Milanon muotiviikolla ja muilla kuuluisilla muotoilumessuilla ympäri maailmaa

Milanon muotiviikko Milanon muotiviikko

Ota selvää, mitä suunnittelijamaailmassa on tulossa

Monien suunnittelu- ja arkkitehtuurilehtien ansiosta voit matkustaa ympäri maailmaa joka päivä. Lisäksi asuitpa missä tahansa, voit tavata alan matkailijoita ja keskustella heidän kanssaan ja vaihtaa tietoja.

On olemassa neljä suunnittelu- ja arkkitehtuuritapahtumaa, joihin todellisen maailmanluokan ammattilaisten olisi pitänyt osallistua.

Haluatko tietää, mitä nämä ovat. Ehkä yksi tai kaksi näistä osuu seuraavaan matkakohteeseesi?

Kun kirjoitat tästä aiheesta, et voi olla kirjoittamatta siitä Milanon muotiviikko  alkaa. Monien mielestä tämä on käytännössä uuden suunnittelijavuoden alku. Ensimmäinen tapahtuma Milanossa on vuodelta 1961. Sen aikana, kun se tapahtuu, kaikki kaupungissa näyttää olevan tämän muotimessun alainen.

Salone del Mobile Milanon muotiviikolla

milanin muotiviikko milanon muotiviikko salone del mobile milano

IMM Köln on toinen, samalla vähemmän arvostettu reilu. Kölnissä järjestettäville kansainvälisille huonekalumessuille kokoontuvat paitsi Saksan, myös kaikkialta maailmasta parhaat muotoilu- ja teollisuusyritykset. Tämä messu on järjestetty vuodesta 1949 ja sen imago kasvaa jatkuvasti. Koriste -esineet, huonekalut ja mielenkiintoiset uutiset kaikilta alueilta ovat ominaisia ​​tälle tapahtumalle.

Imm Cologne – suunnittelumessut Kölnissä

milanin muotiviikon suunnittelumessut imm cologne imm cologne

Yksi nuoremmista, mutta hyvin nopeasti tunnetuista design- ja muotimaailman messuista Maison & Objet. Tapahtuma järjestetään Pariisissa, Ranskassa. Messut järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Ensimmäinen kerta on tammikuussa. Tämä numero on omistettu kesätrendeille. Syyskuussa messut on omistettu tulevalle talvikaudelle.

Maison & Objet

Milanon muotiviikon suunnittelumessut Maison & Objet Paris

Perinteisesti hyvin osallistuneiden messujen lisäksi on nyt myös niitä, jotka pidetään vanhan mantereen ulkopuolella. Ei ole yllättävää, että siitä on tullut hyvin kuuluisa Dubaissa lyhyessä ajassa. Messun otsikko on  Design Days Dubai. Tälle messulle on ominaista myös täällä tarjottava korkea tyyli ja ainutlaatuiset löydöt, jotka ovat myös mahdollisia täällä.

Design Days Dubai

milanin muotiviikon suunnittelumessujen suunnittelupäivät dubai

Löysitkö aiheen mielenkiintoiseksi? Me myös! Odota siitä lisää pian!