Sådan laver du Ombre negle

Det er altid et under, de ting vi finder på. Det startede med nyere blandbare hårfarver som mauve eller det blå, og derefter eskalerede det til den nye tøjstil, hvor du nu kan have et skødesløst rodet hår og kalde det et senghovedlook. Nu kan vi endelig parre hippie -outfits med en helt lige pony, og det bliver en klassefaktor, måske en ny stil. Det var her, vi var kommet med nyere styles til vores negle, og det er en her, der kaldes ombre negle.

Hvad er dette?

Sådan laver du Ombre negle

Når vi bruger udtrykket ombre, mener vi normalt en type eller et mønster for blanding i farve, så farveovergangen ikke ligefrem påpeges. Ombre betyder den glatte overgang fra en nuance til en anden gennem en blød linje, der blander sig med de to farver, hvilket forårsager et smukt mønster. Dette er en type nail art, hvor du kan blande i to farver eller blot bruge ombre til en.

Nødvendige materialer:

ombre negle 2

Til dette look skal du bruge en svamp eller en vatrondel som backup. Svampe foretrækkes lettere på grund af dens fejlfri finish på neglene. Hav en q-tip til rådighed og lidt bomulds- og neglelakfjerner. Baseret på din beslutning opbevar to eller flere neglelakflasker i nærheden.

Procedure begynder:

Sådan laver du Ombre negle

  • Ombre negle, især hvis du vælger en nøgen, ville du have brug for meget pleje, hvorfor du skal starte med at lægge dine negle i blød i en skål med varmt vand med mulig håndrens eller sæbeskum, der flyder rundt. Dine negle skal være rene, så farven klistrer godt.
  • Inden dette, hvis du har brugt en håndblødgøring eller fugtighedscreme, skal du sørge for at have tørret det helt af dine negle, så farverne klistrer godt. Efter vask, fil eller klip dine negle proportionalt for at få et lige udseende. Dette er dog ikke et obligatorisk punkt, hvis dine negle allerede er færdige og arkiveret godt fra før. Tør dine hænder ordentligt.
  • Det næste trin er at påføre en blød neglelak eller grundlak, som helst skal være gennemsigtig, hvis du går efter mere end to farver. Du kan endda bruge en med en simpel glans eller den med det nøgne look. Lad bundlaget tørre, og sørg for, at der ikke er bump på grundlaget. Når basen er færdig, skal du starte med at påføre den primære farvebelægning. Hvis du kun bruger en farve, behøver du ikke at lægge nogen anden primer. Mens din topcoat tørrer, på et stykke plast eller papir, den tykke slags, hældes to eller tre dråber af den nødvendige farve, du vil have ombre -effekten i. Brug neglelakbørsten til dråberne. Du kan også bruge mere end én farve her. Med en tandstikker eller en sikkerhedsnål blandes i farven, og derefter kommer brugen af ​​svampen.
  • Dyp svampen i neglelaksklippen, og begynd derefter at duppe dine neglespidser med svampen. Du vil bemærke, at ombreen begynder at tage form. Din svampkonsistens skal være let luftig for at undgå for meget farve under ombre -effekten på overgangslinjen, så det anbefales ofte at bruge svamphjørnet til at oprette overgangslinjen.
  • Overgangen, hvis den gentages, vil følge den samme procedure. Lad nu ombre -delen tørre ud og forsegl derefter looket med en fin klar topcoat.

Alternativ:

ombre negle 4

Du kan endda tilføje neglefarverne på en stribe papir og derefter klæbe dem til topcoaten for at få ombre -looket, som er en meget lettere og hurtigere version i forhold til svampene. Udsigterne kan dog variere en smule.