Kotivinkkejä ihmisiltä, ​​jotka todella asuvat siistissä kodissa

Kotivinkkejä ihmisiltä, ​​jotka todella asuvat siistissä kodissa

Katsotaanpa totuutta silmiin: Nykyään kenelläkään ei todellakaan ole tarpeeksi aikaa siivota ja siivota omaa asuntoaan tahrattomasti. Joidenkin asunnot ja talot näyttävät kuitenkin paljon siistimmiltä kuin toiset. Heidän mielestään jatkuva siivoaminen on liian aikaa vievää ja he haluavat tehdä jotain erilaista. Itse asiassa ei vaadita paljon vaivaa.

Kuinka saavuttaa kiiltävä koti helposti

kotivinkkejä olohuoneen sohvapöydän puhdistamiseen

Sen sijaan oikeat tavat ovat ratkaisevia. Seuraavista riveistä voit selvittää, mitkä näistä ovat erityisen tärkeitä. Tee muistiinpanoja joistakin, koska ne ovat tärkeitä kodikkaan ja mukavan olon aikaansaamiseksi talvella.

Kun moitteeton puhtaus on päivän sääntö …

kodin vinkit lattian pyyhkimiseen tarkoitetun pesuaineen puhdistamiseen

Onko sinulla aina likainen lattia, vaikka pyyhit sen säännöllisesti? Oletko varma, että otat kaikki kengät pois kotisi etuovelta? Varsinkin kun asut talossa, se on melko ärsyttävää. Sinun pitäisi kuitenkin tottua siihen, jos haluat säästää siivoamisen vaivaa.

Ota kengät pois

kotitalouden vinkit sisääntulokenttien puhdistamiseen

Mikä on ensimmäinen asia, jonka teet varhain aamulla pysyäksesi kunnossa? On parasta siivota sänky, koska se saa kehosi liikkumaan. Samalla tämä takaa, että tulet illalla kauniisti siistiin makuuhuoneeseen. Tämä lupaa sinulle rauhalliset ja kauniit unet, joita olet kauan toivonut.

Siivoa sänkysi

kotitalouden vinkit nukkumahuoneen sängyn siisteys

Saniteettinurkkaukset ovat luultavasti avainasemassa, jotta asuntosi jättää vieraille vaikutelman. Hygienia ei toimi itsestään, meidän on huollettava keittoalueet sekä pesu- ja suihkuhuoneet päivittäin.

Jotta estät liiallisen lian kerääntymisen sinne, sinun pitäisi vain ottaa vähän aikaa pyyhkiä se pois jokaisen käytön jälkeen. Se ei ole niin vaikeaa: kaikki on jo märkää, lisää hieman pesuainetta ja pyyhi pois.

Jos mahdollista, pyyhi suihku joka kerta

kotitalouksien vinkit laattojen pesu kylpyhuone suihku

Aivan kuten suihku, pesuallas on keskeinen osa kotisi hygieniaa. Jos se ei ole puhdas, lika tai epäpuhtauden tunne leviää koko taloon. Lisäksi tahmeat jäämät tai hammastahna ovat vain uskomattoman inhottavia.

Ne puhdistavat lavuaarit ja pesualtaat

kotivinkkejä kylpyhuoneen pesualtaan puhdistamiseen

Likaantuneet pinnat eivät vieläkään ole merkki huonosta hygieniasta. Voit yksinkertaisesti käyttää väärää pesuainetta ja pyyhkiä. Ota selvää, mitä voit käyttää parhaan vaikutuksen saavuttamiseen ilman paljon vaivaa.

Kiinnitä erityistä huomiota kiiltäviin pintoihin

kodin vinkit keittiön työtasojen puhdistamiseen

Liikkuminen on terveellistä, ja se puuttuu usein nykypäivästä. Ota iltapäivällä tai illalla lyhyt kävelymatka oman talosi läpi. Pidä kangasta kädessäsi ja poista se pölystä ja liasta. Jos teet tämän useammin, sinun ei tarvitse viettää liikaa aikaa perusteellisemman puhdistuksen etsimiseen.

Kierrä taloa moppausliinalla kerran päivässä

kotivinkkejä puhtaiden ikkunoiden puhdistamiseen

kotivinkit lattian keittiön puhdistus puhdas

Löydä aikaa laittaa jokainen vaate takaisin oikealle paikalleen. Joten vaatteesi säilyttävät laadun pidempään, ja samalla huoneet, joissa vaihdat, eivät näytä sekavalta.

Siivoa vaatteesi

kotivinkit vaatekaapin tilaus