9 Bedste japanske neglekunstdesign med billeder

Japan er berømt for at give verden deres forskellige kits til nail art deco -kits. Hvis du googler på internettet, støder du på forskellige former for japansk nail art -design. De er ret populære hos det japanske folk. Det berømte ord “kawaii”, der betyder dejligt eller sødt, er også et japansk ord, der for det meste bruges til negle dekoreret meget sødt med søde søm deco -materialer.

Hvis du nogensinde besøger Japan, så glem ikke at hente masser af deco -materialer til negle. Men hvis det ikke er en mulighed for dig at rejse til Japan, som for mange af os, kan du også købe søde deco -materialer online og få lidt inspiration fra deres neglekunst, før du sætter dem på neglene.

Neglekunst i japansk stil:

Her er en liste over 9 lette og avancerede nail art japanske designs, som du kan prøve!

1. Luftbørstede negle med rhinsten:

japansk neglekunst

Luftbørsteudstyr er en form for nail art -udstyr, der bruger stencil til at skabe forskellige mønstre på neglene. Du kan få denne type af et professionelt design fra en nail art salon. Hvis du dog kan få fat i en luftbørstemaskine, kan du også gøre det derhjemme. Afslut med rhinestones.

2. Light Ombre Bow Glitter Nails:

Light Ombre Bow Glitter Nails

Kan du få nogle deco buer? Hvis du kan, er denne nail art slet ikke et problem for jer alle. Giv basen i to meget tæt på hinanden nuancer af pink til den Ombre franske spids effekt. Hold det lysere i spidsen og mørkere bagpå. Sæt sløjferne med nail art lim, brug nogle pailletter i en streg på nogle negle og tegn en streg med gylden glitter. Afslut med en topcoat.

3. Hello Kitty japanske Kawaii negle:

Hello Kitty japanske Kawaii negle

Hello kitty nail art Decos er en meget berømt form for japansk deco -materiale. Du kan få fat i disse Decos og andet is eller bow deco -materiale fra onlinebutikker. Brug også nogle stjerner og blomster. Gør disse på en base af neglefolie i forskellige farver, og dine negle vil se virkelig “kawaii” ud, hvilket betyder sødt! Prøv det!

4. Striping Tapes Japanese Nail Art:

Striping Tapes Japanese Nail Art

Korrekt placering af bånd kan få dine negle til at se helt fantastiske ud. Prøv denne neglekunst ved hjælp af korrekt, bånd, farve efter eget valg, små rhinestones, gyldne glitterstrippere og selvfølgelig noget topcoat!

5. Vandmarmoreret sømdesign:

Vandmarmoreret sømdesign

Du kan prøve nemme vandmarmorsøm som dem ovenfor og tilføje nogle Rhinsten også.

6. Japansk skrifttype negle kunst med Ombre og glitter:

Japansk skrifttype negle kunst med Ombre og glitter

Dette kan være en ganske fantastisk neglekunst ved hjælp af glitter på to fingre, en ombre -effekt på de to andre og på langfingeren nogle flotte stjerneformer. Brug derudover en stripper eller nail art pensel til at lave nogle japanske skrifttyper. Sørg for, at de har en mening.

7. Glitrende Bling negle:

Glitrende Bling negle

Et Bling -søm kan oprettes ved hjælp af masser af glitter, rhinestones, perler og metalperler. Prøv denne.

8. Pikachu Kawaii japanske negle:

Pikachu Kawaii japanske negle

Pikachu -karakter er en meget berømt tegneseriefigur, der ser meget sød ud. Pikachu Decos er også en berømt form for søm deco materialer. Du kan oprette en neglekunst ved hjælp af masser af vandmærkater, Pikachu Decos, Rhinsten osv. Vil du prøve det?

9. French Tip Japanese Bling Nails:

French Tip Japanese Bling Nails

En anden form for omfattende mousserende Bling -negle til franske spidser kan oprettes på denne måde. Du har brug for glitter og ordentlige deco -sten til denne. Vil du prøve det?

Håber du elskede denne artikel lige så meget som vi gjorde. Hvilke vil du prøve?