Outo loma -asunto Australiassa

Poikkeuksellinen loma -asunto Australiassa

Pelkäätkö korkeuksia? Mikä on sinulle tärkeää – vapaus tai turvallisuuden tunne. Missä määrin uskallat lähestyä luontoa? Näin on edelleen meidän aikanamme, jolloin luonnonkatastrofit määräävät yhä enemmän jokapäiväistä elämäämme ja käsitystämme maailmasta.

Joka tapauksessa näyttää siltä, ​​että olemme löytäneet täydellisen paikan karkottaa kokonaan ihmisen korkeuden pelko.

Tänään meillä on sinulle talo, joka on kallion reunalla. Joillekin tämä kuulostaa itsemurhayritykseltä, toisille se tuntuu todelliselta elämän ja vapauden tunteelta. Sinun täytyy olla rohkea ja haluta mennä omiin rajoihisi.

Hyvä tietää, että se on ehdottomasti edelleen käsite! Sitä on pidetty loma -asuntona. Jos rakennetaan, rakennuksessa olisi viisi kerrosta. Hanke on nimeltään Cliff Home ja se suunniteltiin Victorian lounaisrannikolla Australiassa. Eri tasot on yhdistetty vain hissillä.

Outo loma -asunto Australiassa

Talo rakennettaisiin esivalmistetuista moduuleista

 Nämä pinotaan päällekkäin. Ne kiinnitettäisiin rinteeseen teräsharjoilla. Idean juuret ovat merenkulussa. Samalla tavalla levät tarttuvat aluksen runkoon.

On totta, että et tuntisi olosi turvalliseksi tuollaisessa talossa kovin pitkään. Mutta eikö se olisi täydellinen paikka lomalle? Niille, jotka eivät ole niin äärimmäisiä, on mainittava tässä, että unohdat todella jokapäiväisen elämän ja katkaiset kokonaan tavanomaiset ajatuksesi!

Voisitko kuvitella itsesi tällaisessa talossa??

 Sanoisin, että useimpien ihmisten sisällä pelko häviää. Koska erittäin ylellinen muotoilu saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja turvalliseksi. Et tunne olevani rinteessä, mutta kuin meressä! Siellä on vain kaunista …

Katso ja katso itse!

Suunnittelu ja tasot Video suunnittelijastudiosta