6 Bedste Gelish Nail Art Designs

Specielt formuleret blødning af gelteknologi og specielle designs på negle med farvepigmenterne skaber den ultimative gelteknologi. Det kan bruges som en polering i en simpel børste ved påføring; og når den tilføjes med forskellige farver på neglelak, kan du få den sømkunst, du altid har drømt om. Geliske neglekunst har en gelisk effekt på negle på grund af farvepigmenterne i neglefarver, der vises, når de påføres.

Gelish Nail Art Designs med betydninger:

1. Color Splash Gelish Nail Art:

Color Splash Gelish Nail Art

Du skal bruge hvid neglemaling til den klare bund og forskellige farver til stænkene, som du ser på billedet herunder. Mal din negl hvid og lad den tørre, tag endnu en rødme og sprøjt en dråbe blå neglemaling. Der tager to mere og stænk af gul og rød neglelak, og du er færdig med det ‘arty’ gelige neglelakdesign.

2. Black Bow og On White Gelish Nail Art:

Black Bow og On White Gelish Nail Art

For at få denne retro sort -hvide nail art skal du først male basen hvid og lade den tørre. Tag en tynd pensel og lav en sløjfe på bunden af ​​dine negle. Nem måde at gøre det på ville være at lave to trekantede former sideveje og forbinde dem, hvilket ville få dem til at ligne en bue. Mal derefter kanterne på din negl med sort og til efterbehandling, slip bare et par sorte maling til at lave tre sorte prikker på neglene.

3. Pink og sort Gelish Nail Art Design:

Pink og sort Gelish Nail Art Design

Mørke nuancer af pink og sort ser rigtig godt ud sammen. Mal din tommelfinger og ringfinger med den mørkrosa nuance og mal de tre andre negle helt sorte. Tag en tynd neglebørste og lav tynde linjer fra det ene hjørne af kanterne på de lyserøde negle. Dette ligner dybest set græs. Træk bare bøjede sorte striber, og det ville se lidt ud, som du ser på billedet. For at gøre det lidt skinnende tilføj sølvglitter neglelak på kanterne, der er maksimalt i dette område og falmede mod midten.

4. Sorte negle med fersken stribe Gelish Nail Art Design:

Sorte negle med Peach Stripe Gelish Nail Art Design

Mal en gullig sort farve på dine negle for at få en skinnende og blank base. Tag ferskenfarve neglemaling og lav med en tynd neglebørste to parallelle striber på neglene vandret. Tag en anden neglefarve, bedre hvis den er en lysere farve end fersken; og lav den sidste vandrette stribe i sømmet herunder, for at få det til at ligne det, du ser, på billedet.

5. Flamingo Gelish Nail Art Design:

Flamingo Gelish Nail Art Design

Denne pink flamingo nail art designs er sød og behagelig. Mal hele din negl med den pink neglelak undtagen din ringfinger. Mal det med hvidt til basen og lav en modsat S -form til flamingoens krop. Lav sit næb med sort neglemaling og lav et øje med bare en prik af det. Tag en lysere lyserød nuance og fyld flamingoens krop, og tag derefter prikken over i’et, tag sølvspikdesign og lav en vinge på kroppen, og du er færdig.

6. Fluorescerende Gelish Nail Art Design:

Fluorescerende Gelish Nail Art Design

Lysstof er så meget i trend nu. Så hvis du følger trenden og bærer fluorescerende påklædning, hvorfor så ikke engang give dine negle et strejf? Du har brug for sort, lyserød og fluorescerende neglelak for at lave neglekunst og også den glatte neglelak til ovennævnte frakke. Mal din pegefinger fluorescerende, din ringfinger sort og lillefinger pink. Tag en tynd pensel og fluorescerende maling for at lave zigzag -design midt på tommelfingeren. Mal oversiden af ​​den med sort, indtil kanten og undersiden beholder skal have glans. Lav en pink zigzag på samme måde på langfingeren og mal sort på den øverste halvdel igen.