Bedste neglepleje -tricks efter falske negle

Falske negle kommer med mange variationer, farver og endda forskellige designs. Men du skal anvende neglelim for at klæbe dem til dine negle. Den indeholder skadelige kemikalier og kan beskadige dine negle ret dårligt. Det kan få dine negle til og med svampeinfektion eller neglepletter. Kemikalier vil også gøre dine negle meget sprøde og tilbøjelige til flisning og brud. Men du kan få dine negle til at blive sunde på kort tid med god neglepleje og hjemmelavede behandlinger.

I dag vil vi forklare dig, hvordan du korrekt kan behandle og pleje dine negle, efter at du har brugt falske negle.

Neglepleje -tricks:

Trin 1: Fjernelse af falske negle

Dette er det allerførste trin, og du skal være forsigtig med dette trin. Du skal skærpe og polere de falske negle for at forkorte dem. Hvis de er lange, vil dine rigtige negle føle for meget spænding, og det ville gøre dem beskadiget. Du skal klippe de falske negle til korte, så de let kan fjernes. Når de er korte nok, skal du dyppe dine negle i acetone -opløsningen, der følger med det falske neglesæt. Når det kommer lidt af, skal du fjerne det langsomt.

Trin 2: Noget du helt sikkert har brug for

Det er meget vigtigt at bruge en styrkende lak, hvis du bruger falske negle eller akrylnegle. Men det første trin er at fjerne alle former for bundlak, som du har påført negle, inden du lægger akrylnegle. Så hold dig ved hånden med en styrkende neglelak.

Trin 3: Ekstra pleje

Nu efter at have fjernet hele bundlaget fra dine negle, skal du bruge lidt olivenolie, helst opvarmet lidt for at massere neglene. Du kan også gøre dette hver nat som en almindelig rutine. Dette vil give dig gode negle og bløde neglebånd.

Trin 4: Rens dine negle

Blødgør dine negle i sæbevand eller en neglebalsam fortyndet i vand. Du kan bruge din normale shampoo som 1 tsk til at fortynde i en skål med vand og derefter dyppe dine negle i den.

Trin 5: Polering og polering

Tør nu dine negle i et håndklæde og poler og poler neglene ordentligt. Hvis du har sømpletter, skal du forsigtigt polere overfladen, indtil næsten alle pletterne er væk.

Trin 6: Klip negle

Hvis du har svage og sprøde negle, er det bedst at klippe negle til moderat til kort størrelse.

Trin 7: Skub neglebåndene og filens søm

Afslut den korte manicure -proces med korrekt at skubbe neglebåndene tilbage og arkivere neglene.

Trin 8: Anvendelse af styrkende neglelak

Påfør to lag forstærkende neglelak for at styrke neglene.

Trin 9: Yderligere pleje

Påfør en neglebåndscreme, der helst indeholder E -vitamin på neglene efter badning eller om natten for at massere neglene. Dette vil gøre dine negle stærkere.

Kost spiller en vigtig rolle i vedligeholdelsen af ​​alle væv og emaljer i kroppen, det være sig hud eller negle. En sund kost vil altid give dig gode og stærkere negle. Du kan tage biotinrige fødevarer som fuldkorn og bælgfrugter, grønne grøntsager som blomkål for at få gode negle.

Det er bedst ikke at holde hænderne våde længe eller lade skadelige rengøringsmidler komme i kontakt med negle, især hvis du har sprøde negle. Brug handsker, mens du vasker op, og brug håndvaskesæber, der indeholder fugtgivende elementer i dem.

Brug ikke for meget neglelakfjerner, fordi det kan fjerne negle af dets naturlige olier og gøre neglens emalje tilbøjelig til at flise.

Prøv disse bedste negleplejetricks, og hold dine negle sunde!