Ylellinen huoneisto keltaisella ja mustalla

Ylellinen huoneisto keltaisella ja mustalla

Loistoa ja eleganssia venäläisestä suunnittelijastudiosta

Mitä tulee sisustuksen väreihin, monet meistä pitävät klassisista yhdistelmistä ja erityisistä värimalleista. Kiinnitämme harvoin huomiota kotimme värien dynamiikkaan, joten emme muuta ideoitamme ja mieltymyksiämme.

Tänään haluamme näyttää sinulle erittäin rohkean väriyhdistelmän, jota kaikki eivät halua, mutta se on silti erittäin mielenkiintoinen ja erikoinen.

Hämmästyttävä sisustus on studion luovien suunnittelijoiden suunnittelu Geometriikka. Henkeäsalpaava ilmapiiri perustuu rohkean väripaletin lisäksi myös dynaamiseen LED -valaistukseen, joka on piilotettu ja sisäänrakennettu kaikkialle. Epäsuora sininen väri yhdistyy sisustukseen, mikä antaa sille nykyaikaisen vaikutelman ja tyylikkään elämäntyylin.

Ylellinen huoneisto keltaisella ja mustalla

Ylellinen huoneisto keltaisilla ja mustilla kiiltävillä tekstuureilla

Olohuone ja keittiö on suunniteltu yhdeksi huoneeksi. Keittiö on yksinkertaisesti fantastinen, koska sen pyöreä keittiösaari näyttää vaaleankeltaiselta. Lähes kaikki tämän huoneen huonekalupinnat ovat kiiltäviä, sohvat ovat ilmeikkäitä ja poikkeuksellisen suunniteltuja. Valaisimet ovat osa tunnelmaa, täällä voit muuttaa kaiken vain napin painalluksella.

Makuuhuone vastaa asunnon koko asumistyyliä. Abstrakti seinä television takana, joka lähettää heikkoa, keltaista valoa. Yhdessä uskomattoman valaistun katon kanssa tämä huone näyttää täysin rentouttavalta ja lämpimältä.

Keittiön työtasoa ympäröivät baarituolit selkänojalla

Ylellinen huoneisto keltaisella ja mustalla kiiltävällä ovella

Kylpyhuone on tämän hienostuneen huoneiston kruunu. Keltainen ovi antaa kylpyhuoneelle elävän sävyn, kiiltävät laatat, kukkakuviot ja modernit varusteet kiinnittävät huomiota.

Huoneisto on varustettu moderneimmilla huonekaluilla, ja koristeelliset aiheet ja taideteokset on valittu erittäin huolellisesti. Kattokruunujen erityinen valo ja epäsuora valaistus saavat asunnon näyttämään uskomattomalta kotipaikalta, joka paljastaa romanttisen ja miellyttävän ilmapiirin.

Valoisa kattokruunu olohuoneen yläpuolella

Ylellinen huoneisto keltaisilla ja mustilla kiiltävillä verhoilla

Harmaa, matta seinärakenne

Ylellinen huoneisto keltaisella ja mustalla olohuoneessa keltaisilla mustilla tyynyillä

Mosaiikkilaatat kylpyhuoneessa

Ylellinen huoneisto, jossa on keltainen ja musta kylpyhuone kukkakuvio

Kauniit valaisimet kylpyhuoneessa

Ylellinen huoneisto keltaisella ja mustalla kylpyhuonelaattojen mosaiikilla

Pehmeä verhoilu makuuhuoneessa – pidennetty pääty

Ylellinen huoneisto, joka on verhoiltu keltaisilla ja mustilla makuuhuoneilla

Valoisa väliseinä – todellinen taideteos

Ylellinen huoneisto keltaisella ja mustalla säteilevällä väliseinällä