Urheilulliset työkengät ja turvavaatteet – kaikki on olennaista

Urheilulliset työkengät ja niiden turvatasot

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi, mistä turvavaatteiden normit ja määräykset ovat peräisin? On todella monia töitä, joissa istut monitorin edessä koko päivän ja napsautat hiirtä, mutta on myös monia töitä, joissa miehet ja naiset ansaitsevat rahansa hikeä otsaansa (sanan varsinaisessa merkityksessä). Monissa harjoitustehtävissä on jopa tietty riski ja terveysriski. Kehon paremman suojan ja mukavuuden lisäämiseksi, kun työskentelet kokopäiväisesti hitsaajana, lakkaajana, maalaajana, putkimiehenä, puutarhurina, maanviljelijänä, katontekijänä tai teurastajana, vastuulliset ammattijärjestöt ovat toimittaneet asianmukaiset työ- ja turvavaatteet. Ihmiskehon uhanalaisimmat alueet ovat raajat, minkä vuoksi käsittelemme tänään turvallisten ja pakollisten työjalkineiden aihetta ja keskustelemme myös jostakin.

Olennaiset työjalkineiden suojavaatteet 2

Jalkineiden on oltava kiinteitä, mukavia ja sopivia työolosuhteisiin. Tästä syystä väitämme, että urheilulliset työkengät sopivat parhaiten turvalliseen ja samalla mukavaan työprosessiin. Olet varmasti selannut monia työvaatteiden luetteloita ja jopa löytänyt joitain miellyttäviä malleja, mutta et voi tehdä mitään näillä kummallisilla lyhenteillä?

Älä huoli, selitys on yksinkertainen ja tehty vain jalkojesi parhaaksi .

Olennaiset työjalkineiden suojavaatteet 5

Turvakenkien trendit on myös, mutta se ei välttämättä koske kauneutta, vaan turvallisuutta. On tärkeää tietää, mihin vuodenaikaan kenkiä tarvitset ja sopivatko ne työhösi. S -kirjain kaikissa lyhenteissä viittaa kenkäparin turvallisuustasoon ja sisältää tärkeitä tietoja jalkojesi suojaamiseksi. Perusjalkineet on merkitty S1: llä ja jokainen ylimääräinen taso paljastaa enemmän suojan ominaisuuksista. Jos työskentelet sähköiskun vaarassa olevassa työssä, etsi kenkiä, joissa on lyhenne ESD. Nämä kengät on suunniteltu sähköstaattista suojaa varten, eikä niitä saa sekoittaa antistaattisiin.

Keskeiset työjalkineiden suojavaatteet 6

Jos et siedä erityisiä materiaaleja tai jos jalkasi ovat hieman liian leveät tai liian suuret, sinun on huolehdittava erityisestä työjalkineparista. Älä aliarvioi jalkojesi päivittäistä työtä ja mieti, ansaitsevatko jalkasi erityistuotannon tietystä asiasta.

Olennaiset työjalkineiden suojavaatteet 7

Olennaiset työjalkineiden suojavaatteet 3

Olennaiset työjalkineiden suojavaatteet 4

Olennaiset työjalkineiden suojavaatteet 7