Kuntopyörä kuntopyörä – Ciclotte yhdistää ylellisyyden ja toimivuuden

Kuntopyörä kuntopyörä ciclotte tiilet

Yhdistetty toimivuus, ylellisyys ja ergonomia – Ciclotte

Ciclotte on innovatiivinen kuntopyörä, joka on suunniteltu ja valmistettu Italiassa. Laite yhdistää muotoiluidean muodon ja tekniikan kannalta ja yhdistää perinteisen estetiikan kodin kouluttajan toiminnalliseen käyttöön.

Ciclotte on valmistettu erikoismateriaaleista, kuten hiilestä, teräksestä ja lasikuidusta, joten epicycloid -voimansiirtojärjestelmän ainutlaatuisen tekniikan ansiosta sait täydellisen innovaation kuntosalilla.

Luonnon suunnittelema Luca Schieppati – nuori suunnittelija Milanosta ja Lamiflex -konsernin Bergamossa valmistama – Ciclotte kiinnittää heti huomiota laitteillaan, jotka korostavat aina toiminnallisia näkökohtia.

Tavoitteena oli luoda malli jokapäiväiseen elämään, jossa työ ja rentoutuminen, liike ja viihde jakavat yhden ulottuvuuden, joustavasti, jolloin kaikki esineet ovat vuorovaikutuksessa.

Ergonomian innoittamien linjojen ja olennaisten tarpeiden ansiosta Ciclotte on sekä kuntosali että huonekalu, jotka voidaan yhdistää eri huoneisiin.

Fitness pyörä kuntopyörä

Kuntopyörä kuntopyörä ylellinen musta ergonomia

Ciclotten iso pyörä muodostaa hankkeen kulmakiven. Suuresta renkaasta, joka on muunnettu huipputekniikan kohteeksi vanhanaikaisella moottoripyörällä 1800 -luvun lopulta, on tarkoitus tulla suunnittelumaailmassa ja ylellisessä kuntoilussa. Muita erottavia ominaisuuksia ovat poikkeukselliset hiilikahvat, kosketusnäyttö, jotka ovat innoittamana kodin automaatiojärjestelmistä. Teknisestä näkökulmasta Ciclotte on suunniteltu näyttämään dynamiikan ja vuoristojarrutuksen, joka on ihanteellinen korkean intensiteetin harjoitteluun, kuten kehruu.

Ciclotte Se on luonnollinen seuraus Ciclò -hankkeesta, joka on innovatiivinen esimerkki kaupunkipyörästä, joka on osa kokoelmaa, joka on esillä Milanon Triennale Design Museumissa.

Se ei vie tilaa sisäänkäynnin alueella

Kuntopyörä kuntopyöräympäristö luonto suunnittelu

Sinun ei enää tarvitse huolehtia kuntopyöräsi sijoittamisesta, se voidaan sijoittaa mihin tahansa kotiin. Muotisuunnittelijat yrittävät keksiä uusia merkkituotteita pysyäkseen asiakkaidensa elämäntapojen tasalla, joten älä ole yllättynyt, jos löydät yhteistyötä lukuisten yritysten kanssa muotiympäristön ulkopuolella. Tyypillinen muotoilu on Roberto Cavalli for Ciclotte Collectionin kuntopyörä, jota nyt esittelemme.

Arvokas esittely tuotteesta

Kuntopyörä kuntopyörä näyttely

Maskuliininen ulkonäkö

lattialaatat kuntopyörä kuntopyörä

  Sopii naisille

Kuntopyörä kuntopyörän koristelu tehokas

Saatavana useissa väreissä

Kuntotyypit Polkupyörän kuntopyörän värit

Poikkeuksellinen, innovatiivinen tekniikka

Kuntoilupyörän ylellinen design -kuntopyörän kahva

Toimisto ja kuntosali

Kuntopyörä kuntopyörän lampunvarjostin

Olohuoneen kalusteet – tyylikäs lattiavalaisin

Kuntopyörämaton kierrosprojekti kuntopyöräyhteistyö

Ciclotte – tyylikäs ja toimiva

Kuntopyörä kuntopyörä renkaan ympärillä

Kiiltävä pinta – polkupyörä

Fitness valokuvakehys seinäpyörä kuntopyörä musta pinta

Sisäuima -altaassa

Kuntopyörä kuntopyörä kiviseinä -allas

Voit jopa käyttää Ciclotte -kuntopyörää kylpyhuoneessa

lasinen väliseinä kylpyamme puu kunto pyörä kuntopyörä seinävalaisin