A 6 legjobb öregedésgátló arcpakolás és maszk Indiában

Napjainkban nagy probléma az olyan életkor jelei elleni küzdelem, mint a ráncok, finom vonalak stb. A nők nagyon kíváncsiak az új termékekre, amelyek úgy gondolják, hogy mindenféle életkori problémát megoldanak. A piacon számos öregedésgátló arcpakolást talál. Használat előtt ajánlatos alapos kutatást végezni a termékről. Ez természetesen mozgalmas folyamat. Tehát a hullám lefaragta a kutatási kérdést, és nem hozott mást, csak a legjobb öregedésgátló arcpakolásokat.

öregedésgátló arcpakolások

Öregedésgátló arcpakolások:

Az alábbiakban felsoroljuk a piacon elérhető legjobb öregedésgátló arcpakolásokat.

1. Freeman Feeling Beauty Ananász arc enzimmaszk:

Öregedésgátló arcmaszkok 1

Vásárolja meg ITT

Először is az ananász arcmaszk hatékonyan működik, és természetes ragyogást biztosít a bőrnek. Ez a megfizethető szépségápolási termék szinte minden üzletben kapható, mivel népszerű. Hámlasztó tulajdonsága miatt jelenleg az egyik legkeresettebb öregedésgátló arcmaszk. Ennek a terméknek a heti egyszeri alkalmazása mindenféle korjelzést eltüntet.

 • Hozzávalók: Enzimek, ananász
 • Hogyan kell használni: Vigye fel a tiszta arcra, hagyja megszáradni, majd öblítse le
 • Bőr& Nem szerinti alkalmasság: Minden bőrtípusra és nemre alkalmas
 • Előnyök & Hátrányok: Javasoljuk, hogy az ananászra allergiás emberek tartózkodjanak a termék használatától.
 • Egyéb fontos részletek: Csőben kerül forgalomba, és a felhasználók imádják.

2. Olay Total Effects Seven In One Moisturizer Plus Touch of Sun:

Olay Total Effects Seven In One Moisturizer Plus Touch of Sun

Vásárolja meg ITT

Az indiai számos öregedésgátló arcpakolást gyártó cég közül az Olay a legmegbízhatóbb. Ez a termék béta -hidroxilsavat tartalmaz. Sejt-stimuláló tulajdonsága a világ egyik legjobb minősítésű szépségápolási termékévé teszi. Az életkor eltávolító szerekkel együtt ez az arcpakolás hidratáló tulajdonsággal rendelkezik, amely szinte minden bőrtípusra előnyös. Ez a legjobb öregedésgátló arcpakolás.

 • Hozzávalók: Béta -hidroxilsav
 • Hogyan kell használni: Vigye fel a tiszta arcra, hagyja megszáradni, majd öblítse le
 • Bőr& Nem szerinti alkalmasság: Minden bőrtípusra és nemre alkalmas
 • Előnyök & Hátrányok: Nincs jelentős következménye
 • Egyéb fontos részletek: 50 g -os kiszerelésben, szivattyúval rendelkezik, ami megkönnyíti a használatát.

3. Ambi Skincare Fade Cream:

Öregedésgátló arcmaszkok3

Vásárolja meg ITT

Ez a krém rendkívül hatékonynak bizonyult a barna foltok elleni küzdelemben és eltávolításában. Közvetlenül a foltos területeken használhatja, csak az ujja és a tenyere segítségével. Használja ezt az öregedésgátló arcpakolást zsíros bőrre szánt termékre éjszaka, hogy látható eredményeket érjen el.

 • Hozzávalók: Növényi összetevők
 • Hogyan kell használni: Vigye fel tiszta arcra az éjszaka folyamán, és hagyja úgy, ahogy van, reggel felkelve öblítse le és szárítsa meg a bőrt.
 • Bőr& Nem szerinti alkalmasság: Minden bőrtípusra és nemre alkalmas, különösen zsíros bőrre
 • Előnyök & Hátrányok: Nincs jelentős következménye azon kívül, hogy ajánlott normál vagy zsíros bőrre használni, és kerülni kell a száraz bőrön való használatot.
 • Egyéb fontos részletek: Egy kis csőbe csomagolva, amely praktikus, hogy elférjen az utazótáskában.

Ezek voltak a legjobb öregedésgátló arcmaszkok, amelyek jelenleg divatban vannak. Egyes szakértők szerint a bőrproblémák hatékony és mély kezelésének legjobb módja a természetes kezelés. Ezért összeállítottunk egy újabb listát a fogadások házi arcmaszkjáról az öregedési problémák kezelésére.

Öregedésgátló arcmaszkok:

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb házi öregedésgátló arcpakolásokat.

1. Tej és kakaó maszk:

Tej és kakaó maszk az öregedés ellen

Sok öregedésgátló arcmaszk termék alapanyaga a tej és a kakaó keveréke. Az arcpakolás elkészítéséhez kakaóporra lesz szüksége (nem édesített). Keverje össze a port a tejjel, amíg pépet nem kap. Most vigye fel ezt a házi öregedésgátló arcmaszk pasztát, és hagyja néhány percig. Alaposan mossa le, hogy az arc természetes fényt kapjon.

