9 bedste pedicure -tips derhjemme

Pedicure er en af ​​de måder, hvorpå en kvinde forsøger at pleje sig selv på en perfekt måde. Negle er det aspekt af kroppen, der helt sikkert fanger opmærksomhed, især hos kvinder. Pedicure er en plejeprocedure, der bruges lige af mænd og kvinder til at fjerne snavs og snavs, der er ophobet i ben og negle og efterlade det opfrisket. Kvinder går en ekstra kilometer og bruger neglefarver for at gøre det smukt og attraktivt. Dog bør man beholde nogle pedicure -tips til rådighed for maksimale fordele. Brug denne plejeguide til at hjælpe dig selv i denne udfordring med succesfuld pedicure.

tips til pedicure

Nemme tips til pedicure derhjemme:

De tips, der er nævnt nedenfor, er ikke kun lette at følge, men også effektive til at få resultater.

Cremet pimpsten:

For effektiv pedicure bør man altid bruge en cremet pimpsten, der giver gode resultater. Sammen med dette er der en masse sten og krat på markedet, der er aromatiseret i naturen. De gør også underværker. En af de bedste, der anbefales her, er en pebermynte -skrubbe til pedicure.

Citron fugtighedscreme virker:

Når du fugter neglebåndene for at blødgøre dem for let fjernelse, er en af ​​de bedste det produkt, der har citron som aktiv ingrediens. Dette hjælper ikke kun med korrekt rensning af neglebåndene, men hjælper også med at lette huden og tilføre en glans. Disse fordele skal altid huskes på.

Sådan får du det rene look:

Den første vigtige ting er at fjerne snavs og snavs fra fødderne for at sikre, at eksfolieringen giver langt bedre resultater senere. Til dette skal man lægge fødderne i blød i varmt vand i cirka 15 minutter med citronsaft eller æteriske olier. Saltvand vil også fungere. Vandet skal ændres til rent lunkent vand, og fødderne skal gennemblødes i yderligere 15 minutter, før du starter eksfolieringsprocessen. Dette vil få fødderne til at se renere og friskere ud efter pedicure.

Tag en massage:

For dem, der får en pedicure udført af nogen, bør sikre en god massage inden den sidste rensning af foden. Dette vil fugte huden dybt i fødderne og efterlade den blød og næret. Cirka 10 minutters massage på hver fod anbefales.

Tør det tørt:

Folk har for vane at gnide deres hud med håndklæde, når det kommer til at tørre det. Dette er imidlertid en vane, der bør ændres. Pedicure fødder bør altid tørres med et rent håndklæde og ikke gnides. Dette vil binde til at holde næringen låst og efterlade ingen bivirkninger på fodhuden.

Perfekt neglelak:

Der er et simpelt trick til neglemaling efter pedicure. Man skal dyppe fødderne i isvand efter påføring af neglelakken. Dette hjælper neglelakken til at tørre hurtigt og forhindrer også udtværing af enhver art.

Brug af olivenolie:

I stedet for neglebåndsolie kan man let bruge olivenolie til at blødgøre dem. Det giver langt bedre resultater, end du kan forvente.

Følg med en fugtighedscreme:

Hver pedicure -metode efter tørring af huden godt bør følges af påføring af en fed fodcreme eller en fugtighedscreme, som de har i hånden. Dette vil hjælpe med at nære huden og gøre huden blød og glødende. Dette tip skal følges to gange hver dag i de følgende dage for at komme om morgenen efter brusebadet og om natten, før du går i seng.

Bo i godt humør:

Pedicure er ikke kun rengøring af fødderne, men også en måde at forkæle dig fra de daglige belastninger i livet. Dette gør det meget vigtigt at forblive i et godt og positivt humør, mens du laver en pedicure. Vær heller ikke hård ved fødderne.