15 Legújabb és legjobb Seiko óraminta képekkel

125 évig folytatódott a Seiko öröksége, amely 1969 -ig nyúlik vissza, amikor bemutatásra került az első Seiko Quartz karóra. Határozottan ez nem egy név, amellyel a vásárlók nincsenek tisztában – szinte mindenki tudja, miről szól a Seiko. A művészet és a tudomány iránti törekvésük óriási volt az óraipar alakításában. A Seiko mindig is híres volt az innovációról, ezért nézzük meg a legjobb Seiko óratervek katalógusát, amelyet ma találhat.

Modern Seiko Clock Designs Indiában:

Itt 15 hűvös és legújabb Seiko órát terveztünk képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Éjszakai műanyag ébresztő Seiko Clock Design:

Az ágy melletti műanyag ébresztőóra Seiko Clock Design

Vásárolja meg ITT

Ez a modern, mégis klasszikus Seiko ébresztőóra Indiában, könnyen hordozható kialakítással, nagyon hasznos szundi és izzó funkciókkal. Utazáshoz és otthoni használatra egyaránt használható. Az óra fekete műanyag talpa, az ezüst tónusú kerettel együtt az óra fehér számlapja remekül néz ki. A számlapon nagyméretű, könnyen olvasható arab számok találhatók, amelyeket fényes kezek egészítenek ki, így könnyen láthatók a sötétben. A másodpercmutató csendesen működik, és van egy fényérzékelő, amely lehetővé teszi az óra számlapjának fényét a sötétben. 3 db AA elemmel működik.

2. Barna fakanál csengőhang Seiko órák:

Barna fakanál csengőhang Seiko órák

Ennek a Seiko palástórának a mahagóni kivitele lenyűgözőnek tűnik. Teljesen fehér arca fekete számokkal és óramutatókkal, valamint a rézből készült előlappal, olyan jól illik az óra többi részéhez. Van egy védő lencsevédő, valamint hangerőszabályzó és éjszakai kikapcsolás. Kvarcmozgással, negyedéves és óránkénti hangjelzéssel rendelkezik, és akkumulátorról működik. Tökéletes dekoratív darab az órából.

3. Dallamok mozgásban Seiko falióra:

Dallamok mozgásban Seiko falióra

Vásárolja meg ITT

Ha gyönyörű megjelenésű karácsonyi órát keres, akkor ez a Seiko karácsonyi óra lesz a legjobb választás. Ennek az órának egyedülálló tulajdonsága, hogy a 24 Hi-Fi dallam közül egyet játszik le mozgásban, óránként. A dallamok főleg népszerű, klasszikus vagy karácsonyi gyűjteményből származnak. Van egy fényérzékelő, amely kikapcsolja a zenét és a fényeket, amikor a szoba sötét. Tartalmaz egy forgó ingat, valamint a központban díszített 22 Swarovski kristályt. A szabványos hangerőszabályzó és ki-/bekapcsoló is rendelkezésre áll.

4. Seiko utazási analóg óra:

Seiko utazási analóg óra

Ez a Seiko utazási óra az egyik legjobb utazási óra, amelyet pénzéért kaphat. Az óra fekete fém tokban van, összecsukható állvánnyal, amely lehetővé teszi, hogy az óra jól pihenjen sima felületen. Ezenkívül tárcsafényt is tartalmaz szundi funkcióval és fényes óramutatókat. A tárcsán lévő világos félkövér számok megkönnyítik az éjszakai olvasást, a kvarc mechanizmus pedig pontos és funkcionális. Ez lesz a tökéletes alvó partner.

5. Asztali és asztali ébresztőkocsi Seiko órák:

Asztali és asztali ébresztőkocsi Seiko Clocks

Vásárolja meg ITT

Ez az egyik legjobb Seiko kocsi óra, amelyet a piacon kaphat. Teljesen aranyból készült, fémből készült fémből készült. Kvarc mozgást is tartalmaz, így mindig a pontos, pontos és pontos időt mutatja, bármi is legyen. Ezenkívül riasztási funkcióval is rendelkezik. Nagyon szép óradarab.

6. Ívelt üveg kristály fehér számlap Seiko óra:

Ívelt üveg kristály fehér számlap Seiko óra

Ez a fehér Seiko kristályóra csak műalkotás. Ennek a faliórának fehér arca van, fekete óramutatókkal. Az óra lebegő számlapja felett világos kristálytok található. Az óra teljesen csendes és zajtalan, így nem vonja el a figyelmét semmilyen munkától vagy alvástól. Csak egy AA elem szükséges a működéséhez.

7. Műanyag ébresztőóra Seiko Clocks:

Műanyag ébresztőóra Seiko órák

Vásárolja meg ITT

Ez a klasszikusan modern Seiko arany óra műanyag házzal rendelkezik, oldalán aranyszínű díszítéssel. Az óra fényes mutatókkal rendelkezik, amelyek sötétben is láthatók, és szokásos ébresztési és szundi funkcióval rendelkezik. Tartalmazza a tárcsafényt és a teljes zajtalan mozgást is, így ideális a ház bármely helyiségéhez. Működéséhez csak egy AA szükséges.

