9 Easy Holiday Nail Art Designs med billeder

Ferie neglekunst er en populær trend i disse dage. Når det kommer til helligdage som jul, nytår eller endda påske, er det en sød gestus at sport relativ sømkunst på neglene, der betegner feriesæsonen. Du kan prøve at skabe et par ferieinspirerede nail art designs som dem herunder.

Holiday Nail Art Designs:

Vi har håndplukket de 9 ferieinspirerede sømkunst, som vi kunne lide. Du kan prøve at genskabe den samme eller lidt forskellige neglekunst som dem, der er vist nedenfor.

1. Christmas Candy Nail Art:

Christmas Candy Nail Art

Prøv at se ud som julestjernens sømstokkeferie. Brug derudover nogle frihåndsmalerier eller vandmærkater til slikstokdesignerne og nogle små mærkater med snefnug. Du kan følge op med nogle små prikker for den sneklædte effekt. Afslut med en gennemsigtig topcoat.

2. Palm Tree Summer Holiday Nails:

Palm Tree Sommerferie Negle

Hvis vi taler om ferie nail art, vil sommerferien betyde stranden, palmerne og solnedgangen. Tegn en naturskøn nailart som denne med fri hånds silhuet. Brug gradientstil med svampe og farver efter eget valg til solnedgangseffekten. Brug din nail art pensel eller en sort stripper til palmerne. Afslut med en gennemsigtig topcoat.

3. 4. juli negle:

4. juli negle

Du kan prøve denne nemme at lave 4. juli negle på dine fingre med en nail art pensel, en glitrende rød lak og nogle løse glitter. Glem ikke det blå øverst. Afslut med at tegne streger i hvidt med en hvid neglekunstpen eller en hvid stripper. Dæk designet med en gennemsigtig topcoat.

4. Jule negle til rensdyr og snefnug:

Rensdyr og snefnug jule negle

God til frihåndsmaling? Prøv et juledesign som dette til feriekunst. Bare hvid og rød er alt hvad du skal bruge til farver.

5. Besatte og dekorerede jule negle:

Besatte og dekorerede jule negle

Prøv en Rhinsten og deco besat julenegl som denne. Du kan få deco søm snefnug i Rhinen sten. Dette er faktisk et fransk tip design. Så hvis du er vild med cool ferie nail art til negle, så prøv designs som dette. Brug derudover nogle flere deco -materialer som stjerneklistermærker og rhinestones i andre farver, dvs. Blå og rød.

6. Påskeharenegle:

Påskeharenegle

Du kan nemt oprette en påskeharenegl som denne med regnbuefarvede bånd og sort polering til basen som vist ovenfor. Dæk hele designet med hologramglitterpolering. Brug nu akrylpulver og blandingsmedium til at lave en pasta af akryl. Brug en speciel akrylbørste til at kasse kaninens ansigter. Brug pink akrylpulver til kaninens indre ører. Brug noget sort lak med en neglebørste eller prikværktøj efter din bekvemmelighed for kaninens øjne, næse og mund. Prøv det.

7. Snow Man Nails:

Snow Man Negle

Prøv en snemands neglekunst som den ovenstående ved hjælp af dine prikkeværktøjer og neglekunstbørste. Brug farver i forskellige valgmuligheder til at farve snemændene op.

8. A Bling Finish Water Decal Nail Art:

A Bling Finish Water Decal Nail Art

Prøv en neglekunst som denne her i julen ved hjælp af din yndlingsrøde neglelak, en neglelak til kun en finger og nogle vandklistermærker til alle fingre. Brug nogle prikker med et tandstikker eller prikkeværktøj og dæk skiferfarvet søm med store og mellemstore rhinestones ved hjælp af neglelim. Dæk med en topcoat. Fantastisk rigtigt?

9. Julens franske tips med klistermærker og glitterstripper:

Julens franske tips ved hjælp af klistermærker og glitterstripper

Prøv en neglekunst som denne for en forskel for de normale franske tips. Du kan få nogle klistermærker af julestil som juletræer, julemanden, snemand og lignende. Hvis du dog ikke kan få sådanne klistermærker, kan du prøve fri håndmaling. Brug også nogle pailletter til et søm, der betegner knapper på julemandens kjole. Vil du prøve denne?

Kan du lide dette indlæg? Hvilke er du villig til at prøve i din kommende ferie?