30 valoa ja lamppua – erittäin houkutteleva muotoilu

Piristä kotiasi tyylikkäällä viehätyksellä

On hyvä syy, miksi valaisimet ovat niin tärkeitä suunnittelijoille ja ammattilaisille. Monien eri vaihtoehtojen lisäksi niillä on myös mahdollisuus löysäyttää kotisi luonnetta. Valaistus on varmasti yksi tärkeimmistä elementeistä täydellisen kodin luomisessa, jossa on kutsuva ilmapiiri.

Tänään meillä on kolme upeaa ja kiehtovaa kappaletta, jotka ovat ihanteellinen kohde.

Suunnittelijan valot ja lamput osoittavat luonnetta ja ainutlaatuisuutta

Kaksi näistä kappaleista onnistuu täysin määrittelemään perinteisen käsityksen uudelleen. Ne tuovat mukanaan kapean leikkisyyden elementin. Siellä on myös riippuvalaisimet, jotka ovat olleet ajan tasalla useita vuosikymmeniä. Ne ovat nyt oma trendinsä muotoilumaailmassa. Ylellisestä ja taiteellisesta minimalistiseen ja moderniin, meillä on täällä trio, joka saa sinut kellumaan kuohuviiniin.

Juuri maalatut puukalusteet

Sisustus siirtymäkauden tyyliin

Mustavalkoinen runsaus kylpyhuoneessa

Kiiltävä sininen riippuvalaisin olohuoneessa

Väliseinä ja sisäänrakennettu takka

Suloinen, mukava nojatuoli punaisella

80 lamppua

Saran Lähi -idän viehätys

Valot ja lamput – Tässä tapauksessa ihminen on selvästi eronnut samanlaisesta muotoilusta. Täällä olet tekemisissä Saran himmeän lasin kattokruunun kanssa. Tässä käsin puhalletussa lampussa on jotain eksoottista. Klassiset egyptiläiset ja välimerelliset tyylit on omaksuttu ja niissä on moderni luonne. Jokainen, joka haluaa tuoda ripauksen värejä sisustukseensa, pitää erityisesti tästä tyylistä. Se kirjoittaisi itsensä täydellisesti taloihin, joilla on maaseutu. Myös rannan vieressä olevat huoneistot sopisivat. Innostavat kuvat on tehty hienolla käsityöllä ja eklektisellä tyylillä. Mutta tämä laitos olisi myös loistava nykyaikaisiin koteihin.

Keltaiset valot ja lamput

Rottinkikalusteet ruokasalissa

Tämän kattokruunun on luonut Canopy Design. Sara -kattokruunu on saatavana useina väreinä. Ne vaihtelevat kirkkaasta punaisesta ja lämpimästä oranssista jade -vihreään ja vaaleanpunaiseen.

Perinteinen ruokasali

Valkoinen ruokapöytä kiiltävällä viimeistelyllä

Houkuttelevat riippuvalaisimet ruokapöydän yläpuolella

Lämmin tunnelma – puukalusteet

Taivaansiniset komponentit – tavallinen kattokruunu

85 valon minimalistinen taikuus

Suunnitellut Rody Graumans Drogille kattokruunu, jossa on 85 hehkulamppua, sopii ihmisille, jotka haluavat yhdistää valojen suuren luonteen tyylikkääseen, minimalistiseen estetiikkaan. Lamppu pysyy minimissä. Vaikutus saavutetaan yksinkertaisesti kertomalla hehkulamput. Johdot ja liittimet auttavat luomaan upean valaisimen kuvan.

85 lampusta huolimatta päätös tehtiin LED -vaihtoehdosta, joka auttaa säästämään paljon sähköä. Lamput ja valot – Tämä näkyy erityisen selvästi vertailussa vuoden 1993 malliin. Visuaalinen runsaus ei estä tätä kattokruunua merkitsemästä täydellisesti teolliseen ja minimalistiseen tunnelmaan.

Kaupunkiasunto

Kompakti maalaistyylinen olohuone – 80 hehkulamppua

Kattokruunu 85 hehkulampun kanssa näyttää hyvältä, vaikka tausta on erittäin neutraali. Valojen ja lamppujen käyttöä avoimessa tilassa suositellaan. Se auttaa määrittämään kokonaisuuden yksilöllisen luonteen. Tämä luo myös suhteellisuuden tunteen erityisen korkeissa huoneissa. Tärkeintä on, että tuskin mikään voi näyttää tyylikkäämmältä ja yksinkertaisemmalta kuin tämä lamppu.

Joukko hehkulamppuja

Ruokapöytä ja tuolit – päällystetty nahalla

Täysin valkoinen keittiölaite

Runsaasti kuvioituja ja koristeellisia kaiteita

Eräänlainen valoisa asennus

Ikoniset PH -valot

Ne on suunniteltu vuonna 1958. Niistä tuli vallankumouksellinen lamppumuotoilu. Pøul Henningsen oli loistava taiteilija, joka loi ne. Ne näyttävät edelleen yhtä ajankohtaisilta kuin vuonna 1960. Kokoelma sisältää monia riippuvalaisimia. Ne vaihtelevat ihanista artisokkeista minimaalisiin lumipalloihin. Asunnonomistajilla on paljon valinnanvaraa tämän linjan sisällä. Artschock-riippuvalaisin, jossa on 72 laserleikattua lehteä, inspiroivat monia vastaavia malleja 50-luvulla. Nämä ovat jossain määrin onnistuneet toistamaan taikuutensa.

Valinta Valot ja lamput ei ole tällä hetkellä osoittautunut erityisen helpoksi tehtäväksi. Parasta on valita riippuvalaisin, joka on vakaa ja kestää ajan testin. Kuten kolme esimerkkiä, joihin päätän tämän päivän artikkelin …

Outoja puukuvioita keittiössä

Piditkö esimerkeistämme??

 Valitsetko tietyn vai vastaavan?

Raikkaat värit ja taidokkaat installaatiot

Lakattu puu – vakaa keittiökalusteet

Muoviset, modernit keittiökalusteet

Värimalli lumivalkoinen ja ruskea