Tee 4 hienoa reseptiideaa kasvojen kuorintaan itse

”Emme mainosta kauneuden ihannetta. Jokainen on kaunis omalla tavallaan. “- Heidi Klum

Television tai radion mainokset opettavat meille, että jokaiselle ihotyypille on sopiva kosmetiikka. Aivan, mutta ei kokonaan! Kotona olevat luonnolliset ruoat ovat halvempia ja voivat olla paljon hyödyllisempiä kauneudelle. Koska ne eivät sisällä kemiallisia aineita, ne sopivat jopa kaikkein herkimmälle ihotyypille.

Kotitekoisen kasvojen ja vartalon kuorinnan pääainesosat ovat suola, leivinjauhe, riisitärkkelys ja sokeri. Kaikki nämä voit sekoittaa jogurtin, maidon tai soseutettujen hedelmien kanssa. Lyhyesti sanottuna: kaikki ruuat, jotka ovat hyviä vatsallemme, ovat yhtä terveitä ihollemme. Tee ihostasi sileämpi ja kauniimpi tekemällä kasvokuorinta itse kotona. Kokeile seuraavia reseptiideoita ja tulet hämmästymään tuloksista.

Kuori kasvosi luonnollisilla elintarvikkeilla

tee sokerikookosöljyn kasvokuorinta itse

Tee sokeri-kookosöljyn kasvojen kuorinta itse

Sokeri sisältää glykolihappoa, mikä tekee siitä erittäin hellävaraisen kuorinnan ja sopii hyvin kasvoille ja halkeileville huulille.

Sekoita kulhoon 1–2 sl sokeria teetä tai lusikallista kookosöljyä riippuen siitä, tarvitsetko kuorinnan vain kasvoille vai koko vartalolle.

Jotta koko asia olisi entistä tehokkaampi, lisää 1 tl hunajaa ja juuri puristettua sitruunamehua. Jos sinulla on herkkä tai kuiva iho, vaihda sitruunamehu maitoon tai jogurttiin. Nämä ainesosat kosteuttavat ja stimuloivat ihoasi. Levitä seos iholle ja hiero hellävaraisesti. Pese muutaman minuutin kuluttua haalealla vedellä.

Ollakseen kaunis, sinun täytyy myös tuntea itsesi kauniiksi!

Valmista kasvojen kuorinta kaunista ihoa varten

Kuoriva naamio kauniin ihon saamiseksi

Saadaksesi terveen näköinen iho, jolla on kaunis iho, sekoita yhteen kahvikuppi maissijauhoa, teelusikallinen kuivia kamomillakukkia ja hiilihapotonta kivennäisvettä. Levitä naamio kosteille kasvoille ja hiero pyörivin liikkein. Pese muutaman minuutin kuluttua lämpimällä vedellä.

Leivinjauhe ja kurkun kasvokuorinta

Yksi kotitekoisen kasvokuorinnan erottamattomista ainesosista on leivinjauhe. Sen hieno hankaava koostumus on täydellinen kasvoille.

Sekoita 1 tl leivinjauhetta, 1 tl suolaa, muutama tippa eteeristä öljyä halutessasi ja hieman soseutettua kurkkua massaksi. Levitä kuorinta kasvojen iholle ja hiero hellävaraisesti. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele haalealla vedellä.

Kärki: Voit myös lisätä kiiviä tähän kuorintaan. Ihon puhdistus ja virkistävä, tämä kuorinta sopii kaikkina vuodenaikoina.

Tee kahvin kookosöljykasvokuorinta itse

Kahvin kuorinta vartalolle ja kasvoille

Aamukahvin kahvijauhetta voidaan käyttää ihanasti ihon kauneuden vuoksi. Kahvi sisältää rasvoja ja proteiineja, öljyjä, orgaanisia happoja ja B -vitamiinia. Nämä elementit suojaavat ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta ja edistävät elastisuuden palauttamista.

Lisää kahvijauhoihin hieman oliiviöljyä, hunajaa tai kookosöljyä. Sekoita kaikki ainekset keskenään hyvin. Ota osa seoksesta ja hiero hellävaraisesti ihoon pyörivin liikkein. Kaikki hyödylliset ominaisuudet tunkeutuvat ihoon hieronnan aikana. Huuhtele hyvin lämpimällä vedellä.

Kärki: Tämä kuorinta on myös erittäin hyödyllistä selluliittia vastaan. Hiero koko vartalolle, pese pois suihkussa ja levitä sen jälkeen kosteusvoidetta.

Kotona valmistettavan kasvokuorinnan tulee aina sopia ihotyypillesi. Kasvokuorinta voidaan käyttää joka päivä rasvaiselle iholle. Mutta jos sinulla on kuiva iho, suosittelemme, että et liioittele sitä. Kerran viikossa riittää saamaan sileä ja kauniin näköinen kasvojen iho.

Nyt päätät, minkä kasvojen kuorinnan haluat tehdä itse! Ehkä kokeilet kaikkia tässä mainittuja kuorintoja! Pidä hauskaa äläkä säteile kauneuttasi “ulkopuolelta”!

Kuori kasvot itse: Sitruunalla on antiseptinen vaikutus

Valmista leivinjauhe sitruuna kasvokuorinta

sokerimatkan kuorinta kasvoille

Käytä ruskean sokerin ominaisuuksia kauniiseen kasvojen ihoon

Valmista ruskean sokerin kasvokuorinta

   Hiero kuorinta varovasti ihoon

Hiero hellävaraisesti kasvojen kuorintaan

Tee kaurapuuron kurkuma kasvojen kuorinta itse

kaurapuuro kurkuma kasvojen kuorinta

Valmista kasvokuorinta ja kasvonaamio

  Kahvijauhe kauniille ja keluliittittomalle iholle

kahvikuorinta kasvoille ja vartalolle

tee suolakuorinta itse

kahvikuorinta kasvoille ja vartalolle

kaunis iho, kuorinta kasvoilla

Valmista kasvokuorinta mansikoilla

Valmista kaneli kasvojen kuorinta

Kuori sitruunan kasvot itse