Vitamiinit väsymystä vastaan ​​- D -vitamiinin puute.

D -vitamiinin puutteen oireet hedelmämehun vitamiinit väsymystä vastaan

Vitamiinit väsymystä vastaan ​​talvella

Talvi on melkein ohi. Mutta se tarkoittaa myös sitä, että voimme kaikki olla puolustuksemme reunalla. Nyt on aika ottaa vitamiineja väsymykseen. Pohjimmiltaan voit tehdä tämän vain tuorepuristetuilla hedelmämehuilla, joita käytät päivittäin.

Mitkä vitamiinit toimivat väsymystä vastaan?

D -vitamiinin puutoksen oireet toimivat

Itse asiassa kaikki vitamiinit toimivat väsymystä vastaan! Tärkeintä on, että voit sanoa sen. Tai ilmaistaan ​​toisin. Jos vain yksi puuttuu, ihminen väsyy nopeammin. Näin kyllästyt. Joten ennaltaehkäisynä sinun pitäisi syödä mahdollisimman paljon kaikkia saatavilla olevia hedelmiä ja vihanneksia. Mutta jos olet jo uupunut, sinulla on vain yksi vaihtoehto – D -vitamiini..

D -vitamiinin puutoksen oireet

D -vitamiinin puutoksen oireet väsyneet

Kaikki merkit, jotka johtuvat kylmästä ja harmaasta säästä talvella, voidaan tulkita myös D -vitamiinin oireiksi. Jopa masennus, josta monet ihmiset tuntevat erityisen pahan alkuvuodesta, on yksi niistä. Kaikki tämä liittyy melko paljon toisiinsa. Koska tiettyjen tuotteiden lisäksi aurinkoa kaipaa paljon, myös sen valoa ja lämpöä.

Ruoka, jota voit syödä enemmän, jos sinulla on D -vitamiinin puutteen oireita

D -vitamiinin puutos oireet ruoka vitamiinit väsymystä

Kiireellisissä tapauksissa sinun on otettava nopeasti elintarvikelisäaineet. Näitä löytyy monista erikoisliikkeistä ja apteekeista. Niitä löytyy myös monista öljyisistä kaloista, kuten lohesta. Sienet ja munat voivat myös parantaa kuntoasi huomattavasti. Tässä tapauksessa sinun pitäisi mieluummin välttää joitakin ruokia ja juomia.

Tällä tarkoitetaan kaikkea, joka sisältää liikaa sokeria tai kofeiinia

D -vitamiinin puutoksen oireet terveinä

Liiku liikkeellä

D -vitamiinin puutoksen oireet Harjoittele vitamiineja väsymykseen

Talvella joudut ulkoilemaan muutaman kerran ulkona. Lupaamme sinulle, että sinusta tuntuu niin hyvältä, ettet voi tehdä ilman sitä jälkeenpäin. Se voi olla myös yksinkertainen kävely. Hyödynnä kaikki tilaisuudet – tapaa ystäviä ja perhettä, ulkoile koiran kanssa. Jos asut järven tai meren lähellä, tee kaikkesi pysyäksesi rannikolla pidempään.

Eksoottisia hedelmiä

D -vitamiinin puutos oireet hedelmä

Vitamiinit väsymystä vastaan ​​ovat tehokkaampia myös organismissa, jonka immuunijärjestelmä on vahvistunut. Tämä tapahtuu varmasti helpommin, kun vietät paljon aikaa ulkona kuin kun suljet itsesi ahtaisiin, pieniin tiloihin.

Hyvinvointia auringon alla

D -vitamiinin puutoksen oireet Vitamiinit väsymykseen

On myös tärkeää pysyä ulkona pitkään raikkaassa ilmassa ja talvisessa auringossa. Joten aurinkoisina päivinä sinun ei ehdottomasti pidä hukata mahdollisuutta olla ulkona.

Eksoottinen salaatti ja appelsiinit ja sipulit

D -vitamiinin puutteen oireet levyt appelsiinit

Herkullista hedelmämehua   D -vitamiinin puutoksen oireet cocktail -vitamiinit väsymykseen

Mansikka ja kiivi

D -vitamiinin puutoksen oireet Mansikka

Luonnollinen suoja influenssaa vastaan    D -vitamiinin puutteen oireet luonnonsuojelu