Hvordan manikyr derhjemme?

Vi lever i en meget travl verden. Alle har en travl tidsplan i disse dage. Hvis du er studerende eller teenager eller endda en arbejdende kvinde eller en mor, er det nogle gange meget effektivt ikke at gå til en salon og blive tilbage og lave din egen manicure. Dette kan spare tid og også afbryde dine udgifter.

Så vil du gerne vide 9 enkle trin til at lave en dejlig manicure derhjemme?

Denne artikel viser dig præcis, hvor let det er at lave en manicure i salonstil derhjemme.

Trin 1: Fjernelse af gamle neglelakpletter

Fjern alle neglelakpletter fra dine negle med en neglelakfjerner i god kvalitet. For meget brug af neglelakfjerner kan fjerne dine negle fra dens naturlige olie. Så brug en fjerner af god kvalitet, fordi den ene hånd vil kræve en mindre mængde fjerner til fjernelse af neglelakpletter, og samtidig vil det ikke gøre dine negle sprøde.

Trin 2: Formning af søm, polering og polering af dem

Klip negle til den ønskede størrelse. Fil nu neglene for at give dem den form, du ønsker. Du kan give dem forskellige former som rektangulære, ovale, spidse og rektangulære med afrundede kanter osv. Dette afhænger af, hvad du foretrækker. Vi anbefaler, at du bruger en sømfil i en retning til glattere kanter. Brug nu din buffer til at polere overfladen og kanterne lidt. Dette vil give negle en naturlig glans.

Trin 3: Skub neglebåndene

Lav en blanding i en skål med 5 kopper vand til 1 tsk af din almindelige shampoo. Det er godt, hvis du har en flaske specielt søm i blød, ellers kan du bruge din normale shampoo. Dyp nu fingrene i den i 10 minutter. Dine neglebånd bliver bløde. Brug nu en neglebåndsskubber til at skubbe neglebåndene lidt tilbage. Sørg for ikke at skubbe neglebåndene for meget, for så river du faktisk en beskyttende ting af dine negle. Neglebånd giver faktisk styrke til dine negle. Vidste du det før?

Trin 4: Rensning og eksfoliering

Tag en mild skrubbe og eksfolier hænderne til håndleddet. Rens nu hænderne i vand. Tag det ud. Blødgør og tør i et rent håndklæde. Brug nu lidt håndcreme på hele hænder, eller du kan også bruge nogle dråber olivenolie. Hvis du springer eksfolieringstrinnet over, skal du først bruge lidt olivenolie eller neglebåndscreme på neglene, efter at du har blødt hænderne tørre af sæbevand. Dette er en af ​​de enkle manicure derhjemme.

Trin 5: Påfør en basisfrakke

Tid til at påføre et grundlag. Påfør mindst 2 lag grundlag for at give dine negle styrke. Base coat beskytter dine negle. I stedet for en normal grundpels kan du bruge en speciel grundpels kendt som neglforstærkende grundpels, hvis dine negle er sprøde.

Trin 6: Neglelaksprogram

Påfør din foretrukne neglelak eller få et flot neglelakdesign efter eget valg.

Trin 7: Topcoat ansøgning

Påfør 2 lag topcoat for at beskytte din manicure.

Trin 8: Rengør kanter perfekt

Tag et lille stykke bomuld og vikl det rundt om en tandstikker, eller tag en vatpind på markedet, og dypp det i acetone eller neglelakfjerner. Rengør kanterne på neglene perfekt for at slippe af med neglelakpletter.

Trin 9: Et tip

For at holde dine negle i skinnende og stærk tilstand, massér olivenolie om natten på neglene og neglebåndene.

Der går du en perfekt udført salon stil manicure derhjemme lige. Så vil du bruge de ekstra penge på en salon næste gang?

Håber du kunne lide denne enkle manicure derhjemme. Efterlad din feedback!