Sådan fjernes akryl negle?

fjern akryl negle

Akryl negle er meget i mode. De præsenterer negle i forskellige farver og designs. Hvis akrylnegle vedligeholdes og påføres perfekt, kan de blive i årevis. Imidlertid kan fjernelse af dem muligvis gøre ondt, så du skal passe på, mens du fjerner dem. Hvis du søger efter Sådan fjernes akrylnegle? så er du helt sikkert det rigtige sted! Følg anvisningerne med stor omhu for at holde dig væk fra enhver fejl.

Fil akrylneglene væk:

Sådan fjernes akryl negle derhjemme:

1. Trim dine negle:

Det er vigtigt at trimme spidserne på dine negle til et minimum og bruge en negleklipper. Trim så meget af akryl som muligt. Hvis du synes, det er svært, skal du stoppe og gå videre til næste trin.

2. Fil dine negle:

Filer gel -forsegler af med en fil eller sømdæmper. Brug værktøjets højre side til at filere hver akryl søm. Du kan fjerne nok akryl væk til at få dine negle til at se næsten akrylfri ud. Fortsæt med at arkivere akrylen, indtil det lag, der ligger over din naturlige negl, bliver tyndt. Anbring din indsats på et søm ad gangen og fortsæt, indtil du har fjernet så meget af akryl fra hvert søm som muligt. Når du er falmet væk, fortsætter alle spor af akryl til det næste trin.

3. Lirk kanten af ​​en akrylnegl op:

Brug en neglebåndsskubber til at fjerne akryl fra kanterne. Prøv at gøre det lidt efter lidt, som hvis du prøver at lirke for meget af, vil det rive din naturlige negl af. Når du har løftet kanten, skal du lægge spidsen af ​​en neglebåndsaks under den og begynde at skære akryl. Fortsæt med at løfte kanten og skære akryl, indtil hele akrylen fjernes. Gentag dette kursus for hver søm, indtil akrylen er helt væk. Brug en sømbuffer til at fjerne den resterende akryl. Form dine negle med en negleklipper og fil.

Træk det op med tandtråd:

1. I denne metode skal vi trække tandtråden under neglene. Og da vi bruger to hænder for at trække tandtråden, kræver denne metode en anden person til hjælp.

2. Lirk den nederste kant af et akrylnegl op. Ligesom den foregående metode skal du bruge en neglebåndspind til at lirke hele underkanten let op. Fortæl nu din partner at skubbe tandtråden under kanten af ​​neglen. Hold nu de to ender af tandtråden i hver hånd.

3. Skub tandtråden frem og tilbage under sømmet. Fortæl din partner om at skubbe tandtråden frem og tilbage og trække den op, da neglen begynder at løsne. Bevar denne bevægelse, indtil akrylneglen kommer af din naturlige negl. Sørg for, at din partner ikke rykker flossen for hurtigt opad; du vil ikke have, at din naturlige negl bliver revet af med akryl. Gentag processen med hvert søm, indtil de alle er fjernet. Brug en buffer til at rydde op i dine naturlige negle, som muligvis er slidt op af processen.

Sug akrylneglene i blød i aceton:

Dem, der lærer at tage akryl negle hjemmefra, er den rigtige og sikreste måde at fjerne akryl negle ved at bruge et opløsningsmiddel. Fjernelse af akrylnegle bør kun udføres med et opløsningsmiddel. Det mest populære opløsningsmiddel til dette job er acetone. Acetone fjerner akryl negle på en meget let og overkommelig måde. Det gør sit job ved at bryde bindingen af ​​polymerkæderne. Hvis du har en ødelagt eller øm hud, skal du ikke bruge acetone, da det vil gøre ondt og kan forårsage ondt.

1. Klip dine negle:

Det er vigtigt at trimme spidserne på dine negle til et minimum og bruge en negleklipper. Trim så meget af akryl som muligt. Hvis du synes, det er svært, skal du stoppe og gå videre til næste trin. Sørg for, at du ikke tager fat i noget af dit negleseng, da det vil bløde.

2. Fil topcoaten af ​​neglene:

Ved hjælp af en finbuffertfil fra malingen og fjern så meget af akryl som muligt.

3. Påfør vaselin på huden, der omgiver dine negle:

Aceton er hårdt for huden, derfor er det vigtigt at forebygge. Dette trin forhindrer din hud i at blive irriteret af acetonen. Påfør lidt vaselin på huden, luk neglene, det tager sig af området fra de hårde konsekvenser af acetone. Gå ikke glip af dette trin, da du kan blive udsat for alvorlig forringelse af huden på grund af tørringseffekten af ​​acetone

4. Hæld acetonen i en skål:

Brug en 100 procent acetone. Tag en glasskål frem og hæld noget af acetonen i den. Sørg for, at skålens top er bred nok til at stikke hånden i den. Hæld bare nok acetone i det til at dække neglene. Få mennesker kan lide at putte skålen i en større skål fyldt med lunkent vand for at varme acetonen op, hvilket får den til at fungere hurtigere.

5. Påfør acetonen på dine negle:

Læg fingertoppene i skålen, der indeholder acetone. Lad det stå i 15 minutter, og kontroller det derefter for at se, om akrylen er begyndt at falde af eller ej. Hvis akrylneglene stadig sidder fast, så lad det sidde i yderligere 10 til 15 minutter, så størstedelen af ​​akrylen bliver opløst inden da.

6. Fjern de resterende:

Tag nu en vatrondel og blød den i en neglelakfjerneropløsning, og tør den på neglene for at slippe af med det resterende kunstværk.

7. Form dine naturlige negle:

Brug negleklipper og en neglefil til at forme din negle og til at glatte kanterne. For at holde sig væk fra skader skal du kun arkivere den i en enkelt retning.

8. Gendan fugtigheden til dine hænder:

Fjern det resterende med sæbe og vand. Tør dine hænder og afslut med at anvende en blanding af ekstra jomfru olivenolie og tea tree olie til at fugte dine negle.