Sådan behandles neglebånd – 9 nemme trin

Neglebånd er det beskyttende lag af neglene. Det er vigtigt at behandle neglebåndene korrekt, mens du laver en manicure eller pedicure. Dette skyldes, at hvis du ikke behandler dem ordentligt, kan det føre til alvorlige bakterielle infektioner. Men det er ikke umuligt at gøre dine neglebånd ordentligt derhjemme selv uden professionel hjælp.

Sådan behandles neglebånd 9 nemme trin

Sådan behandles neglebånd:

Behandl dine neglebånd på den rigtige måde ved at følge vores 9 enkle trin.

1. Iblødsætning:

Behandl neglebånd 1

Sug hænderne i blødt varmt vand. Sørg for, at vandet ikke koger varmt. Ligesom koldt vand ikke er det rigtige til at lægge iblødsætning af neglebånd, er kogende vand på samme måde heller ikke en mulighed. Iblødsætning af neglebånd i varmt vand i mindst 10 minutter er påkrævet. Sørg for, at dine neglebånd er dyppet ordentligt i vandet.

2. Skubbe:

behandle neglebånd 3

Tag en neglebåndsskubber og skub forsigtigt neglebåndene tilbage. Skub neglebåndene ordentligt tilbage. Gør det ikke for meget. Hvis du føler nogen form for smerte eller skubber dem tilbage, kan det betyde, at dine neglebånd har brug for mere end blot iblødsætning. Prøv at bruge en neglebåndsolie til at gnide på neglebåndene på dine fingre efter iblødsætning og behold olien på neglene i mindst 10 minutter.

Skær ikke neglebånd. Læger og hudlæger siger, at det ikke nytter noget at fjerne neglebåndene eller afskære dem. Disse beskytter og forbedrer faktisk neglevækst. At skære dem vil føre til huller i neglens rødder. Sådanne huller kan føre til negleinfektioner, hvide negle, kamme eller røde crusty infektioner. Det er derfor bedst at skubbe neglebåndene tilbage i stedet for at skære dem af.

3. Efter pleje af neglebånd:

Behandl neglebånd 4

Når dine neglebånd er skubbet ordentligt tilbage, skal du bruge en potion fremstillet af følgende ingredienser på neglebåndene.

Smelt noget neglebåndscreme eller vaselin over indirekte varme. Hæld følgende i det:

a) 4 dråber lavendelolie

b) 4 dråber olivenolie

c) Nogle antiseptiske cremer efter eget valg:

Når denne blanding smelter ved indirekte varme, omrøres den med en træspatel. Opbevar denne blanding i en mørk flaske i køleskabet. Brug den hver nat ved at tage en lille smule på håndfladerne for at varme denne blanding op. Massér derefter på neglebåndene. Dette vil tjene et formål med efterbehandling og almindelig natplejecreme til dine neglebånd. Brug ikke denne blanding i over 1 uge. Genindstil det ved hjælp af de samme ingredienser.

4. Forebyggelse af tørre neglebånd:

Behandl neglebånd 5

Hvis dine neglebånd har for vane at blive tørre og hakke eller splitte, skal du bruge en creme til at massere neglebåndene som nævnt ovenfor. Dernæst skal du bære handsker, mens du går i seng. Du kan let beskytte dine neglebånd mod at blive tørre eller flise om vinteren ved at følge denne proces.

5. Holde neglebåndene pæne og rene:

Smukke negle

Det er vigtigt, at du holder dine neglebånd pæne og rene. En regelmæssig brug af håndlotion eller endda din almindelige bodylotion kan gå langt med at beskytte dine neglebånd og holde dem gode. Tænk på neglebåndshud som din hud. Den vokser, tørrer og dør. Næste nye neglebånd finder sted af den gamle. Hvis du holder din neglebånd ren og pæn, fjerner den døde neglebånd med hver manicure eller pedicure, så vil dine nye neglebånd vokse bedre. Dette har intet at gøre med væksten af ​​negle. Neglevækst hæmmes ikke med fjernelse af døde neglebånd. Det er dog vigtigt at holde neglebåndene bløde og fugtede altid. Det er fordi det hjælper dine nye neglebånd med at vokse bedre og giver bedre beskyttelse til dine negle. Dette er den bedste behandling for neglebånd.

6. Brug af Tea Tree Oil:

Træ te olie

Tea tree olie har meget gode antiseptiske egenskaber. Det er meget brugt til fremstilling og behandling af hudinfektioner. Du kan bruge et par dråber tea tree olie til dine neglebånd, hvis du står over for nogen form for infektion på neglebåndene. Lidt grønlige eller gullige eller smertefulde neglebånd er et tegn på, at du kan lide af neglebåndsinfektion. Prøv nogle dråber kutikulaolie, inden du går i seng og også efter badning. Dette vil forhindre yderligere infektion og også dræbe bakterievæksten ved neglebåndene.

7. Neglebånd kan blive beskadiget af solstråler:

Neglebåndsolie

Hvis du ikke bærer nogen form for beskyttende neglebeklædning, kan der være en chance for, at dine neglebånd kan blive beskadiget af UVA- eller UVB -stråler fra solen. Solbeskyttelse er nødvendig for næsten alle dele af kroppen. Selvom neglebånd ikke er meget påvirket af solstråler, men det er stadig bedst at tage forholdsregler. Påfør en god kvalitet grundlak eller negleforstærker på dine negle.

8. Hæng negle:

hænge negle

Du tænker sikkert, at dette ikke har noget at gøre med neglebånd. Men faktum er, at hængende negle har en god chance for at blive smittet på grund af mangel på ordentlig pleje. Hvis du står over for noget som smertefulde hængende negle, er det bedst at fjerne dem ordentligt med en hængesømfjerner. Disse er let tilgængelige i butikkerne til negle og kosmetiske forsyninger. Du bør holde siderne af dine negle rene og forhindre enhver form for infektion. Fjern hængesøm meget forsigtigt. Over gør dem kan faktisk skære huden der og få dig til at bløde. Prøv ikke at overdrive dem. Fjern hængesøm med let tryk, kun så meget som nødvendigt.

9. Behandling af allerede påvirkede neglebånd:

Behandling af revnede, smertefulde og ødelagte neglebånd kan virke hård. Men det er ikke så rørende i virkeligheden. Du kan få fejlfri neglebånd med et par dages regelmæssig pleje. Du skal bruge et normalt plaster og noget Neosporin salve. Påfør salven generøst på neglebåndene. Med den anden hånd skal du massere det godt på neglene. Forbind det nu. Sov med denne bandage natten over. Det er bedst du gør dette om natten. Næste morgen åbner bandagen og ty til dine normale aktiviteter. Følg denne proces i et par dage mere, indtil dine neglebånd er tilbage til det normale eller i det mindste bedre. Denne store behandling af neglebånd

Husk disse 9 lette ting for at få smukke neglebånd.