9 Bedste Neon Nail Art designs med billeder

Neon neglelak eller fluorescerende farve neglelak ser helt anderledes ud end normale neglelakker. De kan give dine negle et andet look, end hvad du altid har brugt. Kina glasur har nogle gode neon neglelakker og også andre mærker. Men du får muligvis ikke alle de neon neglelakker på det indiske marked lige nu. Men hvis du kan få fat i nogle neon neglelakker, kan du prøve forskellige designs på dine negle med dem. De ser fantastiske ud, når de kombineres med andre sømkunst.

Hvis det overhovedet bliver umuligt at få neon neglelak, så kan du også prøve neon akryl farver. Resultatet bliver dog ikke helt i topklasse, som det kunne være med neglelak.

Neon negle designs:

Her er vores top 9 neon nail art designs, som du helt vil elske lige så meget som vi gør.

1. Neon Nail Art i Rainbow and Leopard:

Neon Nail Art i Rainbow og Leopard

Ser vildt og fantastisk ud på samme tid ikke sandt? Du skal have fat i 4 neon neglelakker til dette design, dvs. Rød, pink, blå og gul. Brug neglelakbørsten til at tegne diagonale mønstre med farverne. Du kan derefter bruge enten en stempling af leopardprint fra dit stempelsæt, eller du kan tegne ujævne halvcirkler til leopardmønstrene. Vil du prøve det?

2. Stribebånd og neoner:

Stribebånd og neoner

Du bliver nødt til at male dine negle med neonfarve til basen til denne simple neglekunst, som du normalt gør. Du skal bruge neonfarver i pink, gul, lysegrøn og orange til denne neglekunst. Lad nu lakkerne tørre. Klip bånd i passende størrelser, og placer dem, som du ser linjedesignerne på billedet. Mal dine negle med en sort neglelak og fjern straks båndene. Du får denne nail art. Let ikke? Brug nu gennemsigtig polering til at afslutte designet.

3. Zebra Rainbow Neon Nail art:

Zebra regnbue neon negle

Brug 5 neonfarver, dvs. lilla, blå, lysegrøn, gul og pink til dette design. Brug lakbørsten vandret til at male neglene i forskellige farver. Brug en sort stripper eller sort lak og nail art pensel til at tegne zebramotiverne, der kommer til midten fra begge sider. Prøv det!

4. Abstrakt Neon Nail Art Design:

Abstrakt Neon Nail Art Design

Du kan også prøve abstrakte fransk tip designs til dine negle. Prøv dette for dine flotte hænder til at male.

5. Music Waves Nail Art i Neon:

Music Waves Nail Art i Neon

Brug en svamp og lyse neonfarver til at svampe forskellige farver på neglene. Når neglene er helt tørre, skal du bruge en stemplet plade eller ved fri hånd male det ternede design på neglene for musikbølger -effekten. Brug en gennemsigtig topcoat.

6. Et let Neon Zebra -design:

Et let Neon Zebra -design

Har du ikke tid eller kan du lide at holde tingene enkle? Prøv dette design. Mal dine negle med en neongul og et søm med en normal lyserød farve. Brug striper til trægrenmønstre eller “Y” -designerne. Dit design er færdigt! Brug en topcoat og nyd!

7. Neon fransk tips:

Neon franske tips

Neonfranske tips kan være anderledes end normale franske tips. Du kan nemt prøve et fransk spidsmønster som dette selv til dit arbejde. Brug din nail art pensel til den hvide og sorte stribe. I mellem 2 farver på de tips, du har brugt. Brug en gennemsigtig topcoat til at forsegle dit design.

8. Vandmarmor neon negle:

Vandmarmor neon negle

Vandmarmorering er en meget populær metode til at afprøve nail art designs i disse dage. Du ved aldrig, hvilken form for design du vil lande med. Du kan dog huske på et par trækformer af tandstikker på farven faldet vand for at få dine former. Prøv vandmarmorering med neonfarver til denne type look. Glem ikke at belægge dine negle med en hvid grundmaling inden vandmarmorering. Når du er tilfreds med vandmarmorering, er det gjort, forsegl dit design med en topcoat. god fornøjelse!

9. Neoner og stempling:

Neoner og stempling

Har du ikke en god hånd til at male? Prøv stempling. Du kan bruge en svamp til at svampe lodret lag af 2-3 neonfarver op og derefter stemple hele vejen for at få designs som dem ovenfor. Designene afhænger af hvilken stemplet du bruger og af hvilket mærke. Forskellige mærker som Konad, Saloon Express osv. Har hver deres stempler og forskellige designs. Prøv det!

Vi har mange farvede Neon Nail Art Designs dvs neongul neglelak, neon sort neglekunst, neonorange neglelak og neon Pink neglelak osv. Kan du lide dette indlæg? Fortæl os det, hvis du har styr på nogle neoner.