9 Bedste Cherry Blossom Nail Art Designs

Japanere elsker kirsebærblomstrerne eller kirsebærfrugtblomster, der ser smukke ud, når de blomstrer. Dette indtryk ses på forskellige japanske ting som tøj, tasker og også på bogomslag. Hvordan kan man nu ikke se disse dejlige kirsebærblomster på neglekunsten, når japanere er berømte for deres smukke neglekunst?

Neglekunst i kirsebærblomstrende designs ser virkelig smukt ud. Disse sker for det meste via frihåndsdesign. Bare rolig, hvis du ikke har prøvet en endnu, vi kan fortælle dig, at disse er virkelig nemme at oprette. Det kræver ikke omfattende færdigheder i at tegne. Du kan nemt gøre disse med en stripper eller en neglekunstbørste og nogle tandstikkere.

Cherry Blossom Nail Arts:

Her er vores top 9 samlinger af kirsebærblomstersøm. Håber du kan prøve et par stykker!

1. Let at gøre Cherry Blossom Nail Art:

kirsebærblomst neglekunst

En flot lyseblå grundfarve afspejler helt sikkert det bedste af kirsebærblomstdesign på neglene. Du kan prøve dette mønster med stor lethed ved hjælp af din stripper til grenene og en tandstikker stump ende og en lyserød polering til blomsterne. Brug dit prikkeværktøj eller enden af ​​en tandstikker til de sorte prikker inde i blomsterne.

2. Tiny Cherry Blossom Nail Designs:

Tiny Cherry Blossom Nail Designs

Du kan også prøve bittesmå kirsebærblomstrende designs som denne. Her behøver du ikke for meget at gøre ved blomsterne, men et par prikker vil være helt fine. Prøve det!

3. Glittered Easy Cherry Blossom Nail Design:

Glitteret let Cherry Blossom Nail Design

Nogle gange vil du måske gerne give din negle en glitrende effekt efter oprettelsen af ​​det flotte flotte kirsebærblomstdesign som ovenstående. Vil du prøve det?

4. Sponged up Cherry Blossom Effect Nail Design:

Svampet Cherry Blossom Effect Nail Design

Du kan prøve denne form for et kirsebærblomstdesign. Det vil kræve, at du svamper to farver, dvs. Blå og hvid til basen, og gå derefter langs dit kirsebærblomstermaleri med en neglekunstbørste og nogle tandstikkere. Afslut med en topcoat.

5. Kirsebærblomst til festen:

Kirsebærblomst til festen

En festklar idé til neglene kan være noget i stil med ovenstående. Det er sødt at se på og virkelig skinnende til en fest. Du kan nemt prøve denne. Brug stripper i hvidt eller et sømkunstdesign i hvidt til grenene, og en pink applikation med en tandstikker kan være god nok til blomsterne. Prøv det her!

6. Vandklistermærke Cherry Blossom Design:

Vandklistermærke Cherry Blossom Design

For det meste er kirsebærblomstermotiver skabt med en fri hånd. Men hvis du kan få fat i nogle gode vandmærkater, bliver hele processen meget let. Kan du få nogle flotte vandmærkater til dine kirsebærblomster?

7. Svampet op Cherry Blossom Free Hand:

Svampet Cherry Blossom fri hånd

Prøv et diagonalt løbende kirsebærblomst på en svampet bund af hvidt og blåt fra det ene hjørne af dine negle. Effekten af ​​grene får denne neglekunst til at se meget anderledes og defineret ud. Prøve det!

8. Cherry Blossom Tree Effect Nail Art:

Cherry Blossom Tree Effect Nail Art

Hvorfor altid gå efter blomster? Gå i stedet for hele træet. Hvad vi mener er, at du kan tegne små små kirsebærblomstrer i stedet for blomster. Giv den en sprøjtende effekt af lyserød farve til blomsterne på grenene. Giv foden også en græseffekt. Afslut med en glitter eller normal gennemsigtig lak. Vil du prøve dette?

9. Helt glitret kirsebærblomst i akryl:

Helt glitret kirsebærblomst i akryl

Brug først en high -end glitterpolering til neglene. Brug nu akrylpulver til at tegne de grene, blade og blomster ved hjælp af og akrylbørste og blandemiddel. Akrylpulver og blandingsmedium giver dig 3d -effekten til blomsterne.

Kan du lide denne artikel? Klar til at prøve nail art med kirsebærblomst?