Bedste neglebutikker i Indien

Nail art har altid været en stor kunstform over hele verden, og selv i Indien er det af stor betydning. Der er et stort antal kunstnere i Indien, der specialiserer sig i nail art, og disse kunstnere har været verdenskendte for at lave den bedste form for nail art i landet. Folk fra hele verden hengiver sig nu til denne store kunstform, og som tatoveringer tog det tid, men i sidste ende begyndte det at stige med en stor hastighed. Der er et stort antal store nail art -butikker i Indien, som alle er unikke og har specialiseringer inden for mange forskellige områder af kunsten. disse butikker er meget forskellige fra hinanden og har en række kendte kunstnere, der gør godt arbejde. Nail art er et festmøde for alle damerne derude, og denne form er et bevis på det faktum. Nedenfor er de bedste nail art -butikker i Indien for at gøre det lettere for dig at finde en

Bedste neglebutikker i Indien

Populære neglebutikker i Indien:

Lad os se på de bedste nail art -butikker i Indien.

Perfect Ten The Nail Spa:

En komplet spa, der er dedikeret til dine negle, har denne fantastiske Kolkata -spa en række store kunstnere samt professionelt personale, der helt sikkert vil give dig den bedste hjælp til dine negle. Den kunst, der bruges på dine negle, er ganske unik, og designene er originale. Nyd et fantastisk miljø med den perfekte nail art, der passer godt til hver begivenhed.

Head Turners:

Et andet fantastisk nail art -studie i Kolkata, denne salon har også specialiseret sig i masser af andre skønhedsudbud såsom hårstyling, ansigtsbehandlinger og andre kosmetiske midler mod alle problemer. Head turners er faktisk velkendt i hele landet som en del af en stor kæde af saloner, der giver den største betydning for dine skønhedsbehov. Salonen har en meget specialiseret neglekunstner, der har et meget specifikt færdighedssæt. Kunstneren er hurtig og meget bestemt med deres arbejde.

Nail Spa by Gurpreet i Mumbai:

Beliggende i colaba er Mumbai nail spa by Gurpreet et komplet spa, der er specialiseret til nail art. sandsynligvis en af ​​de bedste negle -kurbade i hele Mumbai, nail art fra Gurpreet har et meget specifikt færdighedssæt, der både gør nailart til fest og daglig nail art, der både er rimeligt prissat og meget godt udført såvel som unikt. Selvom kunsten er afledt af mange års arv, bringer Gurpreet et helt nyt niveau af originalitet til denne store kunstform.

Trenzetters:

Trenzetters er en meget kendt neglespa og salon, der også ligger i Mumbai. Selvom salonen tilbyder en række specialiserede skønhedsmetoder, såsom haircuts, hårfarvning, udglatning og ansigtsbehandlinger og meget mere, har den specialiseret sig i nail art mere end nogen anden proces. Nail art er en meget unik proces, der giver et godt tilbehør til både formelle og sociale arrangementer, og Trenzetters er et fantastisk vidnesbyrd om dette faktum.

Tånegl

Mojjo Tattoo Studio:

Ligesom et tatoveringsstudie også er et fantastisk vidnesbyrd om kropskunstformen, så skinner neglekunst også et lys over denne flotte nailartform, og Mojjo tatoveringsstudie i Ahmadabad kan prale af at have begge disse store kunstformer. Mojjo tatoveringsstudiet har specialister i to vandløb, den ene indeholder både tatoveringer både permanente og midlertidige og den anden som omfatter alle former for neglekunst, både formel og uformel. Kunstnerne er legendariske og praler vidt af deres arbejde.

Zion Spa og Salon Ambawadi:

Zion spa og salon er endnu en gang en meget kendt spa og salon, der har en række professionelle hænder til udelukkende at håndtere alle dine skønhedsbehov. De produkter, der bruges her, er topmoderne og stedet er generelt et topmoderne teknik. Spaen kan prale af sin evne til at levere meget dygtige nail art designs af nogle usædvanlige kunstnere.

Stil og blød:

Style and soft er en meget dygtig og professionel salon, der arbejder hårdt på at håndtere alle deres kunders skønhedsbehov. Stil og blød har et meget specifikt sæt fagfolk, der er velbevandret i de mange stylingbehov hos de klienter, der kommer til dette sted. Stil og blød har også specialiseret sig i god neglekunst og har nogle professionelle kunstnere, der klarer sig godt med denne kunstform.

Glisten Spa Unisex Saloon Guwahati:

Glisten spa er en meget kendt salon i guwahati, der har specialiseret sig i mange af de kosmetiske problemer hos både mænd og kvinder. Du er sikker på at få den bedste hjælp når det kommer til dit hår, negle, ansigt og meget mere. Glisten spa er en meget kendt nordindisk salon, der er steget i popularitet på grund af dens evne til at levere og skabe fremragende neglekunst til både formelle og uformelle lejligheder.

Øjenfangere:

Iøjnefaldende er placeret i siliguri i det nordlige Indien og er et fantastisk vidnesbyrd om væksten i neglekunst i landet. Med stigningen i mennesker, der stiller krav til nail art til både formelle og uformelle arrangementer, lærer professionelle fra alle hjørner af landet sig selv denne kunst, så kundernes forventninger let kan imødekommes.

Mayur Hair and Beauty Salon:

Borgmesterhår- og skønhedssalonen i Udaipur er en absolut skønhed, når det kommer til store skønhedssaloner i Indien og det mest interessante, at dette sandsynligvis er den bedste salon i Rajasthan, der har perfekte og utrolige neglekunstbestemmelser. Borgmesterhår og skønhedssalon er en meget dygtig salon, der elsker sit arbejde og har alt det nyeste inden for området.

Magic Scissors Hair Spa:

I Debari er der en meget hurtigt voksende hårspa, der også har specialiseret sig i den nyeste nail art ved at bruge flotte designs til både formelle og uformelle arrangementer.

Tatva Elements salon og spa:

Et andet fantastisk nail art -studie i Indien, tatva -elementerne salon og spa har topmoderne udstyr til alle dine andre kosmetiske behov end nail art.

Shreyas skønhedssalon, Margao:

Et andet fantastisk nail art -studie i Goa the Shreyas skønhedssalon er en absolut kosmetisk godbid med de nyeste produkter samt udstyr, der fungerer godt til alle dine skønhedskrav.