Ryppyjä vastaan: 7 tärkeää vinkkiä, joita on helppo noudattaa

Minuuttia, päivää, vuotta…. aika vain juoksee eikä ketään säästetä. Valitettavasti ei myöskään ihomme. Se hajoaa ajan myötä ja muuttuu ohuemmaksi ja vähemmän säteileväksi. Uusimmista ryppyjä ehkäisevistä kasvovoiteista, botoxista, hyaluronihaposta ja kauneusleikkauksista huolimatta pelättyjä ryppyjä on jossain vaiheessa yksinkertaisesti olemassa, eikä ne vähene. Rypyt muodostuvat ajan myötä ja aiheuttavat usein huolta ja epämukavuutta. Miten voimme suojautua ryppyjen muodostumiselta? Se toimisi varmasti vain kunnolla, jos emme enää ikääntyisi ollenkaan. Mutta tiede ei ole vielä saavuttanut tätä tai ainakaan vielä riittävän kestävästi. Mutta ehkä on olemassa muutamia fiksuja vinkkejä, jotka voivat toimia vastauksena kysymykseen “Mikä auttaa ryppyjä vastaan?” Olemme tutkineet ja keränneet sinulle 7 yksinkertaista vinkkiä. Katsokaa niitä. Mietitkö sitä itse vai etkö tiennyt siitä??

7 vinkkiä: mikä auttaa ryppyjä vastaan?

mikä auttaa ryppyjä vastaan ​​ideoita vinkkejä

# 1 Oikea ravitsemus

Terve kauneus tulee sisältä ja ennen kaikkea tasapainoisen ruokavalion kautta. Monet hedelmät ja vihannekset ovat välttämättömiä täällä, ennen kaikkea ne, jotka ovat puhdasta nuorten E -vitamiinia, kuten esimerkiksi avokado ja kurkku. Pähkinä- ja rypsiöljy tai vastaavat tuotteet, jotka sisältävät paljon omega-3-rasvahappoja, ovat todellisia ihon eliksiirejä.

Kuitupitoiset elintarvikkeet säätelevät myös ruoansulatusta ja saavat aineenvaihdunnan käyntiin. Tällä on tietysti myös automaattinen vaikutus ihoomme. Hän näyttää nuoremmalta ja tasaisemmalta.

Tärkeä! Vältä sokeria, etenkin jalostettua tuotetta, joka on joka tapauksessa haitallista elimillemme ja joka lopulta kerääntyy lopputuotteen ihon proteiinikuituihin. Joten se ei ole enää tarpeeksi joustava ja rypyt ovat yksinkertaisesti väistämättömiä.

Valmista tuoreet salaatit oliiviöljyllä useammin

syö terveellisesti, mikä auttaa ryppyjä vastaan

Avokado, lohi ja pähkinät ovat todellisia kauneuden asiantuntijoita

lohi -avokado -pähkinät, jotka auttavat ryppyjä vastaan

vältä sokeria mitä tehdä ryppyille

# 2 vesi, vesi, vesi …

Riittävä veden juominen on tärkeää. Kaikki tietävät sen. Kehomme koostuu jopa 70% vedestä ja tarvitsemme sitä päivittäin. Voit yrittää välttää kaikkia muita juomia kuukauden ajan paitsi puhdasta vettä, makeuttamattomia hedelmiä ja yrttiteetä sekä juuri puristettuja mehuja. Tulos: nuoremman näköinen, raikkaampi iho! Vaihda vesilähdettä useammin – joskus vesijohtovettä, joskus tislattua vettä tai korkealaatuista kivennäisvettä, mieluiten lasipullosta. Tällä tavalla annat kehollesi suuren määrän tärkeitä mineraaleja ja samalla autat puhdistamaan sen.

Juo itsesi terveenä ja kauniina!

Urheilu

# 3 antioksidantteja, kuten inkivääriöljyä

On jo pitkään tiedetty, että antioksidantit suojaavat vapailta radikaaleilta. Ja nämä ovat ihomme suurimpia vihollisia, koska ne tuhoavat sen solut. Vaikuttava aine gingeroli, jota on runsaasti inkiväärissä, on kuin ihmelääke iholle. Koska se auttaa ryppyjä vastaan ​​säätelemällä nestetasapainoa ja imukudosta ja stimuloimalla aineenvaihduntaa. Juo inkivääriteetä tai vettä useammin ja käytä kasvollesi inkivääriä sisältävää luonnonkosmetiikkaa.

Ihme huumeiden inkivääriöljy

inkivääri terveellisiä vaikutuksia, mikä auttaa ryppyjä vastaan

# 4 Nuku riittävästi

Nuku vain rypyt pois! Se saattaa kuulostaa liioittelulta, mutta voit jopa nähdä terveen unen iholla. Koska kun olet hyvin levännyt, kasvosi iho on myös säteilevämpi ja tasaisempi. Ei ihme, sillä nukkuessamme kehollamme on mahdollisuus uudistua ja aloittaa päivä uudelleen raikkaana.

