Valitse perinteinen paita täydelliseen Oktoberfest -ulkoasuun

Jokainen todellinen Oktoberfestin fani odottaa kärsimättömästi seuraavaa pukukulkuetta. Jos myös Oktoberfest on lähellä sydäntäsi, tee päätös tämän vuoden Oktoberfest -ulkoasusta hyvissä ajoin! Pysyt tietyssä mallissa. Muunnelmat ovat edelleen sallittuja! Jokainen antaa kuitenkin ulkonäöltään sen tietyn asian, joka erottaa heidät joukosta! Vaikka dirndl herättää enemmän huomiota festivaalilla, tänään miesten puku siirtyy valokeilaan.

Oktoberfestin vierailijat sitoutuvat vaatteidensa valinnassa vanhaan perinteeseen: Oktoberfestin visio on kuitenkin jollain tavalla säännelty. Jotkut ovat pakollisia, toiset voivat muuttua. Molemmat sukupuolet käyttävät tyypillisiä vaatteita, jotka olivat ennen suosittu perinteinen puku. Miehet, joilla ei ole housuja ja perinteistä paitaa, eivät voi mennä Oktoberfestille! Onneksi perinteisillä paidoilla on laaja käyttötarkoitus myös maailman suurimman kansanjuhlan jälkeen. Ne ovat nykyään lähes pakollisia jokaisen miesten vaatekaapissa. Ja samalla käytännöllinen! Kyllä täsmälleen! Perinteinen paita on panoksemme painopiste tänään!…

Pukeudu tyylikkäästi, muodikkaasti ja festivaalin hengessä

perinteinen ruudullinen paita oktoberfestille

Baijerin miesten puku

Jos miehet pyrkivät näkemykseen Oktoberfestin hengessä, heidän tulee kiinnittää huomiota muutamaan asiaan. Erottuva elementti perinteisissä miesten vaatteissa on epäilemättä nahkahousut. Mutta tämä tulee esiin vain oikean paidan kanssa. Muut miespuvun osat ovat:

  • Brogue -kengät
  • Sukat tai vasikanlämmittimet
  • Neuletakki tai liivi

Kuten jokaisen vaatteen kohdalla, myös perinteisiin paitoihin liittyy tiettyjä taipumuksia. Tähän liittyen nautitaan nykyään lukuisista materiaaleista ja nousuista. Sovellukset ja neulonta virkistävät miesten ilmeen Oktoberfestillä. Katsotaanpa eri tyylejä, joissa perinteiset paidat esiintyvät.

Vuosien mittaan Oktoberfestin ulkoasussa on vallinnut erilaisia ​​suuntauksia, myös miesten

perinteinen paita perinteinen valkoinen paita

Perinteisesti

Perinteinen paita on valmistettu pellavasta. Se leikataan irti ja on yleensä valkoista tai beigeä. Puoli nappilista tai rustiikkimainen nauhoitus rinta -alueella ovat perinteisen puvun muita ominaisuuksia. Napit on valmistettu polttaritornista.

Klassikko

Perinteisissä klassisissa paidoissa on hieno rintatasku ja maalaismainen nappilista. Tyypillinen tarkistettu kuvio näkyy eri muunnelmissa – hienosta karkeaan.

Moderni

Huomaamattomat kukkakuviot ovat erittäin suosittuja moderneissa perinteisissä paidoissa. Yksiväriset mallit ovat yhtä suosittuja. Suurin osa näistä paidoista on varustettu ja niissä on värillinen mansetti.

Perinteinen paita mahdollistaa erilaiset asut

Perinteinen paita on yleinen miesten vaate. Tämän avulla on mahdollista tehdä useita yhdistelmiä. Ne sopivat joka tilanteeseen.

  • Jos yhdistät perinteisen paidan lederhoseniin, käytät sitä käärittyinä käsivarsina ja työnnät sen perinteisesti housuihin.
  • Perinteinen paita voi myös täydentää urheilullista ilmettä. Tämä näyttää upealta farkkujen kanssa. Mansetti voi näkyä korostettuna asussa.
  • Perinteinen paita voisi myös täydentää tyylikästä visiota.

Perinteiset paidat ovat käytännöllisiä vaatteita

perinteinen yksivärinen ja universaali paita

Perinteinen puku näyttää olevan erityisen monipuolinen nykyään! Ei vain perinteisiä ja klassisia perinteisiä paitoja voi nähdä Oktoberfestillä tänään. Miehet haluavat kokeilla uusia suuntauksia ja valita ylellisempiä malleja ja silmiinpistäviä värejä. Pellavapaidat eivät ole ainoa tärkeä asia, vaan myös pienet ruudulliset paidat.

Pysy vain muodin mukana ja nauti upeasta Oktoberfestistä perheen ja ystävien kanssa!

Tarkista lopuksi, miten kääritään paitahihat