Missä suunnittelumessuilla haluaisit käydä?

Designmessut Lontoon Design Festival 2014

Upeat suunnittelumessut innovaatioille

Nykyään kyse on muotoilumaailman messuista. Matkamme käytännössä ympäri maailmaa lyhyen messukatsauksemme avulla. Kaikilla tämän päivän esimerkeillä on yhteistä se, että nämä messut keskittyvät paitsi suunnitteluun myös innovaatioihin.

Moskovassa on myös suuri messu. hän kutsuu itseään I Saloni Worldwide Moskova. Joka vuosi osallistujia on yhä enemmän. Se on ainutlaatuinen suunnittelutapahtuma. Siellä voit nähdä useita hienoja lisävarusteita ja saada ideoita, jotka eivät jätä sinua välinpitämättömäksi. Tämä messu järjestetään lokakuussa.

Suunnittelumessut Venäjän pääkaupungissa – World Wide Moscow

suunnittelumessut isaloni maailmanlaajuinen moskova moskovan suunnitteluviikko

Cersaie on toinen hyvin maailmankuulu nimi tämän tyyppisissä tapahtumissa. Tämä koskee ensisijaisesti kylpyhuoneiden ja kylpyammeiden varusteita. Nähdäksesi heidät joudut matkustamaan Bolognaan, Italiaan syyskuussa. Näyttely saa myös suosiota.

Italia – hyvän maun maa

designmessut cersaie bologna italia huonekalumessut kylpyhuoneet kylpyammeet

Valo + rakennus on myös yksi suunnittelijamaailman erittäin jännittävistä tapahtumista. Siellä on esillä uusinta sisustussuunnittelua. Messut järjestetään Frankfurtissa, Saksassa. Jos olet kiinnostunut paitsi suunnittelusta myös uusimmista innovatiivisista tekniikoista, olet tullut oikeaan paikkaan.

Valosuunnittelijan panos

suunnittelumessut valorakennusten valaistussuunnitteluideoita

Jos haluat olla kaikissa hyvissä messuilla ympäri maailmaa, niin voit myös Lontoon Design Festival Älä missaa. Paikka, jossa se tapahtuu, on sanomattakin selvää: suunnitteluinnovaatiot kaikkialta maailmasta löytävät tiensä sen kirjoihin.

London Design Festival – loistava tilaisuus vierailla Englannin pääkaupungissa

muotoilumessut Lontoon designfestivaali

Innovatiivisia suunnittelukonsepteja löytyy myös Hollantilainen muotoiluviikko tutustua. Messut järjestetään kerran vuodessa Eindhovenissa. Teet siitä paljon enemmän kuin messut. Tämä on tapahtuma, jossa suunnittelijoilla on mahdollisuus päästää mielikuvituksensa valloilleen.

Luovia ideoita Eindhovenin kaduilla

suunnittelumessut hollantilainen muotoiluviikko Eindhoven

Lopetetaan tänään Silmiä hivelevä messu pois! Messut järjestetään Baselissa, Sveitsissä. Lukuisat muodin, korujen ja huonekalujen suunnittelijat esittelevät nykyisiä kokoelmiaan Blickfang -messuilla ja neuvovat kävijöitä ensikäden.

Blickfang Messe Baselissa

design messe basel katseenvangitsija messe

Jos voisit nyt päättää heti, millä messuilla menisit ensin?