et uskyldigt materiale. Det vil ikke være skadeligt for nogens hud. Siden alder har bomuld været brugt i nattøj. Det kræver strygning. Der er mange sorter i bomuld nighty. Bomuld er ikke meget dyrt materiale og let tilgængeligt i hver butik. Alle kan lide, at det er uforligneligt og førsteklasses materiale.

Bedste lange kvinders bomuldsnatter med forskellige halse

Nye modeller af Ladies Nighties i bomuldsstof:

Her er en liste over 15 simple bomuldsnatter til piger, der bærer nat derhjemme.

1. Simple Cotton Nighty:

Simple Cotton Nighty

Den er enkel bomulds natlig med hvid bundfarve. Den har også en lille lomme på højre side. På hals og ærme udføres pinkfarvning med ædru design på halsen. Det kan bæres dagligt af kvinder. Det får dig til at føle dig godt i varme sommerdage.

2. Cotton Nighty med rund hals:

Bomuld med rund hals NIGHT

Denne bomuldsnatter er meget smukt designet med rød farve og hvidt farvebroderi på halsen. I ærmer er der også givet en dikkedarer. Dette er et fantastisk stykke bomuld nighty. Designet af broderiarbejde er også elegant.

3. Batik Print Cotton Nighty:

Batik Print Cotton Nighty

Denne bomuldsnatter har batiktryk, som er populær blandt damer. Batik -print fås i kjole og natlig. Batik er altid yndlingsprint. Det kan bruges i hver sæson. Damer har en speciel dille til batiktryk. Det giver et perfekt look til damer.

4. Kaftanærmet Cotton Nighty:

Kaftanærmet bomuld Nighty

Denne bomuldsnatter har Kaftan -ærme. Det bruges ikke af alle. Det giver dig et usædvanligt udseende. Kaftan ærme er let og løstsiddende ærme til krop. Luft kan let passere indvendige ærmer. Den har V -hals og lidt over anklelængden.

5. Cool Cotton Nighty til piger:

Cotton Nighty til piger

Cotton nighty er også tilgængelig for piger. Dette er kort natlig pasform over knæet og uden ærmer. Den har også en lille sød bjørn trykt natten over. Piger vil virkelig se søde ud i denne natlige. Det har fordel af at give trøst til piger om natten.

6. Trykte bomuldsnatter til kvinder:

Trykt bomuld Nighty

Denne bomuldsnatter har tryk på. Fås i forskellige farver, den har hvide farve runde pletter trykt på den. Den er i fuld længde og kommer med godt design. Trykt nighty har mange glædelige designs og flot udseende. Det vil give brugeren et andet udseende.

7. Piger ærmeløse bomuldsnatter:

Ærmeløs bomuld Nighty

Det er ærmeløs og almindelig bomuld natlig apt til piger. Det er rund høj hals med sort farvekant på hals og ærme. Vandblå farve ser fantastisk ud på piger. Det har noget blomsterarbejde præget på bunden af ​​natlig. Det vil se attraktivt ud på unge piger.

8. Seneste Cotton Nighty:

Ny ankomst Cotton Nighty

Dette mønster i bomuld nighty er nyligt ankommet. Det er to nuancer med print af mangomotiver. Det er smukt designet til at give et imponerende look. Sort og rød farvekombination udføres med korte ærmer. Det er en ny stil i nighty og bliver vild.

9. Fuldærmet lang bomuld Nighty:

Fuldærmet bomuld Nighty

Denne bomuldsnatter har fulde ærmer i flot farve og blomsterdesign. Damer kan have dette om vinteren og monsunen. Den har knapper foran. Dette vil se anstændigt ud på alle damer. Ikke kun mens de sover, men damer kan også bære denne anstændige natlige, mens de laver arbejde derhjemme.

10. Cotton Nighty med smuk hals:

Der kommer også forskellige halsdesigner på halsdelen i nighty bomuld. En af dem er dette broderiarbejde. Hele natten er almindelig. Bare det enkle, men fremragende broderiarbejde er udformet på halsen. Den har også sidelomme.

11. Stilfuld foran åben bomuld Nighty:

Front åben bomuld Nighty

Denne natlige har usædvanligt design. Den åbnes fra forsiden med knap. Det er rød farve kortærmet bomuld nighty. den har knapper generelt i nat. Den skal bæres som en skjorte selv. Det gør det let at bære og fjerne. Dette mønster er ikke meget populært. Det vil være nyttigt for damer, der har børn til nem fodring.

12. Komfortabel bomulds barsel Nighty:

Cotton Maternity Nighty

Dette er barsel nat for damer, der er gravide. Den kommer i plusstørrelse, så kvinder let kan passe på den. Det er kort og blødt. Gravide damer foretrækker at bruge denne natlige, da hun vil få trøst i dette. Hendes første behov for natlig er, at hun skal føle sig afslappet med sin babybump om natten.

13. Pige bomulds natkjole i hvid:

Hvid Cotton Nighty

Dette er hvidfarvet bomuldsnatter specielt ønsket af unge piger. Den har hvid camisole og kort. Camisole har flot halsdesign med få dikkedarer. Piger elsker at bære denne natlige er sommer. Piger vil se sexet ud i shorts. Da den er hvid, har camisole tyndt stof.

14. Kids Cotton Nighty Smooth:

Kids Cotton Nighty

Denne bomuldsnatter er til små piger. De ser bare søde prinsesse ud i den. På hvide natlige, sorte og lyserøde farver er runde pletter trykt med lille kanin præget. Små piger elsker denne type tryk. Den er designet til at bære den som en t-shirt.

15. Designer Cotton Nighty:

Seneste Cotton Nighty

Det er det nyeste design i bomuld nighty til damer. Det har ekstremt smuk pels- og blonderarbejde udført på halsområdet. Det ser virkelig fantastisk arbejde ud. Det er unikt mønster i bomuldsnatter. Dette mønster vil forblive meget efterspurgt. Her ser damen smuk ud i denne bomuldsnatte af designer.

Cotton Nighties fås i så mange forskellige hals- og ærmemønstre. Forskellige stil og design er tilgængelige for damer og piger. Damer vil virkelig se vidunderlige og storslåede ud i naturtøj i bomuld. Hun vil give hentende personlighed. Fordelen ved bomuld nighty er, at det er overkommeligt og charmerende. Nogle designs i bomuld nighty er bare betagende. Det giver en forbløffende fornemmelse om natten, mens du har det på. Æren går til designere, der giver sådanne ærefrygtindgydende designs og mønstre i bomuld natlig.