Hozzávalók: Tej és kakaópor

Hogyan kell használni: A két összetevőből készült pasztát vigye fel tiszta arcára, majd néhány perc múlva mossa le hideg vízzel.

Bőr & Nem szerinti alkalmasság: Minden bőrtípusra és nemre alkalmas

Előnyök & Hátrányok: Nincs jelentős következménye. Nagy előnye, hogy két könnyen hozzáférhető összetevőből készülhet.

Egyéb fontos részletek: Győződjön meg róla, hogy kissé durva kakaóporral rendelkezik, mivel ez használható a bozót készítéséhez is. Ne mossa le forró vízzel.

2. Banán maszk:

Banán maszk az öregedés ellen

Mindannyian tisztában vagyunk a banán előnyeivel a bőrproblémák kezelésében. A gyümölcs tele van hasznos elemekkel, amelyek öregedésgátló szerekként hatnak. A banánból kiváló arcpakolás készíthető méz és krém segítségével.

Így készíthet otthon öregedésgátló arcpakolást, hozzá kell adnia banánt és egy evőkanál tejszínt és mézet egy megfelelő tálba, és el kell kevernie. Amikor pépet képez, vigye fel az arcra. Körülbelül fél órát kell hagyni, és le kell mosni.

Hozzávalók: Banán, tejszín és méz

Hogyan kell használni: A három összetevőből sűrű pasztát készítünk, és bőkezűen vigyük fel az arcra

Haj & Nem szerinti alkalmasság: Minden bőrtípusra és nemre alkalmas

Előnyök & Hátrányok: A maszk pozitív oldala, hogy rendszeresen használható, mivel rendkívül hatékony és könnyen hozzáférhető összetevőből készül.

Egyéb fontos részletek: Ügyeljen arra, hogy érett banánt használjon nyers helyett. Mind a bolti, mind a házi készítésű krém ideális a használatra.

3. Eper és tojás maszk:

Eper és tojás maszk

A tojás és az eper összekeverve hatékony arcmaszkot képez, amely remekül működik az öregedési hatások ellen. Ennek az arcpakolásnak az elkészítéséhez össze kell kevernie a tört eperrel és a tojással. Vigye fel a pasztát az arcára, és öblítse le hideg vízzel. Ez az arcmaszk kiválóan alkalmas a ráncos bőrre. Az arcmaszk szinte minden bőrtípusra alkalmas

Hozzávalók: Tojás és eper.

Hogyan kell használni: Vigye fel a tiszta arcra, hagyja megszáradni, majd mossa le hideg vízzel.

Bőr & Nem szerinti alkalmasság: Minden nemre és bőrtípusra alkalmas.

Előnyök & Hátrányok: Az arcpakolás rendkívül jó azok számára, akik laza arcbőrrel küzdenek. Vegetáriánusok nem használhatják, mivel a két fő összetevő egyike a tojás.

Egyéb fontos részletek: Kicsit nehéz lehet elkészíteni, mivel az eper többnyire csak télen kapható.

A változó időkkel könnyebb vigyázni a belső és a külső egészségre. A házi készítésű és a boltból hozott, mindkét lehetőség nyitva marad, hogy hasonlóan vigyázzunk bőrünkre. Válasszon ki egy terméket vagy receptet, és próbálja ki, mi működik a bőrének egészségére.

Gyakran Ismételt Kérdések:

1. Kell-e kipróbálnom az összes házilag készített öregedésgátló arcmaszk receptet a hibátlan bőr elérése érdekében?

Mindenkinek csak 1 receptet kell kipróbálnia, és ragaszkodnia kell ahhoz, ahelyett, hogy minden módszert kipróbálna, mivel ez reakciót okozhat, és akár hegeket vagy nyomokat is hagyhat a bőrön. Míg néhány recept kifejezetten öregedésgátló arcpakolás zsíros bőrre, mások zsíros bőrre összpontosítanak.

2. Kell-e csak öregedésgátló arcmaszkot használni, gyümölcsökkel?

Nem, nincs ilyen kényszer arra, hogy maszkot csak gyümölcsökkel használjon, válasszon egy öregedésgátló arcmaszkot, amely könnyen hozzáférhető összetevőket tartalmaz, és azokat, amelyeknek nincs semmilyen allergiás hatása a bőrére..

3. Melyik öregedésgátló arcmaszk könnyen elérhető a boltokban?

Napjainkban számos öregedésgátló arcmaszk kapható a piacon. Ezeket az arcmaszkokat megvásárolhatja a helyi drogériában vagy speciális kozmetikai üzletekben. Számos vezető márka foglalkozik arcmaszkok készítésével különböző problémákra, például zsíros bőrre, száraz bőrre stb..