Sådan hvides dine negle?

Hvide og skinnende negle er et tegn på et godt helbred. Det siges altid, at sundhed afspejles af negle. Gode ​​negle er et tegn på et godt indre helbred. Men nogle gange kan vi få pletter på neglene på grund af overdreven brug af kemikalier fra neglelak eller akryl neglelak. Hvis vi har for vane at bære falske negle, er der også en stor chance for at få pletter på neglene fra limen, der skal påføres for at fastgøre falske negle på originale negle.

Sådan hvides dine negle

Der er et par nemme midler til at bekæmpe neglepletter og få mere og mere hvide negle. I dag viser vi dig, hvordan du nemt kan hvide dine negle efter et af de nedenfor nævnte midler.

Procedurer for hvordan man hvidner dine negle?

Fremgangsmåde 1: Brug af citron

Sådan hvides dine negle

Som vi alle ved, har citron naturlige blegningsegenskaber. Citron kan bruges til at blegge enhver emalje af menneskekroppen, dvs. Negle og tænder også. Derfor kan et enkelt hjemmemedicin til at blege dine negle og slippe af med neglepletter være ved at bruge citron på dem.

Her er en enkel procedure for det samme.

Ting du skal bruge:

  • En plastikskål
  • En neglerensebørste eller en normal tandbørste, som er ny og ikke brugt
  • 2-3 citroner af mellemstørrelse
  • Nødvendig mængde vand

Metode:

Tag en plastikskål eller en glasskål og fyld den 1/3 med vand og resten 2/3 med friskpresset citronsaft. Dyp nu fingrene i det og blød dine negle i cirka 15-20 minutter. Sørg for, at dine negle ikke har nogen basislak eller nogen form for neglelak på dem. Dine negle skal være korrekt poleret og klippet inden denne procedure. Tag neglene ud efter at have lagt dem i blød og børst overfladen med rensebørsten ordentligt i 5-10 minutter. Dyp ned i vandet igen og gentag processen. Dette skulle få pletter ud i et forsøg eller gentage det 2 eller 3 gange om ugen for de bedste resultater. Efter at pletter er fjernet, skal du ikke fortsætte med at gøre dette. For meget brug af citronsaft på neglene kan skade dine neglebånd.

For en lettere måde kan du lejlighedsvis gnide overfladen af ​​dine negle med friskskåret citron. Børst overfladen og gentag efter behov.

Fremgangsmåde 2: Brug af tandpasta

hvide negle ved hjælp af tandpasta

Hvis tandpasta kan give dig renere tænder, kan det også slippe af med neglepletter. Dette er en meget let proces.

Metode:

Tag whitening tandpasta og en ubrugt tandbørste eller en neglerensebørste. Påfør tandpasta på negleoverfladerne og bevar dem i cirka 10 minutter. Fugt nu tandbørsten og gnid på overfladen af ​​neglene. Gentag denne proces 2-3 gange om ugen, indtil dine pletter er helt væk. Igen skal du huske, at inden du udfører denne procedure, er dine negle fuldstændig fri for neglelak eller grundlak.

Fremgangsmåde 3: Brug af hydrogenperoxid og bagepulver

hvide negle ved hjælp af brintoverilte og bagepulver

Dette er en kemisk behandling, og kun vi vil anbefale det til negle, der har alvorlige neglepletter. Hvis du ikke har alvorlige neglepletter, skal du undgå denne procedure, fordi det altid er bedst at gå efter naturlige midler før noget andet.

Du kan dog prøve denne procedure på følgende måde.

Ting der er nødvendige:

  • 2 plastik- eller glasskåle
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk hydrogenperoxid (3% koncentration)
  • Et stykke bomuld
  • Negl i blød eller 2 spsk shampoo
  • Vand efter behov

Metode:

Bland først hydrogenperoxid og bagepulver i en skål. Påfør blandingen ordentligt på neglene, hvor du har pletter. Hvis pletterne er ved spidserne, skal du også bruge blandingen på underfladen sammen med toppen af ​​neglene. Lad blandingen sidde i cirka 6-10 minutter. Rengør det nu med vatpind. I en anden skål laves en blanding af søm eller shampoo og nok vand til at lægge neglene i blød. Dyp neglene i cirka 5 minutter og blød hænderne tørre. Gentag proceduren 2 gange om ugen, indtil dine pletter er helt væk.

Håber denne artikel vil være nyttig for jer alle. Efterlad dine forslag og feedback.