9 søde Strawberry Nail Art Designs

Kunst i sin fineste form set i tatoveringer og kropsmalerier har nu også fundet vej til neglene. Neglene på kvinder og piger overalt er en kilde til stolthed og skønhed. Simpelthen malet i monokrome farver staver det elegance, men når det gøres i forskellige designs og mønstre med et stænk af farver, ser det funky, cool og endda finurligt ud, i tråd med de nyeste trends og mode.

Nail art er gået imod traditionen for at give anledning til et mere utraditionelt og ærefrygtindgydende look. Det er en dille blandt den yngre generation, hvor hver enkelt ønsker at inkorporere deres egne stilarter og designs. Med mange nuancer af neglelak og andre værktøjer til nail art -udstyr, der er tilgængelige til formålet, kan du nu dekorere disse negle med en række forskellige temaer til hver sæson, fest eller fest. Du behøver ikke længere stole på skønhedssaloners tjenester for at stilisere dine negle, da nail art -kits har gjort det muligt for selv begyndere at prøve deres hænder på dette fantastiske kunstværk.

1. Strawberry Nail Design:

Strawberry Nail Design

Udført med en rød bund og omkranset med en mørkegrøn nuance til bladkronen med pletter af gul, ser dette sømdesign sydende varmt ud. Fræk den op med en simpel sundress i livlige nuancer af gul eller ren hvid, og dine negle vil helt sikkert fange nogens øjne.

2. Strawberry Delights:

Strawberry Delights

Et kunstnerisk kreativt design med alle undtagen ringfingeren søm udført i fransk manicure stil. Ringfingeren er malet med en rød farvebase og hvide prikker for at få den til at skille sig ud, mens langfingeren er pyntet med et farverigt perlemønster for at give den et distinkt udseende. Dette søde design er virkelig en fornøjelse for både unge piger og kvinder.

3. Sød Jordbær Design:

Sødt jordbærdesign

Dette sømdesign er et simpelt, men delikat mønster udført i overvejende nuancer af hvidt og rødt med strejf af grønt og lyserødt. Det har et sødt sporty look, der typisk er designet til de unge i hjertet.

4. To-tone Jordbær Print Design:

To-tone Jordbær Print Design

Lys din dag op med dette muntre jordbærsømprint. Udført i nuancer af babyrosa og dyster rød og prydet med lysegrønne blade og sorte prikker, har den hele essensen af ​​et jordbær fanget i livlige nuancer.

5. Jordbærdesign til korte negle:

Jordbærdesign til korte negle

Selvom man kan lege med sjove og stilfulde designs på lange negle, er der lige så søde og funky nail art -print og designs til rådighed, så de passer til korte negle såvel som denne. Det er smagfuldt designet i en smuk pink nuance med hvide prikker og en grøn bladkrone på bunden af ​​neglene.

6. Jordbærblanding:

Jordbærblanding

Dette sømdesign er dekorativt udført med et jordbærtema, der er unikt for hver fingernegl. Det er et smukt billede af kunsten i sin salige form. De forskellige nuancer af pink sammen med hvide striber og prikker og en mørkegrøn bladbase i en stærkt glaseret tekstur giver neglene et ærefrygtindgydende look.

7. Pink jordbær negle:

Pink jordbær negle

Mens jordbærsømprint generelt udføres i traditionelle og farverige nuancer af rødt, ser de dejlige ud i pink. Dette fine print tilføjer charme og udstråling til et konventionelt jordbærdesign.

8. Strawberry Toe Nail Design:

Strawberry Toe negle design

Neglekunst er ikke begrænset til fingernegle alene. De ser også lige så sjove og trendy ud på tå negle. Dette jordbærdesign udført på storetåneglen med resten af ​​neglene malet i en smuk nuance af magenta pink får fødderne til at se lige så fortryllende ud som på fingrene.

9. En anden Strawberry Nail Art:

En anden Strawberry Nail Art

Et typisk jordbærdesign udført på en gul bund med en gnist af guld neglelak som topcoat. Det har et optimistisk look med et sommertema.