9 bedste neglelakdesign med nuancer

Vi elsker alle mode og kan godt lide at være i stil. Selv når det kommer til trendy neglelakfarver, skal du altid have et par farver i din polskkollektion.

Her er vores 9 bedste neglemaling designs og nuancer, som vi synes, du skal have.

1. True Blue Nail Paint designs med nuancer:

Ægteblå neglelakdesign med nuancer

Blå er en kongelig farve. Når det kommer til neglelakker, skal du beholde en blå nuance i din samling. Blå farve ser helt fantastisk ud. Du kan slå lyse blå nuancer sammen med dine sommeroutfits. Der findes forskellige nuancer af blå neglemaling på markedet. Du kan prøve forskellige nuancer og bære dem i henhold til din kjolefarve.

2. Storslået lilla neglelakdesign:

Storslået lilla neglelakdesign

Lilla er en meget elsket farve hos mange kvinder. Mange festdragt sareer og jakkesæt er sat i lilla, eller det er nuancer. Farven lilla passer bedst til fest. Du kan indstille en lilla maling på dine negle med din lilla festdragt. Hvis du er villig til at undgå lilla i din kjolefarve, kan du bære en lilla neglefarve selv med et sort outfit.

3. Sort magisk neglelakdesign:

Sort magisk neglelakdesign

Sort magi lyder lidt Voodoo, men stol på os, hvis du stadig ikke har prøvet sorte neglelakker, så mangler du neglemode. Farven sort er en af ​​de smukkeste neglelak nuancer, du kan have i din samling. Prøv denne polske nuance, og du vil prøve det igen. Du kan bære dette med din klub, fest eller aften tøj.

4. Smuk pink neglelakdesign med nuancer:

Pink neglelakdesign med nuancer

Pink er en piges farve. Hvis du ikke er overdrevent lammet, skal du elske pink i dine neglelak nuancer. Der findes forskellige nuancer af pink neglelak på markedet i disse dage. Du kan prøve forskellige nuancer til dine fingernegle. Farven pink har for vane at få dig til at se mere piget ud. Så hvis vi taler om en første date eller en shoppingdag med dine pigevenner, er pink den farve, du skal have på.

5. Sexet rød neglelakdesign:

Sexet rød neglelakdesign

Rød er en klassisk farve. Sådan har det altid været. Det er en kongelig farve uden tvivl. Du kan aldrig gå galt på rød neglemaling, hvis du håber på en fest eller et bryllup. En rød kan også passe godt til sorte tøj. Så hvis du planlægger at bære din lille sorte kjole til den næste fest, så prøv at tage en god skygge af rød neglemaling på.

6. Silver Dazzler:

Sølv er en alsidig farve. Det er sådan en farve til en neglelak, der let kan sidde med næsten alle slags og farver på tøj. I disse dage er det et must have skygge af neglemaling at have i din samling. Du kan prøve de forskellige glitrende sølvfarver, der er tilgængelige på markedet i disse dage.

7. Skimrende gylden:

Ligesom sølv er gylden en anden farve, der er en ganske populær negleskygge i disse dage. Du kan se, hvordan berømtheder i nyere tid har indstillet netop denne farve på deres negle på en eller anden måde. De har brugt denne farve med negleklistermærker eller blings og fået en skinnende gylden nuance til at se endnu mere betagende ud. Prøv nogle enkle polka dots i sort på en gylden neglelak og se forskellen selv.

8. Hvid ud:

hvid neglemaling

Hvid er en meget elsket farve hos mange piger. Især hvis du kan lide at lave sømkunst, kan du næsten aldrig undvære denne farve. Hvid passer også godt til dine lyse outfits eller frække jumpsuits. Vil du prøve noget hvidt?

9. Sjovt gul neglelakdesign:

Design af gule negle

Gul er en anden ikke-traditionel neglelak. Men det er blevet et kæmpe hit med celebs som Rihanna og andre i nyere tid. Du kan dyrke forskellige gule nuancer for at kombinere dem med dine lyse eller sorte outfits. Det er en skal have skygge i din samling i disse dage.