4 søde og nemme frugtnageldesign

Fruit Nail Art Designs er nail art, der har forskellige frugter malet på dem, for at få dem til at se ekstremt seje og trendy ud. Du kan endda matche farver på din påklædning og male forskellige frugter på dine negle i henhold til. Disse neglekunst ville se smukke ud om sommerfester eller i pool -fester, da disse fester for det meste har lyse temaer.

Fantastiske Frugt Nail Art Designs:

Lad os se, de nyeste frugt nail art designs vil give en idé, mens du laver nail art.

Forskellige frugter Nail Art Design:

Forskellige frugter Nail Art Design

Neglekunsten herunder er en simpel frugtneglkunst, med forskellige frugter malet på dem. Mal først din base med en hvid eller en råhvid neglemaling. Det første søm er en halvskåret vandmelon. Tegn en tynd grøn streg til at lave en halvcirkel, og behold derefter et lille mellemrum, der ville være hvidt på grund af basen. Tag en lyserød rød farve og tegn resten af ​​halvcirklen til kanten. Vælg sort neglemaling og lav pletter på neglen for at få den til at ligne frø. Tag krom gul neglelak og lav to bananer på en finger side om side, og tag derefter en tyk sort pensel for at lave banans grænser for at give det realistiske udseende.

Tag en anden gul farve og lav en øvre halvdel af en hjerteform på kanten af ​​et andet søm og tag den sorte børste igen for at tegne pinden og et blad af pæren; det ville få det til at ligne en. Druenegelkunstfrugten er let, tag bare mauve og lilla neglelak og lav polka prikker på din finger og fordel dem jævnt for at få det til at ligne druer. Afslut det med at tilføje en pind med sort neglemarkør. Tag en anden søm og lav en lignende halvhjerteform til et æble med en lys rød farve og gør den øverste del af æblet synlig med den sorte kant. Du kan tilføje lidt gul maling i midten, ligesom vi kan se på billedet.

Orange Frugt Nail Art:

Orange Frugt Nail Art

Det er ikke en hård opgave at lave en orange frugt sømkunst. Tag en orange farve og tegn konkave halvcirkler med den på alle neglene jævnt. Tag en tynd hvid neglebørste og mal tynde linjer af lagene af frugten, der er til stede på indersiden. For at gøre det skal du holde en lille orange kant ovenpå og tegne en halvcirkel hen over neglen; bare lidt under starter den orange maling, og træk derefter linjer i den hvide neglemaling, en lodret ned og to andre som en V -form sammen. Centret skal ligne en lille hvid halvcirkel, der får alle de hvide lag til at ligne de smelter sammen. Dæk neglekunst med blank neglelak for at få den til at lyse.

Vandmelon Frugt Nail Art:

Vandmelon Frugt Nail Art

Hold ro og lav let vandmelon neglemaling på en lys solskinsdag. Tag to forskellige nuancer af grønt. Ligesom det ses på billedet herunder, mal dem efter hinanden gennem kanten. Mal resten af ​​neglen med en lys rød neglelak, og du er næsten færdig. Afslut dem med korte lige sorte maling, der repræsenterer frøene, for at lave en farvekontrast kan du lave små hvide pletter lige til venstre for de sorte pletter, hvilket får neglekunsten til at se bedre ud med denne prikken over i’et.

Apple Fruits Nail Art:

Apple Fruits Nail Art

Lav halvskårne hjerteformer og få dem til at ende på kanten af ​​neglen, så de ligner æbler. For at gøre det mere fremtrædende skal du lave en pind med enten brun eller sort farve og derefter lave et blad ved siden af ​​med lysegrønt. For at gøre det skinnende, belæg med blank polish.

Endelig skal du vælge dine yndlingsfrugtdesigner og lave dem smukt på dine negle, der vil give dig en endeløs fornøjelse.