3 vinkkiä ilmaiseen business -luokan lentämiseen

Yhä useammat ihmiset haluavat lentää bisnesluokassa näinä päivinä, mutta hinnat ovat kohtuuttomia monille meistä varaa luksukseen. Toimittajiemme valitsemat vinkit erityisesti sinulle voivat turvata helposti liikematkustusmatkasi sinulle ja täysin ilmaiseksi. Kuinka voit lisätä mahdollisuuksiasi saada parempi ja mukavampi lento, löydät artikkelistamme.

Ihmiset, jotka ovat paremmin tietoisia olosuhteista ja järjestelmän aukoista, saavat usein mahdollisuuden lentää bisnesluokassa. Mahdollisuus on melko pieni lyhyillä kotimaanreiteillä, koska monet yrittäjät varaavat paikat työmatkoille. Lopulta et ole menettänyt mitään ja kannattaa aina yrittää uudelleen sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Business -luokan turvaaminen ilmaiseksi on helpompaa kuin luulet

bisnesluokka ilmainen

Syntymäpäivälapset tulevat ensin

Lentoyhtiöitä pidetään suvaitsevaisina, ja juuri sitä voit helposti hyödyntää. Jos lennät perheen kanssa ja perheenjäsenen syntymäpäivä on sinä päivänä, sinulla on hyvät mahdollisuudet odottamattomaan syntymäpäivälahjaan. Hyvin usein syntymäpäivälapsia yllättää ylimääräinen istuin Business -luokassa.

Jos huomaat, että mahdollisuudet saada parempi paikka lentokoneessa ovat huonot, sinun ei pitäisi hävetä yksinkertaisesti kysyä. Lähtöselvityspisteen työntekijät ovat yleensä hukkua eivätkä huomaa monia yksityiskohtia persoonallisuudestaan. Ei ole mikään salaisuus, että myös lentoyhtiöt hyötyvät tästä. Syynä tähän on se, että monet iloisesti yllättyneet asiakkaat levittävät hyviä uutisia sosiaalisten verkostojen avulla. Tämä informoi monia mahdollisia asiakkaita näistä lennoista.

Voit juhlia syntymäpäivääsi laivalla

syntymäpäivä halpa lentää

Oikea strategia

Sisäänkirjautuminen … Monilla ihmisillä on nykyään oma strategia täydelliselle sisäänkirjautumiselle lentokentällä. Onko parempi kirjautua sisään aikaisemmin vai myöhemmin? Tässä tapauksessa on erilaisia ​​mielipiteitä, jotka haluaisimme analysoida puolestasi. Myöhäinen sisäänkirjautuminen on hyvä strategia, mutta se ei tarkoita, että olet siellä viimeisenä. Tämä lisää mahdollisuutta hyvään istuimeen, koska usein on niin, että säästöistuimet ovat jo täynnä. Syynä tähän voi olla paikkojen virheellinen laskeminen, minkä vuoksi sinun pitäisi hyödyntää tätä järjestelmän aukkoa. Joten seiso jonossa hieman pidempään ja varmista mukavat makuuasennot ja ehdoton ylellisyys lentokoneessa.

Sisäänkirjautumisstrategia on aina ratkaiseva

perheet ilmassa lentävät halvalla

Yksin matkustaminen

Ei ole mikään salaisuus, että nykyään on paljon joustavampaa matkustaa yksin. Tästä voi olla sinulle myös muita etuja, kuten mukava istuin lentokoneessa. Mahdollisuutesi ovat erittäin suuret, koska yksittäiset matkustajat voidaan yleensä toteuttaa helpommin. Hyvin usein perheet haluavat istua vierekkäin, ja tästä syystä lentoyhtiö tarjoaa käytännöllisen ratkaisun. Tietenkin, jos huomaat, että perheenjäsen on sijoitettu parempaan paikkaan, olet tervetullut tarjoamaan paikkasi. Tämä temppu toimii melkein aina.

Mukavuutta ja ylellisyyttä yhdessä

halpoja lentäviä vinkkejä

3 pakollista vinkkiä ilmaisen bisnesluokan lennon turvaamiseksi. Älä missaa mahdollisuuttasi ja lennä kuin koskaan ennen. Toimituksemme toivottaa mukavaa lentoa.

Ylelliset ateriat, täydellinen palvelu ja paljon mukavuutta

halvat lentävät bisnesluokan vinkit