Täydellinen grillipaikka – suunnittelijat kertovat, mitä kannattaa varoa

Sopivan grillin valinta ei ole nykyään vaikea tehtävä, koska ulkonäkö ei ole monien ensisijainen tavoite. Saksassa grillit ovat enimmäkseen ulkona ja kun olet valmis, kansi syttyy ja grilli on talon puolella. Järjestelmällinen prosessi, josta tulee joskus liian tylsää vieraille ja grillimestarille. Toimituksemme on valinnut viisi ainutlaatuista ja fiksua vaihtoehtoa, jotka voivat tehdä grillaamisesta paljon houkuttelevampaa ja käytännöllisempää. Lue uusimmat päivitykset tästä aiheesta seuraavista kappaleista.

Ulkona grillausasema

Grillaaminen puutarhassa on aina hyvä idea ja erittäin käytännöllinen. Jos yhdistät kesäkeittiön grillausalueeseen, prosessista tulee paljon helpompaa. On tärkeää, että siellä on pesuallas, koska säästät paljon aikaa sen kanssa, jos peset vihannekset heti. Tällaisen grilliaseman tulee olla hyvin suunniteltu ja varustettu kaikilla tarvittavilla lisävarusteilla.

Voit hemmotella itseäsi käytännöllisellä ulkogrilli -alueella?

grillata ulkona

Hyvä valaistussuunnittelu

Oikea valaistus on erityinen jokaisella grillipaikalla. Tämä antaa sinulle kattavan yleiskuvan grillierikoisuuksista. Laaja valikoima vaihtoehtoja, kuten LED -nauhat, riippuvalaisimet ja jopa koristeelliset hehkulamput, tekevät grillialueesta houkuttelevamman. Älä unohda, että valon kirkkaus on ensiarvoisen tärkeää, ja testaa valaistus ennen sen asentamista.

Ole luova valosuunnittelun kanssa

viileä valaistus

Varjo on etu

Grilliaseman tarvittava valaistus, sitä tärkeämpi on hyvin järjestetty varjo. Kuumina päivinä puinen kattorakenne voi tehdä valtavan eron. Sinun ei tarvitse suunnitella tätä varten vaikeaa kattokonseptia, vaan yksinkertainen, korkealaatuinen rakenne, joka on vankka ja kestävä.

Vakaa ja toimiva rakenne

muodostaen varjoja

Grillipaikat omalla suunnittelullasi

Kuka sanoo, että grillaus on vain ulkona? Ensi silmäyksellä luulet, että se on normaali syötävä keittiö, mutta todellisuudessa se on veranta, jossa on sisäänrakennettu grilli, erittäin suuri jääkaappi, astianpesukone ja jopa jääpalakone. Jos sinulla on varaa tällaiseen konseptiin etkä pidä ulkogrillaamisesta, tämä on ratkaisu sinulle.

Grillaaminen voi olla myös hauskaa sisätiloissa

grillausta sisätiloissa

Houkutteleva muotoilu

kiviseinän suunnittelu grillipaikka

Lounge -alue – miksi se on niin tärkeää??

Grillaaminen on prosessi, joka sinun tarvitsee vain istua ja odottaa tuotteiden valmistumista. Voit helposti tehdä tästä ajasta paljon mielenkiintoisemman ja jännittävämmän vieraillesi. Mieti, kuinka grillipaikkaa voitaisiin tehdä kutsuvammaksi. Vinkkimme on järjestää oleskelutila grillin viereen. Puutarhakalusteista, kuten verhoilluista huonekaluista, keinutuolista tai polyrottinki -loungesta, on satoja muunnelmia. Tuo myös ylimääräisiä tuoleja, sillä joskus grillibileissä tulee odottamattomia vieraita. Oleskelutilan pitäisi ehdottomasti olla mukava vieraille. On tärkeää, että grilli ja oleskelutilat sijaitsevat lähellä toisiaan.

Kutsuva oleskelutila, josta on upeat näkymät

Grillausalue oleskelutilassa

Grillauskausi on jo ohi, mutta fiksut ideamme auttavat sinua jatkamaan grillausta syksyllä ja talvella.

Grillaaminen ja jutteleminen perheen kanssa samaan aikaan on aina hienoa toimintaa

   grillata innolla    8