9 bedste tips til smukke negle

Negle definerer en kvinde. Det er lige så vigtigt som enhver anden del af en kvindes krop og bør derfor altid holdes ren og hygiejnisk. Perfekt velplejede negle afspejler forfining og polering. Negle er ofte et udtryk for ens indre. Smukke negle ser ikke kun attraktive og klassiske ud, men er et tegn på et godt helbred. De fleste kvinder ønsker stærke, lange negle, men har oftere end ikke svært ved at vedligeholde dem. Nedenfor 9 bedste tips til smukke negle og hold dine negle sunde:

Tips til smukke negle:

1. Rene og sunde negle:

tips til smukke negle

At vaske neglene holder dem bløde og sunde. Det er altid tilrådeligt at bruge skånsomme rensemidler frem for hårde sæber, der fjerner hænderne på deres naturlige olier.

2. Neglebeskyttelse:

Neglebeskyttelse

Ingen kvinde kan flygte fra huslige gøremål, en af ​​hovedårsagerne til beskadigede og flisede negle. En løsning på dette problem ville være at bære et par gummihandsker, når du udfører husholdningsarbejde, hvilket forhindrer hænder og søm i at blive slidt.

3. Indsendelse af neglene:

Indsendelse af neglene

Du behøver ikke gå til en skønhedssalon for at få glatte, velformede negle. Alt det kræver er en neglefil og den rigtige teknik til at give dine negle det ønskede look.

4. Brug klart neglelak:

Brug klart neglelak

Intet kan forværre udseendet af dine negle end revet neglelak, for vi ved alle, at manicure ikke holder. Men ved hjælp af klar neglelak giver neglene en glattere glød og finish og klarer sig betydeligt godt ved at skjule de flisede negle i et omfang, hvor ingen vil kunne se forskel. Et passende valg er en neglehærdende lak, som hvis den påføres dagligt styrker neglene og forhindrer dem i at gå i stykker.

5. Fugt neglene:

Fugt neglene

Negle ligesom huden er tilbøjelige til dehydrering, især ved overdreven brug af neglelakfjerner regelmæssigt. Så det er altid godt at holde fingrene og neglene fugtige for at forhindre dem i at tørre ud.

6. Beskæring af neglene:

Beskæring af neglene

Negle skal trimmes efter et bad eller efter iblødsætning i nogen tid, da de er mere smidige og lette at trimme. Neglebånd skal også skubbes forsigtigt tilbage og aldrig skæres.

7. Anvendelse af neglelak:

Påføring af neglelak

Malede negle ser smukke ud og er et aktiv for enhver kvinde. Kunsten at påføre neglelak kan mestres derhjemme med et par enkle trin, der sparer en masse tid og penge ved at besøge saloner og parlours. Du skal bare sørge for, at dine negle er fri for spor af den tidligere neglefarve. Påfør derefter et grundlag til at tørre negle og lad det tørre. Du kan starte fra midten og arbejde dig mod de yderste hjørner. Når det er tørt, påføres et andet lag let og hurtigt fra bunden til spidsen. Påfør et tredje lag om nødvendigt på tåneglene, da tåneglene altid skal være en nuance mørkere end fingerneglene.

8. Fransk manicure:

Fransk manicure

Hvis du ikke er til at eksperimentere med nail art eller forskellige nuancer af neglelak, så hold det simpelt, men trendy med en fransk manicure. Franske manicure kits er fulde og masser, så du kan forkæle dig selv med et fra komforten i dit eget hjem. Med sin sædvanlige blege, men uberørte pink base og hvide spidser, betragtes fransk manicure som den mest elegante stil at male neglene på.

9. Nail Art Designs:

Nail Art designs

Endelig friske disse negle op med nogle meget elskede nail art. Med en overflod af forskellige designs og farver til rådighed til enhver sæson, lejlighed eller festlighed, er nail art ligesom prikken over i’et. Piger elsker det, og kvinder er fascinerede af det. Det er et boost til ulasteligt velplejede negle. Det giver sin egen stiliserede erklæring. Så for dem, der ønsker at gå imod skik og tradition, forkæl dig selv med neglelakens vidundere.

Næsten alle kvinder kan lide hendes negle. Her et par tips til smukke negle! Var du enig? del venligst din mening.