9 nemme trin til at lave fransk pedicure derhjemme!

Vi som piger ved bedst, hvor meget tidskrævende vores saloner kan være, og alligevel ser vi som piger selvfølgelig frem til den tid, hvor vi endelig måske kan tage lidt tid ud af vores ellers travle tidsplan for at spænde lidt på os selv. Som piger elsker vi at gøre os selv op, men ikke hver gang får vi en chance for at dukke op.

Det er en travl tidsplan, vi opretholder, og derfor føler vi tilfældigt hver måned, når det er tid til at udnævne denne salontid. Antag, at der er en begivenhed, der kræver, at dine smukke fødder er ude i det fri, og du vil løbe ind til en hurtig pedicure, og så er der salonen, der giver dig datoer og beder dig om at vente på din tur. Det kan vi simpelthen ikke have, og derfor er den bedste måde at finde ud af løsningen på at lære handelen hjemme, så du ikke føler dig forpligtet til at gå og vente på din tur i en salon, mens du er løbet tør for tid.

Sådan gør du den bedste franske pedicure hjemme med 9 enkle trin

For dem, der stadig ikke ved, hvilken branche vi taler om, er en pedicure en formel betegnelse for en skønhedsbehandling vedrørende dine fødder og negle. Ligesom manicure, her også gennem visse teknikker ved hjælp af visse værktøjer, gnistres og glinses de små ‘piggies’ på din tå og ser lige så dragende ud som dine hænder. Hver del af os burde jo blænde som os. I denne artikel taler vi om fransk pedicure.

Vi kender alle til ordet fransk manicure, hvor hænder og håndsøm er målrettet. Pluspunktet ved denne pedicure eller manicure er, at den har en bestemt stil eller et mønster for at gøre dine negle op. Neglespidserne, delene, der stikker ud, er farvet i fersken eller hvid farve, og resten af ​​neglen sættes under en klar polering.

9 nemme trin til den franske pedicure:

Selvom det kan lyde hårdt, er her de lette trin til en fransk pedicure, der sidder lige derhjemme:

1. Gør dine instrumenter klar:

Inden vi begynder at samle alle dine forsyninger og bunke dem på ét sted, så du når som helst kan række ud og få fat i det produkt, du har brug for. Hold arbejdsstationen ellers ren, f.eks. Brug et håndklæde eller et stykke tøj under gulvet til en fastere base. Du kan endda bruge papstykker til en fastere fod. De produkter, du får brug for, er negleklippere, filere, neglebuffere, appelsinpind eller neglebåndspind, strimler, to neglefarver helst en klar gennemsigtig æterisk olie eller fodcreme, Epsom salt, fodskrubber, vatrondel og q-tip og tå afstandsstykker. Alle disse kan fås fra en nærliggende apotek eller kosmetikbutik.

2. Rydning af arbejdsområde:

Du kan være her et stykke tid og sidde og arbejde på din tå, så sørg for, at dit arbejdssted, gulvet eller fodfoden, du har valgt, er rent og klart, uden at der ligger unødvendige genstande.

3. Nyd det:

Det første trin til en pedicure er at holde neglene og lilletåfingrene nedsænket i vand et stykke tid, så den grove hud på toppen blødgør og bliver let at betjene. Til dette skal du bruge en stor skål med nok plads og vand til at dyppe dine fødder. Brug lidt varmt vand og bland Epsom salt og om ønsket æterisk olie og dypp tæerne i det.

4. Skrub det godt op:

Til dette skal du bruge fodskrubberen, som i den almindelige husstand er vores pimpsten. Nu hvor dine tæer er blødgjort ved den varme vanddypning, gnider du pimpsten mod huden og ser de døde skind skrælle blødt væk. Denne skrubning gøres for at befri fødderne eller tæerne for enhver ekstra hård hudaften og udglatte huden til sidst.

5. Fugt:

Nu hvor du har skrubbet de døde skind ud, kan du bruge fodcreme til at fugte området, hvis du lider af tør hud. Overdriv dog ikke, da for meget fløde og olie vil manipulere med din manicure. Masser godt for at sikre, at huden på tåen forbliver blød. Lad ikke dine negle være ude.

6. Pleje af neglebånd:

Nu skal vi passe på de grimme neglebånd. Brug en clipper, en speciel cuticle clipper til at klippe huden omkring neglene, og påfør derefter neglebåndscreme på negletoppene. Cuticle pusher er også kendt som den orange pind kommer nu til at spille. Brug toppen af ​​den orange pind til at skubbe neglebåndene forsigtigt på bunden af ​​din tå og afslut derefter med at gnide dine fødder tørre og rene.

7. Arkivering:

Nu skal vi bruge sømklipperne til at trimme neglene til den ønskede længde og form. Tricket er ikke at holde det for kort og heller ikke lade det vokse for stort. Derfor vælger du en længde imellem og klipper neglene langsomt. Nu kommer arkiveringsdelen, som kan være lidt vanskelig. Placer fileren lige under sømspidsen og begynder at skære forsigtigt i en opadgående bevægelse. Sørg for at dreje dine hænder, så de matcher den vinkel, du stryger ved. En gang før ansøgningen kan du også bruge neglebufferne til at holde neglene jævne og bløde. Du kan nu dyppe q-spidsen i neglelakfjerner og rengøre området tørt og klart.

8. Processtart:

Her er starten på processen til fransk pedicure farve applikation. Inden dette kan du bruge fodcremen igen i en lille mængde og massere området grundigt. Nu er det tid for dig at sætte tåudskilleren på hver fod. Træk den ene sømstrimmel ud nu, og få adgang til positionen lige over din negleseng, hvor dine negle starter fra. Tryk strimlen fast der for at udjævne den. Gør det samme med de andre fingre. Du kan vælge enhver farve, men den mest almindelige er den hvide farve, så påfør farven på toppen af ​​neglene. Strimlerne er der for at opretholde neglelejens linje, så læg ikke farver på den anden side af strimlen.

9. Seal Deal:

Vent på at farven på toppen tørrer, og når den gør det, skal du lægge den klare lak oven på den for at forsegle farven. Du kan også prøve tegninger eller mønstre afhængigt af dine evner og derefter anvende den transparente frakke.

Endelige tanker:

Til sidst tror jeg, at du kom til at vide, hvor enkelt det er at lave den franske pedicure efter at have læst denne artikel. Prøv derhjemme med nemme trin og overrask dine venner ved at vise dine smukke fødder frem.