Kotitalousvinkkejä tilan järjestämiseen paremmin

Kotivinkkejä unelmakotisi järjestämiseen

Organisaatiovinkit ovat yksi onnistuneen sisustussuunnittelun keinoista. Ilman tätä edes parhaat asunnon suunnitteluideat eivät todellakaan toteudu. Siksi julkaisemme säännöllisesti artikkeleita, joissa on hyviä ideoita tilauksesta ja tallennustilasta.

Kotitalousvinkkejä siitä, miten saat kaiken hyödyn irti tilasta

koti -ideat säilyttävät pyykkikorien säilytystilaa

Silityslauta laatikossa

Silityslaudan piilottaminen ja poistaminen on työlästä. Joskus se voi motivoida meidät kokonaan. Kaikki tulee paljon helpommaksi, jos sinulla olisi ns. Silityslautalaatikko. Vedä ne sitten ulos käden heilautuksella ja piilota ne yhtä helposti.

Kotivinkkejä parempaan organisointiin

kotitalouden vinkit, jotka peittävät silityslaudan toiminnallisia asumisideoita

Laatikko veitsillesi

Voit myös integroida erityisen laatikon veitsien säilyttämiseen keittiössäsi. Se vie vähän tilaa ja tekee ruokailuvälineiden poistamisesta ja asettamisesta erittäin helppoa ja vähentää loukkaantumisriskiä.

Järjestä veitset yhteen laatikkoon

kotitalouksien vinkit veitsi piilota laatikko

Jättimäinen kaappi vain astioille

Voit laittaa kaikki astiat yhteen paikkaan. Joten et menetä asioiden ymmärrystä. Vedettävät laatikot helpottavat astioiden ottamista ulos ja takaisin asettamista.

Järjestä astiat erikseen

kotitalouksien vinkit astiat keräävät kaapin

Varmista, että mekanismit ja rakenne ovat yleensä korkealaatuisia. Astiat ovat melko raskaita ja niiden rikkoutuminen voi olla kallista ja myös terveydelle vaarallista.

Ylisuuri keittiösaari

Saumattomalla ulkoasulla on varmasti etunsa. Se ei kuitenkaan välttämättä ole pilalla muutamalla mukavalla markkinaraolla. Ne voidaan varustaa hyllyillä astioille tai antaa tilaa jaloillemme, kun nautimme aterian tai juoman mukavasti saaren jakkaralla.

Toimiva keittiösaari, jossa on runsaasti säilytystilaa

elävät ideat keittiö puiset palkit iso keittiö saari matto juoksija

Keittiösaari tarjoaa paitsi työtilaa myös istuimia

elävät ideat keittiö valkoinen sisustus avoin ruokailutila

Laatikot, joissa on tilaa pyykkikorille

Pesutilan toiminnallisilla laitteilla on myös suuri vaikutus jokapäiväiseen elämäämme. Tätä varten suosittelemme myös laatikkojärjestelmää lähinnä. Jos varustat useamman kuin yhden pyykkikorilla, voit lajitella vaatteet kätevästi värin tai jonkin muun periaatteen mukaan ennen pesua.

Jaa pyykki

elävät ideat pyykkikorit laatikot toimivat

Erityinen laatikko keittiön useimmin käytettäville tuotteille

Jokaisella on viisi tai kuusi tuotetta, joita he käyttävät eniten jokapäiväisessä elämässään. Laita ne ulosvedettävään laatikkoon. Se voi sisältää suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja hilloa aamiaiseksi. Tämä voi olla kätevästi uunin vieressä tai valmistelualueen vieressä.

Kaikella on paikkansa keittiössä …

eläviä ideoita keittiön säilytystilaa värilliset keittiön seinät

Laatikko täynnä elokuvia sängyn alla

Niin paljon DVD -levyjä ja niin vähän tilaa – tämä on tilanne monien kodeissa. Voit säilyttää ne kätevästi integroidussa laatikossa sängyn alla.

Laatikot, jotka voit sulkea uudelleen jalalla

Usein kaappien alla on paljon tilaa. Käytä sitä tehokkaasti integroimalla laatikot alla. Voit sitten avata ja sulkea ne helposti jalalla. Koska sinun on melko vaikea hallita voimaa tässä tapauksessa, niiden pitäisi olla melko kovia.

Sulje laatikko ilman suuria liikkeitä

elävät ideat keittiö säilytystilaa toiminnalliset laatikot

Erityinen kaappi kahviaikaan

Onko kahviaika sinulle rituaali? Määritä heille erityinen kaappi. Laita kahvinkeitin sinne ja järjestä kahviastiat ja tarvitsemasi tuotteet.

Sisustusidea kahvin ystäville

kotitalousvinkit kahvikaapin tilaus

Pidä laatikot siistinä

kotivinkit asumisideat keittiön siisteys kerää astioita

Ideoita säilytystilaa keittiöön

kotitalousvinkit keittiösaaren baarituoli valkoinen keittiökalustus

Avoimet seinähyllyt

kotitalouksien vinkit hyllyt astiat takka

Jos pidät keittiön siistinä

kotitalouksien vinkit laatikon veitsi pitää siistinä

Toimiva idea astioiden jakamiseen

eläviä ideoita keittiö järjestely säilytystilaa


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80