# 5 Varoitus: UV -säteet!

Pitkäaikainen suora UV-säteily ei ainoastaan ​​lisää ihosyövän riskiä, ​​vaan myös edistää ryppyjen muodostumista. Iho kuivuu voimakkaasti ja sen solut vaurioituvat. Ikääntymisprosessi kiihtyy paljon, ja tämä voidaan tuntea ja jopa nähdä ulkopuolelta pitkällä aikavälillä. Siksi varovaisuutta suositellaan. Älä koskaan jätä ihoasi suojaamattomaksi auringonpaisteeseen pitkäksi aikaa. Käytä aina korkealaatuista aurinkovoidetta, jolla on riittävä UV-suoja, käytä aurinkohattua ja makaa hieman kauempana rannalla olevasta vedestä luotettavan UV-päivänvarjon alla. Elintarvikkeiden, jotka sisältävät karotenoideja, kuten tomaatteja ja porkkanoita, sanotaan tarjoavan lisäapua.

Löydä ihotyypillesi sopiva aurinkosuojatuote

aurinkosuoja UV -säteet, jotka auttavat ryppyjä vastaan

Älä koskaan liioittele sitä solariumissa!

mikä auttaa ryppyjä vastaan ​​estämään ryppyjä kasvot nuori nainen

# 6 Alkoholi ja tupakointi ovat ehdottomia

Savukkeet ja alkoholi eivät ole haitallisia yleiselle hyvinvoinnillemme vaan myös ihollemme. Koska ne kuivattavat ne ja edistävät siten ryppyjen muodostumista. Lisäksi näillä aineilla on ruma vaikutus koko ihoon ja nopeuttavat valtavasti ikääntymistä.

Pidättäydy siitä tai minimoi kulutus mahdollisimman paljon

luopua alkoholista ja savukkeista, mikä auttaa ryppyjä vastaan

lopeta tupakointi, mikä auttaa ryppyjä vastaan

# 7 Vähennä stressiä ja liikuntaa

Samoin kuin terve uni, rentoutumisella ja riittävällä liikunnalla on myös erittäin positiivinen vaikutus ihoomme. Tämä voidaan havaita suhteellisen nopeasti, etenkin kasvoilla, eikä vain rentoilla ilmeillä ja kauniilla hymyllä, vaan myös sileällä, säteilevällä iholla. Nyt veri ja energia virtaavat paljon vapaammin ja varmistavat siten paremman kehon ja mielen tasapainon.

Älä anna stressin saada sinut näyttämään vanhemmalta!

vähentää kasvojen ryppyjä, mikä auttaa ryppyjä vastaan

Opi meditoimaan useammin

meditaatioharjoitus, joka auttaa ryppyjä vastaan

Lähde lenkille hyvässä seurassa!

lenkkeily, joka auttaa ryppyjä vastaan

Toki muutama naurulinja voi jopa saada meidät näyttämään viehättävämmiltä. Monet ryppyistä eivät kuitenkaan usein ole niin suuria, emmekä välttämättä halua saada niitä kasvoillemme tai ainakaan saada niitä niin nopeasti, vaan pikemminkin lykätä niitä hieman. Toivomme, että nämä 7 vinkkiä voivat auttaa sinua ja olet jopa alkanut kokeilla niitä itse.

Pidämme peukkuja puolestasi ja toivotamme sinulle menestystä ja pidempää aikaa vähemmän rumailla ryppyillä!

Lausekkeet voidaan myös tarkoituksella minimoida

mikä auttaa ryppyjä vastaan

Näitä esiintyy useammin, erityisesti otsassa

mikä auttaa ryppyjä vastaan

Anna korkealaatuisen luonnonkosmetiikan päästä ihollesi!

mikä auttaa ryppyjä vastaan ​​luonnonkosmetiikka nuori nainen

Jooga vaikuttaa positiivisesti koko kehoon

jooga, joka auttaa ryppyjä vastaan

Jos haluat asioiden olevan dynaamisempia, Zumba voisi olla sinua varten

zumba -juna, joka auttaa ryppyjä vastaan

Vihreät smoothiet ovat täynnä antioksidantteja ja mineraaleja

juo vihreitä smoothieja, jotka auttavat ryppyjä vastaan

Ryppyjä tai ei, yritä hyväksyä luonnollinen ikääntymisprosessi hieman rennommin ja hymyile vain hymyillen!

mikä auttaa ryppyjä vastaan ​​ryppyjä silmissä nuori nainen