Nykyaikaiset ruokapöydät ja tuolit osoittavat veistoksellista eleganssia

Nykyaikaiset pöydät modernille veistokselliselle ulkonäölle

Tänään on tasan kolme modernit ruokapöydät ja tuolit Cattelan Italian mallit. He debytoivat tänä vuonna Milanon kansainvälisillä huonekalumessuilla.

Mutta tällä voit varmasti lisätä talosi tyylisuhdetta.

Niin tuo ehdottomasti hienostunutta tyyliä kotiisi. Koska se on ainutlaatuinen sen tarjoamien geometristen ja visuaalisten kontrastien ansiosta.

Kaikissa näissä malleissa perinteinen pöytäpohja otetaan käyttöön ja tulkitaan uudelleen.

Trion keskeinen piirre on yhdistää nykyaikainen muotoilu klassiseen henkeen. Tämä johtuu kapean siluetin ja jokaisen yksittäisen mallin luovan suunnittelun ansiosta. Nämä kaikki ovat toimivia, esteettisiä ja jäljittelemättömiä.

He luovat varmasti näyttämön upeille nykyaikaisille laitteille.

Kreikan inspiraatiota

Moderni ruokapöytä ja tuolit

Oletko antiikin kreikkalaisen kuvanveiston ja taiteen fani? Sitten PLISSET -malli räjäyttää sinut hetkessä. Sen loi Raffaello Gagliotto tunteella häpeää ja draamaa.

Pöydässä on poikkeuksellinen pohja, joka on päällystetty ruusupuu -marmorilla. Siitä tulee taatusti heti jokaisen keittiön ja ruokailutilan jokaisen huoneen keskipiste. Myös liiketilat hyötyisivät tästä mallista paljon. Lasipinta edustaa täydellistä kontrastia vankan pohjan kanssa.

Luot valon ja varjon kiehtovan vuorovaikutuksen, ja sen muotoiltu pohja on itse asiassa ShowStopper

Pyöreä pöytä lasipinnalla

Geometrinen tyyli ja merimaagia

SKORPIO -taulukko käyttää täysin erilaista lähestymistapaa. Pohjan suhteen kaikki riippuu terävistä, suorista viivoista. Siten tämä pöytä sopii erittäin hyvin moderneihin, minimalistisiin ja siirtymähuoneisiin.

Jalat näyttävät ristiin ja muodostavat visuaalisesti X -muodon. Tämä lisää huoneen geometrista vaihtelua. Tässäkin on kyse läpinäkyvästä lasista tai erityisesti valmistetusta tammipohjasta. Voit valita sisustukseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Pöydän suunnittelivat Andrea Lucatello ja Paolo Catellan

Kiinteä puinen pöytälevy

Tämä antaa huoneelle täysin uuden luonteen

Veistoksellinen rakenne – geometriset viivat

Luonnonpuuta pöytätasona

Nyt päästään tämän kolmikon kolmanteen pöytään. Se on asia VIETATO BAGNARSI,  sivupöydän ympärillä ja kaksi viimeistä kuvaa on omistettu sille. Rajoitetun sarjan loi Giulio Lazzotti. Leikkisät ja modernit pienet yksityiskohdat saivat inspiraationsa delfiinin evät. Tämän huomaaminen ei todellakaan vaadi paljon mielikuvitusta.

VIETATO BAGNARSI

Itse asiassa tämä koskee kaikkia kolmea mallia. Kumman valitsisit?