8. Üveg tok csontváz mozgás Seiko óra:

Üveg tok csontváz mozgás Seiko óra

Ennek a Seiko csontváz órának az egyik jellemzője vonzó hengeres kialakítása, ami fantasztikusvá teszi otthon vagy irodában. Az óra teljes egészében gyönyörű ezüst tónusú fémből és üvegből készült, és erős üveglapot és fém lábakat is tartalmaz, hogy megakadályozza a felborulást. Van egy védőüveg ablak a tárcsához, amely római számokkal van ellátva, és megmutatja bonyolult arany tónusú csontváz mozgását is.

9. Mantel Musical Collection Seiko Clocks:

Mantel Musical Collection Seiko Clocks

Ez a Seiko zenei óra egyedülálló egyedi óra, egyedi jellemzőkkel. Ez az óra egy barna fa tok alapján 18 dallamot tartalmaz, amelyeket képes lejátszani. Fényérzékelővel is rendelkezik, így amikor a helyiség besötétedik, kikapcsolhatja a zenét. Van egy hangerőszabályzó és egy bemutató gomb is, és három AA elemmel működik.

10. Asztali és asztali világidő Seiko Clock:

Íróasztal és asztali világidő Seiko óra

Vásárolja meg ITT

Ez az egyik legmenőbb megjelenésű és évjáratú Seiko asztali óra, elsősorban a világóra kialakításának köszönhetően. Az órának masszív sárgaréz tokja van, gyönyörű arany színben, ami fantasztikusan néz ki. Az óra kvarcmozgással is rendelkezik, így mindig pontos időt ad, és karbantartásmentes lesz.

11. Harangszó inga Seiko órákkal:

Harangjáték inga Seiko órákkal

Vásárolja meg ITT

Ez a Seiko csengőóra sötétbarna, tömör égerfa tokból készült, tökéletes otthoni vagy irodai dekorációhoz. Az órának erős lába van, ezüst tónusú hengeres inga, amely elegánsnak tűnik. Van egy üvegkristály, amely megvédi a fehér számlapot, fekete római számokkal és óramutatókkal. Az óra kettős csengőfunkcióval rendelkezik-negyedórás, minden óra csengéssel. Hangjelző hangerőszabályzóval és precíz kvarc mozgással is rendelkezik.

12. Fali inga iskolaház Seiko Clock Design:

Fali inga iskolaház Seiko Clock Design

Vásárolja meg ITT

Ez a Seiko ingaóra éveket visz vissza a múltba. A Seiko régi óra iskolai stílusú, sötétbarna tömör tölgyfa tokba vésve. Ez a nagy méretű Seiko falióra ívelt üvegkristályt tartalmaz a tökéletes megjelenés érdekében, és nyilvánvalóan inga is van benne. Az órának negyedéves és óránkénti harangja is van.

13. Seiko nagyapja:

Seiko nagyapja

Ez a Seiko nagyapja óra valóban Alderwoodból áll, és erősnek és gyönyörűnek tűnik. Az óra kettős csengetési módszerrel, azaz negyedéves és óránkénti csengővel érkezik, valamint hangerőszabályzóval a csengő hangerejének szabályozására. Van éjszakai hangjelző hangtompító is, és kvarc mozdulattal rendelkezik a legpontosabb idő biztosítása érdekében.

14. Fémes ezüst Atomic Seiko falióra:

Fémes ezüst Atomic Seiko falióra

Vásárolja meg ITT

Ez a Seiko atomóra valóban nagyszerű rádióvezérelt óra. Ez az ezüst színű, fémes kristály falióra automatikusan beállítja az időt, nem kell beállítani az órát. Ezenkívül nagyon pontos és nyári időmegtakarítást is tartalmaz. Az óra szabványos analóg előlappal rendelkezik, és kötelező vásárolni mindenkinek, aki szereti az órákat.

15. 12 hüvelykes Seiko falióra:

12 hüvelykes Seiko falióra

Vásárolja meg ITT

Ez az elegáns kialakítású óra az egyik legjobb Seiko konyhai óra, amit kaphat. 12 hüvelyk átmérőjű, teljesen fekete, tartós műanyag házzal, fémes fekete számlappal és krómozott perc- és óramutatókkal. A másodpercmutató sárga színű, és az óra teljesen csendes a működésében. Ez tökéletes otthoni használatra, például konyhában vagy irodában. Csak egy AA elem szükséges a működéséhez.

A Seiko óratervek fenti kiterjedt listájából biztosan láthatjuk, hogy a Seiko mennyire innovatív és kreatív a faliórák kialakításával. Nem csak azt, hogy láthatjuk, hogy az egyes órák miben különböznek egymástól funkcióikban és funkcióikban, így bárki könnyen kiválaszthatja az óráját.