9 bedste jeans og lynlås negle kunst designs

Jeans og lynlås negle er en form for trendy neglekunst. Hvis du er en sjov kærlig pige eller lidt tomboyish, så er denne type neglekunst helt sikkert noget for dig. Det er ikke det for at skabe en jeans og lynlås negle, hvis du har den rigtige slags nail art deco materialer. Normalt er jeans og lynlås negle skabt ved hjælp af specielle lynlås design vandmærkater til søm. Så du kan give et underlag efter eget valg eller give det en marmoreringseffekt med de farver, du har valgt, og derefter sætte et vandmærkat korrekt på det. Let lige?

Her er vores top 9 valg af jeans og lynlås sømkunst, som du kan prøve.

1. Glitter lynlås neglelak:

lynlås neglelak

Den bedste farve til jeans er altid den gamle blå. Hver enkelt af os har den ene foretrukne blå jeans eller kan lide at købe blå jeans, der aldrig går af mode. Så hvis du har en glitterblå lak og nogle lynlåse med vandmærkat, kan du nemt prøve denne nail art. Du skal også bruge lidt hvid lak til det. Afslut med en gennemsigtig topcoat.

2. Nail art med lynlås med decomaterialer og vandmærkater:

Du får muligvis også fat i nogle lynlåshoveddeko -materialer til negle og kombinerer det med vandklistermærke med lynlås. Så kan du let sætte dig i gang med denne nail art. Til basen kan du prøve en jeansskraveret folie. Vil du prøve det?

3. Tørmarmorering og lynlås -mærkater:

Prøv ovenstående design ved hjælp af lynlåsdekaler og lidt tør marmorering af blå på en hvid grundmaling. Du kan nemt prøve dette nail art -design, men sørg for, at du har den rigtige placering af lynlåsdesignerne.

4. Strømmende pulverbaserede jeans og lynlåsnegl:

Ovenstående design ligner bare en af ​​dine skifer eller grå falmede eller udvaskede jeans ikke sandt? Vil du prøve dette? Du skal bruge noget skiferfarvet flokpulver til den pulverformige og tørre effekt. Tryk dem ordentligt ned, så de ikke virker for luftige. Tilføj nu vandmærkatets lynlåsdesign omhyggeligt. Du skal dog tage en topcoat på. Tryk for lidt på topcoaten, så den ikke bliver for meget blank.

5. Set i rødt – lynlås negle:

Sæt i røde lynlås negle

En fantastisk neglekunst med bare rød grundmaling og de dejlige dekaler med lynlås. Afslut med en flot gennemsigtig polering for at bevare dette design.

6. Store lynlås negle:

Ovenstående negle kan oprettes ved hjælp af de rigtige deco -materialer. Dette er ikke et vandmærkatdesign. Her bruges falske søm lynlåse. Du kan få fat i disse deco -materialer fra onlinebutikker. Disse er dog muligvis ikke tilgængelige i Indien.

7. Tørmarmorering og lynlås negle:

Vaskede og falmede jeans -effekter kan skabes ved hjælp af den tørre marmoreringseffekt ved hjælp af et stykke plastfolie og dit valg af farver. Du kan nu bruge en vandmærkat med lynlås på det ordentligt for at få denne nail art. Afslut med en gennemsigtig polering.

8. Duo tonede jeans og lynlås negle kunst:

En duo tonet jeans og lynlås negle kan oprettes ved hjælp af to farver neglelak, som det er brugt her grønt og sort. Du kan bruge en stripper til afgrænsningen, så du ikke går over bord med farvningen. Tilføj nu vandmærkatets lynlåse og forsegl det med en gennemsigtig polering. Du er færdig!

9. Bling og Studded Lynlås Design:

Har du sorte jeans? Prøv en sort Bling lynlås neglelak. Brug nogle Bling eller stud materialer som små metalperler og store sten i guld eller metal pailletter. Afslut med at lægge lynlåsdekaler korrekt og dække med en gennemsigtig topcoat. Vil du ikke prøve dette?

Hvilke jeans og lynlås neglekunst kunne du bedst lide? Vil du prøve disse?